*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

waw de paste cu branza si uitasem, multumesc , raisa cu sotul nu mananca paste de niciun fel si de asta apar tot mai rar in meniul nostru ... multumesc pt sugestii anca, babyzapi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

probabil s-a discutat pe grup pe yahoo.
nu am reusit sa citesc pt ca am niste pb cu serverul de mail
alina s-a operat si a scapat dechistul de la mana, are gips pana marti.

imi vine sa o bat ca io nu am stiut ca e in operatie

Mergi la inceput

bebecris votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am aparut si eu...nu dati cu pietre!
Suntem bine...am avut si am in continuare o stare psihica proasta...dar sper sa treaca repede.
Bravegirl, felicitari pt bb2, sarcina usoara!
Noi mergem maine cu Sara la dermatolog...am fost si acum 2 sapt si i-a dat tratament pt iritatia de la fundulet si bubitele de pe fata, care, spune dr. ca sunt de la dermatita atopica, din cauza ca e prea cald in casa.Cum a fost cald afara, nu am mai facut cald mult nici in casa si nu se vede nicio ameliorare...am dat-o cu Exomega de la Ducray...degeaba.Mergem maine sa vedeem ce spune dr...poate trebuie sa-i fac vreun test de alergie...nu se vad f rau, dar pe mine ma dispera, sunt mai pronuntate cand iesim afara.
Are tot 4 dinti, mananca f bine tot ce-i dau si face crize de plans daca-i iau ceva ce are in mana...mi-a stricat un telefon..are si ea unul fara acumulator si s-a prins ca e ceva in neregula cu el si tot pe ale noastre le vrea...cand le prinde da cu ele de parchet
Merg sa mai citesc din urma ca n-am terminat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ooh Mirtha ce memorie excelenta ai. Am fost la eco si e totul perfect, acum trebuie sa scotocim dupa nume.
Bertha, am dmirat ieri frumusetile. Noua ne-a ramas mica salopeta dungata, e de bine, crestem.

In rest sunt obosita, Elisa a avut febra si mucisori aposi ieri si toata noaptea s-a bazait ca nu-i convenea. In gat nu m-am uitat. Ea e vioaie, se joaca, si nu a crescut febra decat cand treceau cele 8 ore adica e binisor doar cu 3 doze de Paracetamol pe zi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Otilia felicitari pentru fetita! Wow ... ce distractie o sa fie la voi cu 3 fetite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ma bucur ca rezultatele sunt bune. Am o memorie selectivo-asociativo.Stiu ca se punea problema translucentei nucale si pentru mine era ...o chestiune grava.Adica sti tu ...scenarii, chestii , rh negativ. Ma rog , eu cu obsesiile si fricile mele , important este ca vi s-au dat vesti bune.

Numele vreti fie cu rezonanta locala sau romaneasca ?? Rudele(a se intelege in special socrela) au aflat veste cea noua ???

Si noi am avut acum cca. 2 saptamani probleme cu muciosii. Tot asa : curgea apos dar fara febra , fara rosu in gat , tuse ori ale manifestari , poate ceva mai irascibila. Manca bine in perioada respectiva , era vioaie , jucausa , am sunat pediatra si mi-a confirmat ca poate fi ceva viral si nu a fost cazul sa-i administram nimic.
Am marit cantitatea de usturoi si ceapa si m-am axat pe ceapa in supa si usturoi in sosuri , kiwi , portocale ,mandarine si zeama de lamaie in mincaruri. Iar zilele astea intentionez o cioba de urzici , dragavei etc. ca ce dor mi-era de ele.
Oricum ajunsesm sa folosim aspiratorul nazal aproape zilnic pentru ca formania mai tot timpul. Suficient de des incat Eva a plecat din aceasta experienta cu vocabularul imbogatit : moooci ! Si pune mina la nasshh. Acum toti bebeii , pisicile si figurinele au : moooooci !

Aaa...si incepe sa adauge niste extensii la cuvinte : bebe e bebeka , bibii e biiibiko , muni e munika (bunica), kiwi e pikisi tot asa. Toate cu ka si ki.Nu ma intreba ca ...nu stiu de unde si cum. Noi folosim cuvintele corect ea...le orneaza.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ooh Mirtha ce memorie excelenta ai. Am fost la eco si e totul perfect, acum trebuie sa scotocim dupa nume.
Bertha, am dmirat ieri frumusetile. Noua ne-a ramas mica salopeta dungata, e de bine, crestem.

In rest sunt obosita, Elisa a avut febra si mucisori aposi ieri si toata noaptea s-a bazait ca nu-i convenea. In gat nu m-am uitat. Ea e vioaie, se joaca, si nu a crescut febra decat cand treceau cele 8 ore adica e binisor doar cu 3 doze de Paracetamol pe zi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

mirtha doar primavara sa fie de vina pt starile tale?

Mergi la inceput

otilia felicitari! trebuie sa ai o stare buna dupa asa vesti ... ma bucr, sa fiti sanatosi cu totii si sa duci la termen cu bine!
folosesti vreo centura de sustinere a burtii ? sau nu e nevoie ?
ce ghiocel frumos ai tu acolo ascuns bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da, da e numai de la primavara . Refuz sa iau in calcul orice altceva pentru ca din cite stiu ne protejam , zic eu bine. Pe de alta parte tind cont ca suntem fie buimaci dimineata , fie cam adormiti seara ....nu mai sunt chiar atit sigura. Adevarul este ca indifierent ce mijloc de protectie ai folosi un anume grad de nesiguranta tot exista.

Sa iti spun sincer data trecuta cam ma trecusera fiorii .Am avut un cm de 34 zile. Dar a fost ok. Sa vedem cum va fi luna aceasta.

Pe la voi cum este situatia ???

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

mirtha doar primavara sa fie de vina pt starile tale?

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput