*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 6
manumanu spune:
BEBECRIS, votat!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
futuremother spune:
esti tare otilia, dar nu nu e asa, asta a fost o optiune atunci cand eram insarcinata cu fetita ...
monicabo spune:
Otilia, felicitari pt fetita! Ma bucur pt voi! Chiar ca aveti 2 fetite superbe, si asa va fi si a treia!
Sotul tau este roman sau norvegian? Eram curioasa cum de ai ajuns tocmai acolo... Te-ai/v-ati acomodat cu viata acolo, cum ai invata limba?
Brave girl, si tie felicitari pt sarcina, si tie Darlinf=g, si tuturor viitoarelor mamici..!
Bertha, f frumoase pozele, promit sa pun si eu cat de curand, ca am cu tonele, doar timp sa fac sa uploadez.
Malinas, ma bucur ca analizele lui David au iesit bine! Sper sa nu mai aveti probleme..
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cameliam spune:
Alexandra a facut azi temperatura 40. Habar n-am de la ce, dupa un paracetamol supozitor si o doza de nurofen intr-o ora i-a scazut la 37,8.
E a 9-a zi dupa vaccinul ROR, cam tarziu pentru o reactie, nu? Si cam prea agresiva reactia, eu stiam ca poate ajunge pe la 38, nu 40!
A vazut-o medicul, habar nu are ce poate fi, la plamani e ok, gatul nu e rosu, nasul nu curge, scaun normal...si in plus odata temperatura cat de cat scazuta, starea ei e foarte buna, a mancat bine si inainte sa faca febra si acum seara, e vesela... Ce sa fie, ce sa fie...?
Otilia felicitari pentru vestile bune! Fain cu trei fete!
Corina felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun!
Mirtha spune:
Corinaaaaa wow esti gravidutzaaa?????
Hai mai ...sunt masca !!! Sa fie intr-un ceas bun , sa fiti sanatosi si decurga mult mai usor decat sarcina Arrianei !
Otilinca nu ne-ai spus ce nume aveti in vizor ??? Hai ca poate dam o mana de ajutor. Hi , hii deci Ana a simtit ea ceva cu inca o surioara.
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
bebecris spune:
alina.....pediatra lui david, dr. socosan nu este de acord cu UHT din cauza alergiilor....
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
criss703 spune:
Otilia ..daa si eu ma gandeam ca vei avea inca o fetita , prea le faci frumoase ..inca o blondina - pazea baieti !Ei la tati ii va fi mai greu cu atatia petitori dar se v-a descurca el .Ma bucur ca totul decurge bine , sarcina usoara in continuare !
Malinas ..waw Australia ! cam departe , depinde ce vreti ..asta suna asa ca "un nou inceput" ...as pleca si eu dar mai pe aproape prin Europa Bine ca nu are nimic David !
Bebecris votat zilnic ...dai la sf. o ceasca de cafea ?
Lapte i-am dat Paulei pana la 1 an si 2 luni Nan ..apoi noi am plecat in concediu si bunicii s-au gandit sa-l schimbe cu lapte de vaca (din piata) sau la cutie pasteorizat (de obicei Zuzu).Dar am vazut ca il bea si este ok asa ca am ramas de alternam Zuzu cu lapte de la piata (de la aceeasi femeie il cumpara soacra).
Cand vede alti copii tipa si sare de bucurie deocamdata e destul de cuminte in prezenta persoanelor straine ...hmmm acasa o mai apuca si pe ea nervii si nu vrea sa renunte la vre-un obiect .
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
aleinad.g spune:
Otilia, felicitari pentru rezultatele bune de la ecografie. Tot asa sa fie vestile si in lunile urmatoare. Are mama trei fetite!!! Ana ce zice? Cred ca are si ea un cuvant de spus la alegerea numelui.
Futuremother, la noi masa de seara difera in functie de preferintele de moment ale domnisoarei. Uneori papa mancarica de la noi, alteori lapte cu diverse fainoase, sau doar iaurtel sau doar fructe sau cate putin din fiecare. Cam ca Zibe , si nici ea nu mai vrea paine cu unt, branza sau altceva pe ea.
Mirtha, malinas, si eu cu voi in clubul durerilor de cap. In plus, ametita si cu dureri de coloana, genunchi si coate.
Mirtha, inca un hop si ati scapat de agitatia dintilor.
Printesa, nici eu nu stiam nimic. Sper ca a trecut cu bine de interventie si se recupereaza fara probleme. Asteptam vesti. De nazdravanii tai ce ne mai spui?
Malinas, ma bucur ca rezultatele analizelor sunt bune, acum trebuie sa te linistesti si sa lasi lucrurile sa evolueze de la sine, caci sigur vor merge spre bine. Lapte eu ii dau nan junior seara si dimineata si cedra (napolact) de 3,5 cu gris/orez/paste in timpul zilei. E singurul care imi place la gust, zuzu am nimerit stricat la un moment dat si n-am mai luat iar cel uht nu-mi place la gust.
Camelia, si Teodora a facut temperatura (dar numai 38.5) la 10, respectiv 12 zile de la ror. Si noua ne-au zis ca nu poate fi vorba de reactie dar nici nu i-au gasit ceva. Sa aveti o noapte fara febra!
criss703 spune:
Aleinad am uitat sa zic ca nu am mai mers la Straja dar sigur la anul daca veniti in formatie completa facem o bulgareala , de noi da e mai aproape cam vre-o 120 km .Hmm zici ca si la atatea zile distanta poate face febra ? de la ror ...apropos voi cum va dati seama ca au febra (in afara situatiei cand se vede clar ca se simt rau )se simte si daca pui mana pe frunte/fata/gat?
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
cherieactiv spune:
si io am o stare nasoala...abia imi trag sufletul...ori ca m-au cam lasat puterile, ori ca e astenia ,nush...ori dieta ...sper sa imi revin pt ca mergem in concediu 2 sapt...5 zile la spa in croatia si restul ..la liber...
otilia...io imi doream baiat!hai baga barfa...cautam nume..io incep:maria, elena,evelin,mara,magda,mili,ecaterina....pune poze cu burta pls
ginye,nici al meu nu se omoara dupa copii, vb de astia mici...ii plac astia mai mari...