Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 9

grety_niku spune:
grety_niku spune:
 Fetele voi va ganditi la botezul bebeilor? Mie imi cam alearga  gandurile astea printre neuronii de gravida. si nici macar nu am baut
gandurile astea printre neuronii de gravida. si nici macar nu am baut
 15+ cu bebic rusinos
15+ cu bebic rusinos

Cris2010 spune:
Cris2010 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Lia73 Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras SARCINA USOARA SI DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI SI DE BEBEI  +17  Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!    pozulici paunita  | 
Lia, imi pare foarte rau. Cuvintele sunt de prisos. Sper ca tu esti bine. Sa dea D-zeu sa treci cu bine peste aceasta grea pierdere. Sunt alaturi de tine.
Cris
 20+ cu
 20+ cu  

giorgia23 spune:
giorgia23 spune:
 Eu am terminat curatenia...de mancare mi-am facut dovlecei pane plus un pahar de cola cu gheata la sfarsit....bun a mai fost ...acum ma pregatesc sa ma intind putin in pat alaturi de catelul meu
...acum ma pregatesc sa ma intind putin in pat alaturi de catelul meu
GEO   22+ cu
 22+ cu 

enik83 spune:
enik83 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras SARCINA USOARA SI DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI SI DE BEBEI  +17  Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!    pozulici paunita  | 
off..cat de rau imi pare..

multa multa sanatate..
 16+ cu o minune de
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
 [/url]
[/url]  

btz_ovi spune:
btz_ovi spune:
Vai Lia...m-ai lasat fara cuvinte...nu stiu ce sa iti spun..decat ca imi pare foarte dar foarte rau..insa acum nimic nu te consoleaza..

19+cu
19+cu  ...IUBESC 2 BARBATI
 ...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy

grety_niku spune:
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui enik83 Intra-devar piperate preturile..  fetelor voi ce mai mancati? ca eu nu mai stiu ce sa mai inventez...nimic nu mi pe plac..   16+ cu o minune de  poze [url=http://lilypie.com]  [/url] | 
apropo de mancare... eu nu am avut nici pic de greturi, nimic, dar nici pofta de mancare. i-a ziceti-mi e vre-o problema ca am slabit??? ca ma cam ingrijoreaza treaba asta. mananc de mancat dar mai putin ca inainte de sarcina

15+ cu bebic rusinos
15+ cu bebic rusinos 

giorgia23 spune:
giorgia23 spune:
Lia imi pare nespus de rau
 ...mult curaj sa treci peste si multa sanatate...suntem alaturi de tine
...mult curaj sa treci peste si multa sanatate...suntem alaturi de tineGEO
 22+ cu
 22+ cu  

enik83 spune:
enik83 spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Eu am terminat curatenia...de mancare mi-am facut dovlecei pane plus un pahar de cola cu gheata la sfarsit....bun a mai fost  ...acum ma pregatesc sa ma intind putin in pat alaturi de catelul meu GEO  22+ cu  | 
apropo de intins langa catel...mama mea de cate ori ma suna imi zice sa nu las catelu sa se apropie de burta..sa nu-l iau in brate..ca iese nu stiu ce pe copil..ma amuza teribil..
 16+ cu o minune de
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
 [/url]
[/url] 

ooana spune:
ooana spune:

...nu am cuvinte...imi pare tare rau...