Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

arrisa iti dai seama daca pe tine tea incantat numai cat ai stat o saptamana,apoi eu care mam nascut acolo.pentru mine nici toate tarile si orasele la un loc nu fac cat Roamania si Bacaul,oamenii nu se compara,simti caldura aia a romanului care nu poate fi descrisa,pe cand aici fiecare nemat pe care il vezi te face sa te simti diferit de ei

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata si de la noi! Ma rog, amiaz si de la noi!
Sunt si eu in gasca eco-grafistelor de azi, dar eu am mai pe dupa-masa la 16 la Profu, sunt plina de emotii pt col!

Shery 19 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mycya, te inteleg foarte bine. Dar pentru binele tau si al lui bebe trebuie sa incerci sa te concentrezi pe lucrurile frumoase care ti se intampla si care vor veni - o achizitie pentru bebe, planuri de aranjare camera, urmarit evolutie...Oricum dupa ce vine el iti va umple viata si nu vei mai avea foarte mult timp de ganduri.Un pentru tine si sper sa regasesti printre noi macar un pic din caldura care-ti lipseste.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Nety, bine ai venit!

Shery, tinem pumnii.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput

intradevar simt ca aici o sa ma simt bine printre voi,deja ma simt mai bine ca am avut cum sa ma descarc.si cu ajutorul vostru aflu si eu mai multe.la asta mam gandit si eu ca dupa ce va veni bebe oricum nu voi mai avea timp sa ma gandesc aksa,ci toata atentia mea io voi dedica lui.abia ast sa ajung iar la ecograf sa il vad si sa aflu si ce e

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata si de la mine (inca e dimineata )!

Vroiam sa le urez bun venit gravidutzelor si bafta la ecografii!
Eu am maine eco si incerc sa nu ma stresez prea tare.

Am observat ca Lia73 si CD27 nu au mai scrs de mult. Aveti vesti de la ele? Sper ca-s bine!
btz_ovi, felicitari pentru vestile bune de la eco! Despre ce operatie vorbesti? doctora te-a programat deja la cezariana
Giorgia, ce fetita grasunica, bravos!
Crissy, si tu chiar nasti in septembrie?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

cat de mult ma bucur ca exista astfe de forumuri unde gasesti prieteni care in unele momente iti sunt mai mult decat atat,si cu ajutorul carora poti trece peste multe momente de panica.va multumesc mult.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Multumesc fetelor pt felicitari...si eu va doresc la toate bebelusi sanatosi si frumosi

Le urez sarcina usoara noilor venite

Bebelina mea a inceput sa loveasca din ce in ce mai puternic

GEO 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata burtici!
Si eu stau de 7 ani in alta tara unde am probleme si cu limba , in primul an vroiam acasa in fiecare zi, dar cand mergeam in vizita imi trecea repede, asa ca acum am oferte super super tentante sa ma intorc si nu as mai face-o eu din cauza ca m-am obisnuit cu lucruri care sa functioneze normal, fara manelele vecinilor, fara mitocania barbatilor pe strada, nu imi pune nimeni mana pe fund, nu ma injura nimeni in trafic, am propria mea padurice in complex pentru mai mult oxigen,nu incearca nimeni sa ma fure la nota de plata , la o comanda de mobila, sa ma judece dupa marimea tocurilor de dimineata, sa respir aerul insuportabil de gri din bucuresti, aglomeratia care te poate duce la nebunie... Iubesc mult Romania pentru curajul valorile si ambitia pe care mi-a dat-o, dar cred ca suntem inca in tranzitia catre bune maniere si daca imi e dor de romania, atunci iau ei avionul si intr-o ora sunt la mine, ii iau in brate plang ma bucur, le povestesc si ne traim viata! Casa mea este acasa la mine, si sper ca te-am facut sa te simti mai bine cu postul! In afara posturilor in limba romana sunt poate unul dintre cei mai buni ambasadori al Romaniei!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, bafta la echo!

Apropos de fete pe care nu le-am mai vazut ca inainte, Larisa?

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput