Bobocei de sept-oct 2008 (264)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nocom - f frumoase cantecele dar....putin cam grele pentru copilasi....sunt o multime de cantece pentru copii despre mama, mult mai ritmate si pe care sigur Matei le-ar fi cantat fara sa planga....clar, serbarea a fost facuta special sa va atinga la suflet pe voi (noi) mamele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si Radu are un singur somn pe zi, de obicei de 1,5ore, rareori doarme mai mult. E asa de cateva luni bune, deja stiu ca asta e programul...
La culcare mergem la 8-9 seara, dar la munte, gasind distractie prin camera (fiind toti intr-o camera nu aveam cum sa cer sa nu mai respire nimeni la 8 fix cam 20min asa ca sa adoarma radu...) s-a culcat si la 11,fara sa se trezeasca, doamne fereste, mai tarziu de 7...
Teo din vara nu mai are niciun somn pe zi!!!! Si tot la 8-9 il pot adormi, cu trezire la 7 dimineata.
Daca il culc la pranz (impotriva dorintei lui, cu momeli si pacaleli) adoarme imediat si doarme cam 1-2 ore si el, dar seara e activ si pana la 12, asa ca de regula nu-mi convine sa-l adorm peste zi.

La munte au dormit aproape in fiecare zi in masina pe drum spre cate o cetate, 1-2 ore, fara probleme. Dar i-am obosit de i-am zapacit...
In ziua in care am fost si la Viscri si la Sighisoara au dormit si pe drumul de intors, cam de la 6 la 8, asa ca la hotel au mai adormit pe la 12 si ceva, numai dupa ce am facut bezna si ne-am bagat toti in pat... dar aia a fost cea mai tare zi dintre toate

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata....e urat afara asa ca numai bine picara melodiile lu'Nocom

Nocom exact asa era si la noi la serbari,nu stiai pe unde sa te ascunzi ca te busea plansu'...nu mai zic la serbarea de adio ca a fost jale mareee
Imi pare rau de problemele cu inimioara...tre sa fii optimista ca Daria nu va avea la fel.
Alexia are doar un somn pe zi de la 1 an
Lumi te ..sa vorbesti cu ei in fiecare zi despre cresa,despre ce frumos va fi acolo,copii cu care se vor juca ...nu stiu cat inteleg,da'tre sa le explici si sa le vorbesti

Ada si Alexia mananca cereale cheerios,da' ea prima data le imprastie pe jos si de acolo le mananca..or fi mai bune??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nocom, mamico, unde e optimismul tau??? hai, capul sus! poate la Daria nu va fi la fel! eu va tin pumnii sa fie totul bine! Doamne ajuta!

xor, stiu, le numar si eu...

laura, dap, le vorbesc despre cresa, am si fost pe acolo de cateva ori si le tot spun ce si cum... eu cred ca inteleg ceva-ceva, chiar daca nu-mi pot spune asta prin vorbe.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Zodiile - cumva cred in ele, si anume, dovedit statistic, imi par a fi o linie de ghidaj in viata si dezvoltarea cuiva, acele manifestari in caracter si comportament care te vor face sa reactionezi mereu la anumiti stimuli, in aproximativ acelasi fel...
Dar cam atat!!!
Nu m-as teme ca nu ma voi intelege cu cineva pentru ca sunt taur si acel cineva nu se potriveste astral cu mine...
As zice doar, da, Teo e berbec, e voluntar si incapatanat, cum sa-l iau oare ca sa ne intelegem cat mai bine?!
De-a lungul vietii am aflat ca ma inteleg cel mai bine cu barbatii varsator... ce sa fac acuma? sa caut in disperare varsatori?!

Sotul meu e fecioara

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Ada si Alexia mananca cereale cheerios,da' ea prima data le imprastie pe jos si de acolo le mananca..or fi mai bune??

daaa, sunt muuult mai bune
Radu le ia una cate una nu conteaza de unde, din palma mea, de pe masa, de pe pat... si de jos, normal daca ajung acolo...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza..noi ne-am trezit cu muuuuccciii ..nu mai pot de nervi ...deja i-am administrat un oscillo...oooffff, fir-ar sa fie de treaba

ada si eu sunt Taur, sotul si copilul sunt amandoi Balanta...o sa fac de asa natura, ca urmatorul copil sa fie taur, ca sa am si eu unu de partea mea ..glumesc, nici eu nu am chestiile astea cu nepotrivire din cauza zodiei...fiecare om are piticii lui, indiferenta de zodie

Nici noi nu mai dormim de doua ori pe zi, cred ca din vara trecuta...o singura data si asta sa fie de vre-o +/- 2 ore

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Auci mi s-a zbarlit pielea pe mine , parca am simtit ca Lumi cu AMR 10 zile Lumi sper din tot sufletul sa fie bine la gradi si sa se acomodeze hunisorii repede

Nocom sa fie puii bine Te pup din suflet
Cred ca a fost superb la gradi Sa stii ca eu si acum ma emotionez cand face Tina anumite lucruri Cand era mica nici nu mai zic, eram lesinata

Paula esti la scarbici ?

Aseara am avut o clienta. Si ne-am apucat tare tarziu de treaba , ca am mai stat la barfa si am facut racisori cu orez chinezesc. Apoi sotul meu a fost chemat la turneul de carti ...si evident ca s-a dus. Nu ar fi fost problem daca nu se trezea piciul cand eu ii construiam ultima unghie Si nu ar fi fost problem daca manca si se culca la loc asa cum face de obicei Dar nuuuuuu....s-a hotarat sa ma tina pe jar 2 ore langa patul lui. Cum incercam sa ma misc era in picioare cu un zambet latit pe fata : MAMA...tu cam unde vrei sa pleci ????? Daca ma vedeati cum incercam pe jos sa ies din dormitor , pas pas sa nu scartie parchetul.... Nu am avut nicio sansa, ca in dreptul usii scartaia parchetul rau si se uita dupa mine Apoi la un moment dat mi-a zis si motivul pentru care nu avea chef sa adoarma : KAKA :)))) Eu racita cobza fiind, nu simteam nimik Asa ca s-a hotarat sa imi spuna el In fine, pana la urma a plecata fata cu o unghie neterminata , ca era deja fooooaaaarte tarziu...o sa revina azi.
Cert este ca al meu sot nu mai pleaca ever de casa cand am eu o clienta ca iese scandal mare ,poate sa fie seara serilor ca numai pleaca ....
Si acum ma simt mai rau ca lovita de tren ...sunt varza

Ada si David e fan mare de cheerios Tot asa le aliniaza, le imprastie, le rastoarna ,le aduna si le papa Sunt yumi yumi cu scame cred

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, merci mult, sper si eu sa fie totul bine.
tie tot nu ti-a trecut raceala?? sper ca te tratezi, dea? , sa-ti treaca repede. David cu mai e, mai tuseste?

kllemi, sper s-o luati din pripa si sa fie doar cu muci.
aa, si sa ma anunti si pe mine cum e cu carutul ala, dea?

pio, Elsa e bine?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bbaytza multa sanatate...cam asa se intampla cu copii astai,cand ai vrea sa doarma nu dorm nicicum ...si invers of course

kllemi multa sanatate printzesei

Ce faceti de 8 Martie,fetelor???

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput