Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Lia la fel si din partea mea...imi pare rau,ca e dureros,ajungem sa tinem foarte mult la ele.eu am un catelus acasa si nici nu va puteti imagina cat de mult il pot iubi,nu am crezut ca te poti atasa in asa fel de un animalutz.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Giorgia miai facut pofta,bineinteles ca am sa fac si eu azi,numai partea cu catelu nu o sa potca e aksa.cat de dor mie de el

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Lia, am ramas fara cuvinte! Imi pare tare rau de ce ti se intampla. Sper sa gasesti puterea sa te ridici. O imbratisare stransa iti trimit. Poate gasesti puterea sa ne povestesti ce s-a intamplat.

21+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Apropo de nume... de cand stim ca s-ar putea sa fie fetita ne-am oprit la urmatoarele nume: Sara, Natalia, Anastasia, Sonia. Vrem neaparat sa fie nume de sfant si unul singur. Prima data ne-am oprit asupra numelui Sara (in ebraica Printesa), dar am un patruped pe scara la parter pe care o cheama Sara. Sambata , duminica cand nu sunt la munca o aud toata ziua buna ziua pe baba de la parter cum striga dupa Sara (cateaua). Sotul meu, mai in gluma mai in serios, a zis ca poate-i batrana cateaua si trece repede pe lumea ai-lalta si scapam de concurenta. Dupa aia ne-am adus aminte ca mai cunoastem doua cateluse cu numele asta, nu stiu de ce e asa popular printre necuvantatoare. Ca urmare am trecut la urmatorul pe lista, Natalia (ziua nasterii Domnului in latina), dar nu e batut in cuie. Mie imi place foarte mult si Sonia. Eu ma bucur ca am ajuns la un cerc restrans de nume. O sa fie mai usor de stabilit in final.

Cris 20+ cu

Cris, m/a busit rasul cu 'Sara ta'. Si eu am inca un nume pe care nu/l suport din cauza uneia care o striga pe ficasa 'A....a, fa A....a treci in casa fa ca te omor, te joc in picioare...' si de/atunci mi s/a luat si nu/l mai suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Enik la fel e si mama ...ca cica ce imi tb un alt catel...noi mai avem o fetita si acum i-am luat baiat..rasa chihuahua....si ii iubesc enorm

Am observat ca de cateva zile mi se face foame tot mai des si parca tot timpul as manca ceva dulce=...incerc sa ma abtin ca nu vreau sa ajung ..pana acum am 5kg si sper sa nu depasesc 12-13max

GEO 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata burticute, va invit la o cana de laptic cu un strop de cafea.
Despre ce mai palavragiti acolo......despre dorul de tara, hmmm....pentru mine pana anul trecut era un subiect mai delicat, acum este cat se poate de simplu.
Ultimul drum in tara a fost dezamagitor, in afara de faptul ca mi-am vazut bunicii restu a fost dezastruos, asa ca ne-am decis din cele 3 saptamani sa plecam o saptamana in Europa. Deja nu ne mai putem readapta sau mai bine zis nu vrem.

Ce facem cu listuta pentru bebei, exista deja una?????
Sa mi-o notez si eu apoi sa multiplic cu 2 sa vad marele total

Am vazut pe un site quebecos cati pampersi iti trebuiesc pentru o luna pentru gemeni.....400 cand i-am zis sotului s-a panicat cica sa incepem sa cumparam de pe acum mai ales daca-i gasim la reduceri (noi ne-am inscris la niste companii de pampersi pe siteurile lor si ne-au trimis cupoane acasa )
Mai am o intrebare aici sunt la mare moda un fel de pampersi reutilizabili din bumbac care se spala dupa folosire. Cica ar fi mult mai sanatosi pentru bebei, economici, ecologici.
Vroiam sa va intreb daca sunt in tara si ce parere aveti, pretul aici este de 25-27$/ bucata, sunt pe dimensiuni si au viata nelimitata.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Of, Lia, ce veste trista
Imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos.. Multa putere iti doresc, sa treci peste asta.. si multa sanatate!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

[red]Lia[red] imi pare nespus de rau... Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau... si acum, doar cand ma gandesc prin ce momente urate trebuie sa treci...
Curaj si multa sanatate...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 14+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata si de la mine (inca e dimineata )!

btz_ovi, felicitari pentru vestile bune de la eco! Despre ce operatie vorbesti? doctora te-a programat deja la cezariana

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Operatia despre care am vorbit cu ea e cezariana.Asa m-am hotarat sa nasc si am stabilit deja cu ea detaliile,urmand in ultima luna sa clarificam totul.
Tina 30 lei doar pt cd?Eu la morfofetala am fost cu un stick si nu mi-a luat nici un banut,insa mai era o tipa care a venit cu cd-ul de acasa si pretul a fost la fel.Mi se pare exagerat pretul pt un cd.

19+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Dar pe tine cat te-a costat? sau a intrat in banutii de la eco?

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras

SARCINA USOARA SI DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI SI DE BEBEI

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Imi pare rau pentru ce ti se intampla,, sper sa treceti peste asta, Dumnezeu a avut nevoie de un ingeras

15+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput