Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Florentina! Mai devreme am sunat la Sanador sa intreb daca e posibil sa plec cu vreo "amintire" de la ei si mi-a dat urmatoarele tarife:
-eco morfofetala 4D = 355lei
-eco morfofetala4D+Doppler = 420lei
-cd = 30lei

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hai ca am mai gasit ceva amuzant, sa-mi spuneti daca vreti sa nu mai trimit chestii de genul asta:

ARHITECT = cineva care n-a fost destul de ‘macho’ ca sa devina inginer, dar nici destul de ‘homo’ ca sa se faca designer de interioare
BANCHER=cineva care iti imprumuta umbrela lui cand afara e soare si apoi ti-o cere inapoi cand incepe sa ploua.
BOY SCOUT = un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit imbracat ca un copil.
CONSULTANT = cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta.
DIPLOMAT = cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul.
ECONOMIST = un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri nu s-a intamplat azi.
PRIETEN = definitia unei persoane de sex opus care are acel ‘Nu stiu-ce’ care elimina orice dorinta de a incerca
vreodata sa te culci cu el/ea.
PESIMIST = un optimist cu experienta.
PROGRAMATOR = cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai intr-un fel pe care nu-l intelegi.
PSIHOLOG = cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie frumoasa intra in incapere.
STATISTICIAN = cineva care e bun la cifre dar nu are pic de personalitate ca sa fie inginer.
PREOT = cineva caruia toti ii spun ‘parinte’, in afara de copiii lui, care ii spun ‘unchi’.
DRAGOSTE (LOVE) = cuvant din 4 litere, 2 vocale, 2 consoane si 2 idioti.
DANS = Frustrarea verticala a unei dorinte orizontale.
DURERE DE CAP = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei.
INTELECTUAL = cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex.
NANOSECUNDA = fractiune de timp intre momentul in care lumina devine verde si masina din spate te buseste.
NIMFOMAN = termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii place mai mult sexul decat lui.
MUNCA IN ECHIPA = posibilitatea de a da vina pe altii.
INTERVIU = ceva ce poate fi vazut intre picioarele celei intervievate.
USOR = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat.
FOTBAL = ceva cu care toate femeile s-au maritat fara sa stie.
HARDWARE = partea uni calculator pe care o lovesti cand apar probleme de software
NERABDARE = a astepta grabit.
INDIFERENTA = atitudine adoptata de o femeie catre un barbat care n-o intereseaza; interpretata de barbat ca ’se da greu de cucerit’.
INFLATIE = a trebui sa platesti preturile de la anul cu salariul de anul trecut.
FIZICA CUANTICA = un negru, se uita in penumbra dupa o pisica neagra care nu e acolo…

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

cele care au asa km ca mine de 17 sapt sarcina ati inceput sa simtiti miscarile la bebe?eu tot stau mereu atenta,ca am auzit ca prima data se simte k aripirile unui fluturas,sau ca un pestisor ...eu mai simt ceva niste vibratii dar zic k poate sunt gazele si sa nu le confund.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, se poate sa fi fost bb! Felicitari! Fii atenta si zilele urmatoare,daca e bb sigur se vor repeta!

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

super tare..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

si eu am intrebat aici doctorita de ecografia 4D si a spus k aia se plateste separat ca asigurarea nu acopera cheltuiala,si mia mai spus ca oricum acum nu as avea ce vedea,si e bine sa fac knd am sarcina mai avansata sa vad intradevar imaginea unui bebel.

17+

Mergi la inceput

poi simt de cateva zile,dar numai asa...ma gandesc ca totusi nu ar trebui sa simti pe zi ce trece alte senzatii?sau cat vor tine doar vibratii?eu ast pumni credca

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Florentina! Mai devreme am sunat la Sanador sa intreb daca e posibil sa plec cu vreo "amintire" de la ei si mi-a dat urmatoarele tarife:
-eco morfofetala 4D = 355lei
-eco morfofetala4D+Doppler = 420lei
-cd = 30lei

tina 19+

Multumesc mult de tot, Tina.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 14+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

cele care au asa km ca mine de 17 sapt sarcina ati inceput sa simtiti miscarile la bebe?eu tot stau mereu atenta,ca am auzit ca prima data se simte k aripirile unui fluturas,sau ca un pestisor ...eu mai simt ceva niste vibratii dar zic k poate sunt gazele si sa nu le confund.

17+

Sunt eu singura gravida cu un neuron ?
Mi-a luat 30 de secunde sa inteleg ca "km" nu e unitate de masura pe care eu o folosesc intensiv in raportul meu despre conducte.
Mycya sper ca nu te superi, dar care-i regula ca vad ca folosesti si "k" si "ca" in acelasi mesaj?

Alina, ai dreptate, nici Larisa nu a mai scris de ceva vreme.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

si noi avem programare la Sanador , in aprilie pt morfologie, la Gh. Meclea. Doctorita pe care o aveam initial mi l-a recomandat si dupa ce m-am mutat la noua doctorita, aceasta mi-a zis sa pastrez programarea fiindca doctorul este foarte bun.

15+

Mergi la inceput