*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 4
futuremother spune:
waw de paste cu branza si uitasem, multumesc
, raisa cu sotul nu mananca paste de niciun fel si de asta apar tot mai rar in meniul nostru ... multumesc pt sugestii anca, babyzapi
Printesa01 spune:
probabil s-a discutat pe grup pe yahoo.
nu am reusit sa citesc pt ca am niste pb cu serverul de mail
alina s-a operat si a scapat dechistul de la mana, are gips pana marti.
imi vine sa o bat ca io nu am stiut ca e in operatie
Ramo2007 spune:
Am aparut si eu...nu dati cu pietre!
Suntem bine...am avut si am in continuare o stare psihica proasta...dar sper sa treaca repede.
Bravegirl, felicitari pt bb2, sarcina usoara!
Noi mergem maine cu Sara la dermatolog...am fost si acum 2 sapt si i-a dat tratament pt iritatia de la fundulet si bubitele de pe fata, care, spune dr. ca sunt de la dermatita atopica, din cauza ca e prea cald in casa.Cum a fost cald afara, nu am mai facut cald mult nici in casa si nu se vede nicio ameliorare...am dat-o cu Exomega de la Ducray...degeaba.Mergem maine sa vedeem ce spune dr...poate trebuie sa-i fac vreun test de alergie...nu se vad f rau, dar pe mine ma dispera, sunt mai pronuntate cand iesim afara.
Are tot 4 dinti, mananca f bine tot ce-i dau si face crize de plans daca-i iau ceva ce are in mana...mi-a stricat un telefon..are si ea unul fara acumulator si s-a prins ca e ceva in neregula cu el si tot pe ale noastre le vrea...cand le prinde da cu ele de parchet 
Merg sa mai citesc din urma ca n-am terminat....
Otiliav spune:
Ooh Mirtha ce memorie excelenta ai. Am fost la eco si e totul perfect, acum trebuie sa scotocim dupa nume.
Bertha, am dmirat ieri frumusetile. Noua ne-a ramas mica salopeta dungata, e de bine, crestem.
In rest sunt obosita, Elisa a avut febra si mucisori aposi ieri si toata noaptea s-a bazait ca nu-i convenea. In gat nu m-am uitat. Ea e vioaie, se joaca, si nu a crescut febra decat cand treceau cele 8 ore adica e binisor doar cu 3 doze de Paracetamol pe zi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
fluturasha23 spune:
Otilia felicitari pentru fetita! Wow ...
ce distractie o sa fie la voi cu 3 fetite!!!
Mirtha spune:
Ma bucur ca rezultatele sunt bune. Am o memorie selectivo-asociativo
.Stiu ca se punea problema translucentei nucale si pentru mine era ...o chestiune grava.
Adica sti tu ...scenarii, chestii , rh negativ. Ma rog , eu cu obsesiile si fricile mele , important este ca vi s-au dat vesti bune. 
Numele vreti fie cu rezonanta locala sau romaneasca ?? Rudele(a se intelege in special socrela) au aflat veste cea noua ???![]()
Si noi am avut acum cca. 2 saptamani probleme cu muciosii. Tot asa : curgea apos dar fara febra , fara rosu in gat , tuse ori ale manifestari , poate ceva mai irascibila. Manca bine in perioada respectiva , era vioaie , jucausa , am sunat pediatra si mi-a confirmat ca poate fi ceva viral si nu a fost cazul sa-i administram nimic.
Am marit cantitatea de usturoi si ceapa si m-am axat pe ceapa in supa si usturoi in sosuri , kiwi , portocale ,mandarine si zeama de lamaie in mincaruri. Iar zilele astea intentionez o cioba de urzici , dragavei etc. ca ce dor mi-era de ele. 
Oricum ajunsesm sa folosim aspiratorul nazal aproape zilnic pentru ca formania mai tot timpul. Suficient de des incat Eva a plecat din aceasta experienta cu vocabularul imbogatit : moooci ! Si pune mina la nasshh.
Acum toti bebeii , pisicile si figurinele au : moooooci !
Aaa...si incepe sa adauge niste extensii la cuvinte : bebe e bebeka , bibii e biiibiko , muni e munika (bunica), kiwi e piki
si tot asa. Toate cu ka si ki.

Nu ma intreba ca ...nu stiu de unde si cum. Noi folosim cuvintele corect ea...le orneaza.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Ooh Mirtha ce memorie excelenta ai. Am fost la eco si e totul perfect, acum trebuie sa scotocim dupa nume. Bertha, am dmirat ieri frumusetile. Noua ne-a ramas mica salopeta dungata, e de bine, crestem. In rest sunt obosita, Elisa a avut febra si mucisori aposi ieri si toata noaptea s-a bazait ca nu-i convenea. In gat nu m-am uitat. Ea e vioaie, se joaca, si nu a crescut febra decat cand treceau cele 8 ore adica e binisor doar cu 3 doze de Paracetamol pe zi. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
futuremother spune:
otilia felicitari! trebuie sa ai o stare buna dupa asa vesti ... ma bucr, sa fiti sanatosi cu totii si sa duci la termen cu bine!
folosesti vreo centura de sustinere a burtii ? sau nu e nevoie ?
ce ghiocel frumos ai tu acolo ascuns bine 
Mirtha spune:
Da, da e numai de la primavara . Refuz sa iau in calcul orice altceva pentru ca din cite stiu ne protejam , zic eu bine.
Pe de alta parte tind cont ca suntem fie buimaci dimineata
, fie cam adormiti seara
....nu mai sunt chiar atit sigura. Adevarul este ca indifierent ce mijloc de protectie ai folosi un anume grad de nesiguranta tot exista.![]()
Sa iti spun sincer data trecuta cam ma trecusera fiorii .Am avut un cm de 34 zile. Dar a fost ok. Sa vedem cum va fi luna aceasta.
Pe la voi cum este situatia ??? ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui futuremother mirtha doar primavara sa fie de vina pt starile tale? |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.