*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

malinas ,cum sa fie prea tarziu???nooo...io nu prea mai stiu cum e situatia in romania,nu stiu de ce n-am dorinta de a ma informa...booh..insa un lucru mi-a fost clar cand am fost in concediu acasa la ai mei...tara asta nu e organizata deloc!!!tara asta nu se poate pune pe picioare daca lumea n-are chef de nimic...scuze ca nu vreau sa jignesc pe nimeni fetelor,insa am vazut terase si cafenele pline de dimineata pana seara ,de la mic la mare..pai cuum???cine lucreaza?n-am vazut seriozitate,dorinta de a face..."nu pot merge sambata la birou pt ca facem mici si gratar la padure"...

io asta am vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, eu am DPN 12 august.

Darling, si la mine ecograful a fost de baza. Dupa UM cu 280 de zile calculat ar fi fost DPN 4 august, deci ca si tine, o saptamana in urma, ovularam tarziu.
Bafta cu intarcatul! Eu aseara am fentat-o, m-am jucat cu ea intensiv pana a adormit fara sa suga. Dar s-a trezit repejor si a stat mufata toata noaptea cu exceptia unei reprize cand m-am pus pe burta si ea s-a retras intr-un colt al patului si a adormit singurica ca a avazut ca mama-sa e cu capsa pusa si s-a bazait fara spor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

I-am dat sa manance singur iaurt cu lingurita (mdeaaaa) precum se vede in poze si asa am putut sa-l tund. am impresia ca bazaiala aparatului i-a facut mare placere.statea ca un purcel la scarpinat, posibil sa fi reusit si fara iaurt. oricum il astepta baita dupa .

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ocean, ce distrctie pe voi!si ce bine l-ai tuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Hera, eu am incercat sa ma feresc sa-i dau ciocolata ca-i da frate-so destula. Cica ii e mila de ea ca vine ca el ca miloaga.
Otilia, frumoasa ideea cu numele Iulia, mai ales daca se naste in iulie. Avem o prietena care respecta principiul. Dar, daca imi aduc bine aminte tu ai nascut dupa termen la Elisa s-ar putea nici bebelina sa nu fie mai grabita. Si la noi a nins vreo doua ore cu fulgi mari parca eram in mijlocul iernii.
Anca, felicitari pentru folosirea olitei. Noi o folosim pe post de scaunel in sufragerie.
Ginye, Otilia, placintele . Tocmai acum ziceti de ele cand nu mai am mere in casa.
Oceanborn, sigur Thomas o sa aiba ten de invidiat. la masca naturala pe care o foloseste.
Bertha, puiutei, sa scape mai repede de raceala.
Futuremother, eu stiu ca nu se mai face vaccin la 18 luni, urmatorul e la 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ocean,
este dementialll,am ras si am tot rassspai daca asta-i secretul tenului lui perfect,promit sa incerc si eu
Darling,Brave,
felicitari pt sarcina,sa dea d-zeu sanatate voua si puilor mici din burtica
Otiliaaaa,
soacra cu trei nurori scrie pe tine!doamne ajuta sa ajungi cu bine la termen.noi,soacrele de baieti nu putem decat sa ne bucuram...,din trei curtate,o ajunge una si la Marea Neagra
Babyzapi,
mai mult decat gradinita,conteaza educatoarea.cu siguranta exista si educatori-oameni,la gradi de stat.nu te lua dupa exterior,respectiv gradi particulara,patuturi oauuu,mancare bio si engleza gratis.educatoarea este cea mai importanta piesa din peisaj.succes cu operatia,sa iasa asa cum iti doresti!

n-am poze prea recente,dar promit sa fac curand.am terminat bateria la ap cu filmulete.astia mici sant tareee dansatori.isi scot microfoanele,a se citit telul si ap de stors citrice si canta nevoie mare.Radu are niste dansuri din buric,mor fetele nu alta.va arat curand

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Gata, am facut o listuta cu burticile, daca nu-i ok, modificam cum propuneti. Am gasit la odisee DPN pt Darling si Bravegirl, mai trebuie Sorvint si Madutza_bra.

Otilia, parca Sorvint era cu o zi inaintea ta sau dupa??? Ma ajuti putin?

Ocean, e bestial Thomas, mamaaaaaaaa, ce mocuta tunsa! Hai ca ati adunat ceva par, parca e de pufu de pui de gainusa nou-nascut.

Futuremother, scuza confuzia cu ROR.

Dandusa, fa-ti timp pt filmulete, te rooog!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, nu Sorvint ci Stewie, parca la o zi dupa mine dar vedem noi cum negociem mai incolo.

Daniela, Ana s-a nascut la 9 zile dupa termen, Elisa a fost punctuala, 5 minute inainte de ziua data de ecograf la morfologie.

Ocean, ce s-a scos baiatul, si tuns si cu masca de fata

Dandusel, cat oi fi eu de "open minded" dar nu vreau nurori , nu mersi, la fetele mele am pretentii de gineri unul si unul .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bertha, multumesc ca m-ai trecut in listuta. Din pacate, Madutza_bra a pierdut sarcina

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Bertush ce eficienta esti... DPNul meu e 3 Oct. Maduta era la aceeasi odisee dar.... din cate am inteles nu-i bine

Aseara ma mandream ca merge usor intarcatul, azi nu prea a mai mers atat de usor. Dar ma tin tare. Eduard a fost atat de obosit aseara ca i se inchideau ochii la 8. I-am facut biberonul de lapte si nu a apucat sa bea nici 40 ml ca l-a dat afara. Si s-a speriat (cred ca e a 2a oara cand vomita) si a inceput sa urle. L-am dus in dormitor, l-am schimbat si adormea in timp ce-l schimbam in pijamale. Saracutzu.... si eu....ar fi tr sa-mi dau seama ca e frant. Sper sa nu fi vomat din alte motive. Azinoapte a inceput sa bazaie pe la 12, m-am dus la el si ii ghiortaiau matele. I-am dat sa suga, s-a linistit si s-a trezit la 8. Acum mi se pare iar cam pleostit.

Adriana w9+ si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput