Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
crissy, tina...... e mare strengar, intr-adevar...ma tot intreb ce-oi face cu doi? si tocmai din cauza mutricii lui toata lumea ii e la picioare...deci va dati seama...rasfatul e la el acasa...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mycya spune:
si cum spuneai ca suntem bombe cu hormomni asa este,eu de dinainte eram sensibila si plangeam din orice,dar mai ales acum.saracul sotu meu nu stiu cum de ma suportamereu am ceva cu el...off...si el vb asa calm cu mine,ii mai sare si lu tandara uneori,il inteleg,dar se abtine ca stie ca nu fac intentionat.
17+
enik83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya ooana asa este,abia aici vezi cat de mult iti poti iubi tara,eu dintotdeauna am spus ca nu plec niciodata pentru ca imi place prea mult acasa,dar vezi ca uneori nu poti face numai ce vrei si necesitatile te duc unde nu te astepti. ma scuzati ca nu va pot raspunde la toate in parte,dar nici nu am apukt sa citesc tot,ca aici activitatea e la maxim.pentru toate Crys asa sa scriu si UM:01.11.2009 DPN 08.08.2010 17+ |
Nu mai fi trista..stiu ca ti-e greu..dar incearca sa-ti cauti ocupatie prin casa..stai cu noi pe net..sa vezi ce repede iti trece ziua.. te inteleg un pic pt ca noi ne-am mutat din orasul nostru intr-un alt oras.. aici nu cunosc pe nimeni..stau toata ziua in casa.. sotul imi vine seara la 7-8 acasa.. dar incep sa ma obijnuiesc..trebuie.. ies in fiecare zi de nebuna la plimbare pe strada..si trece timpul..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
bumblebee spune:
Eu mai nou imi clatesc ochii pe toate site-urile posibile unde se gasesc lucruri de copii. Doamne, tare frumoase mai sunt
Alina 18+ cu
gargarita
Mycya spune:
si eu nascuta si crescuta si asa cum e el orasul il ador,imi lipseste absolut tot,pana si parcul cancicov,care vb aia pe langa alte orase e mai amarat asa ,dar mie dor sa ma plimb pe acolo,sa mai stau hopa pe o banca ,sa ma uit la mamicile cu bebei,mai ales ca acum vine caldura si parcul e plin.
17+
michelle1981 spune:
mycya, pe contul comun sunt mailuri trimise de fete cu carti despre copii. Poti sa iti umpli timpul citind. Eu asta intentionez sa fac cand voi intra in prenatal.
eladea scump foc pustiul tau. S-ar putea sa trebuiasca sa iti cer reteta (daca se confirma ca avem fetita )
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+
Mycya spune:
enik83 si eu mai tot timpul vreau sa ies,ca imi place foarte mult sa ma plimb,dar aici nu e ca la noi,e diferit ,trebuie sa mergi cu masina cativa km,dupa care ajungi in oras si acolo in nici un caz nu e k aksa,simti k esti strain,totul e diferit,si mai ales ca acum e si frig...sper ca dupa ce vine caldura sa fie altfel
17+
arissa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya si eu nascuta si crescuta si asa cum e el orasul il ador,imi lipseste absolut tot,pana si parcul cancicov,care vb aia pe langa alte orase e mai amarat asa ,dar mie dor sa ma plimb pe acolo,sa mai stau hopa pe o banca ,sa ma uit la mamicile cu bebei,mai ales ca acum vine caldura si parcul e plin. 17+ |
Eu mi-am dat definitivatul in Bacau si mi-a placut tare mult orasul in saptamana aceea in care am stat acolo; are ceva ce m-a facut sa ma simt bine, plus ca oamenii mi s-au parut foarte saritori. Prin parcul Cancicov treceam sa ajung de la internat la universitate
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+
Mycya spune:
michelle,chiar iti multumesc ca mia spus ca nu stiam...dupa cum am zis aseara am gasit forumul,si nu stiu mai nimic.chiar ma tot gandeam ca prin mai knd ajung intro scurta vacantza acasa sa imi cumpar carti pt bebei,k eu nu stiu limba asta chineza a lor.adik germana si nu pot sa cumpar carti.ce citesc de pe internet si atat.ms mult
17+
ramo1901 spune:
bun venit Grety!....multa sanatate, sarcina usoara si un bebe la termen....
stai cu noi pe aici...sa vezi ce bine o sa iti fie...
si eu am ramas impresionata de fetele intalnite aici...sunt niste scumpe, te ajuta cu orice...un sfat, o vorba buna, te asculta si cel mai important inteleg prin ce treci.
sunt foarte bucuroasa ca le-am intalnit.... si pentru fiecare.
Ramona 17+ ....cu o scumpica de