*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ginye ai destula ca la cate gravidutze sunt printre noi ...

Mergi la inceput

i- am mai dat si eu sa guste tot de la kinder dar din prajiturica cu lapte si ce se mai linge pe botik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Anca eu intrebasem de ciocolata. Ma scoti la apel si apoi ma lasi asa?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

vezi anca ? ti- am zis ca te faci auzita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

eu i-am dat prajiturica la fel ca cea de la kinder doar ca e de la plasmon si cica ar fi cu iaurt..se tine in frigi.
plasmon e marca de bebei, i-am luat sa vad cum e si la urma urmei...sa mai guste si el din "bun" ca oricum altceva nu prinde..i-am luat un set de 4 acum vreo 2 saptamani , mai are 1. una am halit-o eu , doar trebuia sa gust, nu? , deci nu i-am dat prea mult, asa din cand in cand
oricum alea 2 ce le-a mancat pot spune ca le-a savurat, dupa fiecare inghititura:mmmmmm si dadea din cap

Anca, diferenta mare nu e, la ce par a avut el si inainte
, o sa pun o poza sa vedeti cu ce s-a ocupat pana l-am tuns. avea late, 3 in stanga 3 in dreapta ...am zis sa-l uniformizez putin.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hera,io ii mai dau cioco fffff putin insa...cate o musca...

otilica, ce draguta esti!poate peste cativa ani...poate..

crissu...oooo...ho ca n-am fabrica, hehe ..inca,o sa comercializez plus inca ceva misto,o noutate

anca..ce dulce z...complimente!cand am intorc din vacanta ,merg sa-i iau olita...sa vedem daca are rabdare salbaticu asta mic sa vada ce si cum..momentan il mai pun direct pe buda ,ne inrosim la fata impreuna dar nu iese nimic...se sterge frumos la "pipo" ,arunca hartia in wc...trage apa...mergem la robinet,si-l spala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Oti felicitari pentru caruciorul roz. Sunt curioasa daca o sa semene cu Ana si Elisa sau cine stie, poate se arunca in alte parti. Adevarul e ca te-ai scos cu hainutele.
Cherie concediu placut!
Babyzapi multumim pentru incurajari! Pana la urma ne-am descurcat destul de bine singurele, bine, am avut noroc ca in ultimul timp le cam doarme noaptea si deh odihnit altfel faci fata provocarilor.
Bertha mersi mult pt info referitoare la dintisori. Mai astept sa-i iasa si ceilalti 2 canini si daca nu apare nimic o sa mergem la doctor. Pe la Kiabi nu am mai ajuns, ultima oara era aceeasi promotie la 1 produs platit primesti 3 gratis valabil pt produsele cu eticheta portocalie, dar practic nu gaseai mai nimic, cred ca urmeaza sa bage colectia noua.
Mirtha ce m-a amuzat Eva cu moocii.
Malinas felicitari pentru rezultztele bune la analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Inca beau la cafea. Amalia, multumim de intrebare. Noapte f grea, 2 episoade de tuse soldate cu voma, schimbat pat la 2 noaptea...asa se sperie saracuta cand se ineaca, incat plange sfasietor, greu reusim s-o consolam, mi se rupe sufletul de mila. Ideea e ca nu-i racita rau, azi a tusit mult mai rar ca ieri, nasul e super-productiv, problemele apar in somn, cand se aduna secretiile in gatut.
Imi tot aduce ghetutele si ma duce la carucior, tare ar face o plimbare...si vremea se anunta in racire si sapt viitoare.

Otilia, chiar vroiam sa-ti spun ca se impune un nume cu I, sa se respecte seria de vocale! Bine ca se va naste vara, era nevoie de o sarbatoare si pe caldura, ca tu si sagetelele sunteti in plina iarna.

Ocean, poze cu tunsulici! Eu tot cred ca sosul ala a avut oarece influenta de-ati ajuns asa de repede sa va si tundeti!

Darling, hai ca nu mai e mult pana trec greturile. Mare realizare sa intarci fara concerte zilnice.

Hera, eu baiatului dupa 18 luni i-am dat cereale cu cacao, desi erau recomandate de la 12 luni. Pot sa spun ca ar fi mancat toata cutia la o singura masa.

Futuremother, noua dr ne-a zis ca pana la 18 luni putem face ROR, daca nu, la 7 ani, la scoala. Din pacate, 18 luni e prea aproape pt noi, asa ca tragem nadejde sa avem voie sa-l facem la scoala. Daca o mai fi nevoie si n-o face bolile pana atunci.

Malinas, da, ai dreptate cu termenul de valabilitate la UHT. Naiba mai stie ce sa mancam/bem. Peste tot am auzit/citit de beneficiile laptelui UHT, ca e f sigur pt ca-i preperat la temperaturi inalte...nici nu mai stiu ce sa cred, daca-i marketing sau realitate. In copilarie am avut ocazia sa "calatoresc" de mai multe ori cu masini care colectau laptele din satele din judet si va spun cu mana pe inima ca orori ca alea nu mi-a fost dat sa vad. Nu va imaginati cum aratau recipientele in care colectau taranii laptele, am vazut oameni care scuipau in acel lapte, pt ca le era luat fara sa li se plateasca ceva in schimb. In unele galeti pluteau paie pline de balegar. Bunica-mea n-a baut cativa ani lapte dupa o experienta de-asta. Eu am crescut cu laptele ala de la 4 luni. Acum or fi conditii mai bune, nu ma pronunt, dar parca prefer un lapte UHT fiert bine, tratat termic, unuia "natural" din piata, despre care nu stiu cum a fost muls, unde a fost depozitat etc. Si, in general, la tara standardele de igiena difera mult de ale noastre.

Vorbeam de-o lista a gravidutelelor, daca sunt si ele de acord, le rog sa spuna DPN-ul, sa facem o listuta pe prima pagina, sa ne mandrim si noi cu sambureii din dotare.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

bertha noi am facut ror- ul dar am ramas restanti la cel de 1 an tetraxim sau cum ii zice si mi- e ca vine cel de 18 luni si ...inca nu e facut ce de 1an

Mergi la inceput

m- am distrat eu, asa ca va invit si pe voi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=7

Mergi la inceput