Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata burtici! Si eu stau de 7 ani in alta tara unde am probleme si cu limba , in primul an vroiam acasa in fiecare zi, dar cand mergeam in vizita imi trecea repede, asa ca acum am oferte super super tentante sa ma intorc si nu as mai face-o eu din cauza ca m-am obisnuit cu lucruri care sa functioneze normal, fara manelele vecinilor, fara mitocania barbatilor pe strada, nu imi pune nimeni mana pe fund, nu ma injura nimeni in trafic, am propria mea padurice in complex pentru mai mult oxigen,nu incearca nimeni sa ma fure la nota de plata , la o comanda de mobila, sa ma judece dupa marimea tocurilor de dimineata, sa respir aerul insuportabil de gri din bucuresti, aglomeratia care te poate duce la nebunie... Iubesc mult Romania pentru curajul valorile si ambitia pe care mi-a dat-o, dar cred ca suntem inca in tranzitia catre bune maniere si daca imi e dor de romania, atunci iau ei avionul si intr-o ora sunt la mine, ii iau in brate plang ma bucur, le povestesc si ne traim viata! Casa mea este acasa la mine, si sper ca te-am facut sa te simti mai bine cu postul! In afara posturilor in limba romana sunt poate unul dintre cei mai buni ambasadori al Romaniei! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 18+ cu |
mai asa eram si eu in Germania...cel mai mare "fan" al Romaniei si pana si drumurile astea cu gropi le iubeam nu suportam sa aud un neamt ca vorbea urat de Romania
Mycya spune:
otilia nu ma supar,dar bineinteles cum scrisul pe mess te prostestem-am obisnuit asa,chiar daca mai scriu si normal...cum ai spus tu ca leam folosit pe amandoua intr-o singura fraza.sper sa puteti descifra ce scriu
17+
tina_80 spune:
citat din mesajul lui grety_niku si noi avem programare la Sanador , in aprilie pt morfologie, la Gh. Meclea. Doctorita pe care o aveam initial mi l-a recomandat si dupa ce m-am mutat la noua doctorita, aceasta mi-a zis sa pastrez programarea fiindca doctorul este foarte bun. 15+ |
Foarte bine!
Sa de-a DD sa venim toate cu vesti bune!
Scrie repede 10 mesaje, ca sa-ti apara in timp real.
tina 19+
stefania_97 spune:
Buna burtici
Eu ieri am chiulit de la munca si am dus-o pe mandra mea la teatru. A fost o piesa de teatru scurta, de vreo 40 minute dar foarte frumoasa pt ca a fost pe intelesul ei. Am fost cu vecina mea care e bona privata si a luat 4 copilasi cu ea si o mamica asa ca a fost o zi frumoasa.
Mi-a venit aparatul de angelssounds si sunt incantata, bebe cam protesteaza ma iminge si vrea sa il dea la o parte cred ca nu ii place sa fie inghesuit. Catarina l-a auzit pe bebe si era incantata desi la inceput a fost cam speriata de sunet
Azi sunt la munca din nou, insa nu am nici un chef. Ma pregatesc deja de weekend, am invitat niste prietene romance sa sarbatorim ziua femeii si ma tot gandesc ce sa fac de mancare
O zi buna si pupici pe burtici
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 19+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui Otiliav Neata si de la mine (inca e dimineata )! btz_ovi, felicitari pentru vestile bune de la eco! Despre ce operatie vorbesti? doctora te-a programat deja la cezariana Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Operatia despre care am vorbit cu ea e cezariana.Asa m-am hotarat sa nasc si am stabilit deja cu ea detaliile,urmand in ultima luna sa clarificam totul.
Tina 30 lei doar pt cd?Eu la morfofetala am fost cu un stick si nu mi-a luat nici un banut,insa mai era o tipa care a venit cu cd-ul de acasa si pretul a fost la fel.Mi se pare exagerat pretul pt un cd.
19+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
grety_niku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Foarte bine! Sa de-a DD sa venim toate cu vesti bune! Scrie repede 10 mesaje, ca sa-ti apara in timp real. tina 19+ |
asa sa dea Dumnezeu, toate mamicile si toti bebicii sa fie sanatosi!
Incerc sa scriu dar sunt la munca, asa ca merge mai greu...
15+ cu bebic rusinos
mov_79 spune:
Buna fetelor,
am revenit cu o intrebare, sunt putin (mai mult)ingrijorata ca de la 17 saptamani il simt pe bebe in fiecare dimineatza, dar azi abia daca l-am simtit de 2 ori:(
oare de ce? voi aveti perioade de o zi in care sa nu il simtiti?
va multumesc pt raspuns
va pup
[gravi 21+]
enik83 spune:
Intra-devar piperate preturile..
fetelor voi ce mai mancati? ca eu nu mai stiu ce sa mai inventez...nimic nu mi pe plac..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
grety_niku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Operatia despre care am vorbit cu ea e cezariana.Asa m-am hotarat sa nasc si am stabilit deja cu ea detaliile,urmand in ultima luna sa clarificam totul. Tina 30 lei doar pt cd?Eu la morfofetala am fost cu un stick si nu mi-a luat nici un banut,insa mai era o tipa care a venit cu cd-ul de acasa si pretul a fost la fel.Mi se pare exagerat pretul pt un cd. 19+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
si mie mi s-a parut exagerat pretul pentru un amarat de cd... dar asta e... profita ca toate vrem sa avem pozici cu bebicii nostrii.
Eu una vreau filmuletzele... deja avem doua si cateva poze, taticul deja cauta materiale ca sa ii faca un album foto numai al lui... toti tatii o cam iau razna, nu?
15+ cu bebic rusinos
Lia73 spune:
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras
SARCINA USOARA SI DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI SI DE BEBEI
+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita