*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 5
futuremother spune:
la noi e destul de batuta in cuie, nu am curajul otiliei, imi ajung 2 iezi cucuieti ... e f frumos asa
malinas spune:
Bertha, am facut si IgE specific, dar inca nu au afisat rezultatele.MA uit tot la 20-30 minute sa vad daca au afisat, dar nimic.Eu am ales laptele pe care il folosim in casa in primul rand plecand de la termenul de valabilitate si apoi de la gust.De aia nu m-a atras laptele UHT.Un lapte care are termen de valabilitate 6 luni nu prea cred ca mai e natural.Cu laptele la punga am experiente urate, mai ales vara, ce-i drept, cand mai mereu ma alegeam cu lapte acrit, asa ca am hotarat sa cumpar lapte la cutie.Si din tot ce era pe piata, Zuzu era printre marcile care mai aveau ceva gust de lapte si din care iese un iaurt foarte gustos.Dar, ai dreptate, din ce in ce mai des simt gustul de lapte praf, de aia avem si varianta laptelui napolact.
bebecreis, votat si azi. 2 monede.De ce ti-a zis doctorita ta sa nu-i dai lapte uht lui David.Ca sunt curioasa de argumente.
Mirtha, am crezut ca doar eu sufar de durerile astea crunte de cap,asa ca inteleg prin ce treci.
Copilasii vostri cum se comporta in parc, la copii? David de cateva zile a inceput sa faca "istericale".Orice jucarie, masinuta, tricicleta, minge este in parc trebuie sa se joace cu ea si daca nu are acces la jucaria respectiva atunci se tavaleste pe jos.Daca insa un alt copil vine sa ia o jucarie de la el, incepe sa tipe si azi a fost chiar agresiv si a impins un baietel.Cand se tavaleste pe jos cel mai binea reactioneaza daca il las sa se calmeze singur si apoi ma duc la el, daca ma duc din prima la el atunci face si mai urat.Dupa fiecare astfel de iesire ii explic ca nu e frumos, ca nu toate jucariile sunt ale noastre, ca trebuie sa cerem voie ca sa ne jucam cu alte jucarii si ca trebuie si noi sa dam jucariile altor copii.Cand au fost copii care au cerut jucariile lui, le-am dat iar lui David i-am explicat ca asa e frumos si i-am distras atentia cu altceva, dar nu merge de fiecare data.V-am zis ca azi a impins un baietel care voia lopatica lui, in timp ce el se juca cu tricicleta unui alt copil.Deci, ce e de facut? Cum gestionati voi astfel de situatii?
PS> Pe noi ne bate gandul sa emigram in Australia.Studiez de 2 zile formulare, chestionare, etc. Inca nu ne-am hotarat, dar ne atrage tare mult ideea.
bertha spune:
Am fost la dr, nimic grav deocamdata, speram sa ramana asa in continuare. Doar nasul plin de mucozitati care coboara si in gat si o necajesc. O aspir f des, nu stiu, frate, de unde scoatem atata mizerie. Pana maine seara continuam cu Eurespal si Panadol, daca nu merge, trecem pe antibiotic. Sper sa nu fie cazul, vom vedea.
Darius e mai bine.
Otilia, felicitari, mami! Daca nu zicea Fluturasha, nici nu vedeam caruciorul roz. Te-ai aranjat, 3 fete cucuiete! Sincer, chiar mi se pare ca ti se potriveste, parca esti nascuta sa fii mamica de fetite.
Noi am avut 2 seturi de salopete, una de 6 luni si una de 9. Aia de 6 luni a iesit la pensie demult. Asta de 9 luni a crescut in acelasi timp cu ea, doar la maneci nu s-a lungit corespunzator. Culmea e ca arata f bine, s-a lungit materialul, dar ea tot frumoasa e, nu pare labartata.
Anca, a avut Ioana ochii albastri pana prin vara, apoi albastru-verde, pe la un an verde clar, acum sunt cand vrezi-verzi, cand verde cu putin caprui deschis in jurul irisului. Nu mai pricep nimic.
Futuremother, eu seara ii dau mai mult felul 2: mancarica de cartofi, fasole verde (a mancat o singura data), spanac, pilaf, friptura...ce mancam noi, cu mici exceptii.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Otilia felicitari pt
MAlinas al meu e cam blegut in relatiile cu ceilalti copii...se uita la ei, dar de departe, nu riposteaza daca i se ia jucaria din mana, se lipeste de mine si acolo sta pana plecam. Poate cand o mai creste o sa se arate si barbatelul din el.
Futuremother si eu ii dau mai mult felul 2: piure de cartofi, pilaf cu legume/carne, peste cu legume la cuptor, friptura la cuptor cu lagume, paste cu branza/sos de rosii, paste cu lapte.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
oceanborn spune:
Otilia, felicitari ! ce fain , 3 fete! plus mami..4! vai de capul lui tati
(eu cand am citit ce-a scris futuremother, de fetita am luat la puricat meajul tau...n-am gasit nimic unde sa scrie ca e fetita, dupa ceva vreme am remarcat plus 18, am dat clic si am vazut lilinushtiucum pe roz, detectiv scrie pe mine. ideea e ca eu n-am vazut nici macar caruciorul)
Malinas uite aici o discutie despre laptele uht :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145902&
despre emigrat.. eu sunt pro!, dar totusi cam departe Australia.tre sa fiti convinsi ca asta vreti , ajunsi acolo sa nu aveti regrete.plusuri si minusuri ca in orice decizie.
mami de Thomas
Otiliav spune:
Chiar ca distractie va fi la noi. Ca in basmele romanesti, deja ma vad cu 3 fete si toate cochete . Musai sa mergem cu ele la si la
Plus ca de cand suntem in criza economica e chiar practic sa fie tot fata.
Soacra n-a comentat, nu ne putem pune cu mama natura.
Futuremother, n-am folosit pana acum centura, inca . Dupa nume n-as zice ca va opriti la 2, pare ca te gandesti sigur la inca un bb.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+
manumanu spune:
OTILIA, felicitaaari!! Am stiut ca va fi fetita... mai bine zis am simtit! Tu ai "reteta" pentru fetite superbe, merita inca una, nu?
MALINAS, ma bucur ca veselul David e sanatos! . Nu stiu ce sa zic despre "actiunile" din parc, noi inca nu i-am dus unde sunt mai multi copii, dar exista deja mici "conflicte" intre ei. Rare, e drept. L-am mai "certat' pe Radu cand a lovit-o pe Anastasia si apoi i-am aratat cum sa-i faca "draga, draga" (am mangaiat-o pe cap si apoi l-am mangaiat si pe el). Acum isi fac reciproc draga-draga, desi inca isi mai smulg jucariile unul altuia, dar nu s-au mai "batut" demult. Daca le spun: "cum va iubiti voi?", isi apropie obrajii si fruntile si rad .
MIRTHA, super faza cu mucii!! Si ai mei repeta tooooot... azi au "invatat" (de la mine ) cuvantul "buda" (). Cel mai tare a fost cand au iesit cu bunicii la plimbare si, cum se apropia de ei cate o doamna mai in varsta, cum ziceau "baba, baba" (au ei o carte cu Cenusareasa si le-am tot aratat-o pe "mama vitrega" sub denumirea de "baba").
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
bebecris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Chiar ca distractie va fi la noi. Ca in basmele romanesti, deja ma vad cu 3 fete si toate cochete . Musai sa mergem cu ele la si la Plus ca de cand suntem in criza economica e chiar practic sa fie tot fata. Soacra n-a comentat, nu ne putem pune cu mama natura. Futuremother, n-am folosit pana acum centura, inca . Dupa nume n-as zice ca va opriti la 2, pare ca te gandesti sigur la inca un bb. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ |
felicitari, oti!!!!1
sarcina usoara in continuare!!!!!
multumesc pt voturi....
alina...nici david nu suporta sa i se ia jucariile..toti copiii sunt asa...mie mi se spune ca am un copil salbatic...deja a inceput sa ma deranjeze asta...copilul meu nu suporta sa fie agresat de alt copil...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
BraveGirl spune:
Woowww... Otilia, Felicitari!!!! 3 fetite
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
babyzapi spune:
Eu am mai zis ca al meu e foarte sociabil. Tipa de fericire cand vede alti copii, se duce sa-i atinga, sa-i magaie si le da jucaria lui sau sa bea apica de la el...iar daca un copil ia una din jucariile lui atunci si el ia o jucarie de la copilul respectiv. Deci din fericire nu am avut situatii neplacute pana acum.
Ramo imi pare rau ca nu au trecut bubitele pana acum. Bafta maine la dermatolog.
Oti wow! wow! wow! sa fie o fetita sanatoasa si la termen!
Malinas asa departe de casa? ar fi o schimbare majora, un nou inceput!