*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

bravegirl cand e plecarea ? ce bine ca te duci la caldurica mi- e dor si mie de concediu, dar cnd ma gandesc ca dupa el incep job- ul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

bravegirl cand e plecarea ? ce bine ca te duci la caldurica mi- e dor si mie de concediu, dar cnd ma gandesc ca dupa el incep job- ul ...

Pe 14 plecam

Stiti ceva de madam Alra? Ca nu a mai scris de multisor...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Si-aici ninge de zor... da` nu scoatem azi boticul afara. Cel putin eu, z l-a scos deja ca mi-am uitat aseara tel in masina, a fost cu daddy sa mi-l aduca. Au venit rusii, in numar mare. Sper ca e ultima data pe anul asta.

Cineva intreba de ciocolata (scuze, azi sunt varza)... z a scapat odata la un kinder, soatei ii plac tare si-a gasit si ea unul, doar s-a manjit si l-a strans intre degete... Citeam intr-o revista de bebei ca ciocolata chiar le face bine la dinti si la altele, are fluor si numaistiu ce vitamine. Insa, pana la 2 ani, problema e ca n-o poate metaboliza ficatul.

Malinas, sa fie doar cum doriti voi! Daca asta vreti cu adevarat, atunci o sa fie, tin pumnii pentru decizia cea mai buna pentru voi.

Bebecris, asta e Romanika noastra, nu ne tine nimeni aici... traim ce alegem sa traim.

Cami, da ce pusee de febra. puiuta!

Darling, las ca se face el/ea mare, trec si greturile. Si vin altele. Eu cel putin, din gravidenia cu z imi aduc aminte cu placere ca o luna-doua am mancat doar paine prajita cu unt si rosii.

O pozica cu un Thomas semichelios?

Ah, cum de-am uitat sa ma laud ... de alaltaieri, dupa somnicul de amiaza, mergem cu z la baie, eu pe tron, ea pe olita, si facem `shhhhhhh`, si iese. Apoi il aruncam in wc, spunem povestea cu ce frumos a creat ea un pishulean, care tocmai pleaca in calatorie, tragem apa, facem tai-tai si promitem sa ne revedem si maine. Azi-dimineata ii facea tai-tai wc-ului...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Future, cica pana la 1 an jumate nu e tarziu, si noi sapt viit mergem, pt al doilea, priorixul.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Futuremother am revenit cu o placinta cu mere abia scoasa de la cuptor. Cine doreste...cine pofteste?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Futuremother am revenit cu o placinta cu mere abia scoasa de la cuptor. Cine doreste...cine pofteste?

....

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ooh placinta e doar pentru gravidutze pofticioase . Am pus si eu o tarta de mere in album si tot zic ca scriu reteta ei, dar acasa n-am niciodata timp.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anca eu intrebasem de ciocolata. Ma scoti la apel si apoi ma lasi asa?

Eu i-am mai dat asa din cand in cand tot kinder.
Am gasit la Nestle cereale cu cacao. Probabil au o cantitate mica de caco. Voi le-ati dat? Cica ar fi buna pt bebei, pt creieras. Asa am auzit eu. Voi ce ziceti.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Hera eu am incercat sa-i dau cereale cu cacao...a dat diareea in el ...am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ho ce bine ca m- ati linistit cu vaccinul
MULTUMESC

Mergi la inceput