Bobocei de sept-oct 2008 (264)
Raspunsuri - Pagina 19
dyanira spune:
Feli esti mortala cum povestesti 

Si Andrei adora sucul si ii iau si eu Tedi ca si el atenteaza la Fanta, Cola si alte din astea.Nu ca Tedi ar fi bun dar decat celelalte e un pas inainte nu?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Feli
si inca odata
si multi pupici!
Nu v-am povestit, ai mei baieti au facut o fixatie in acest concediu pe (nu, nu pe cetati, nici pe scaunele de masina...) cerealele Cheerios cu miere. Le mananca una cate una, dupa ce le insir frumos pe masa in sir indian. Evident, eu mama nebuna ii fortez intai sa manance un iaurt, apoi le insir indienii si ei iau frumos cu doua degete cate un cerculetz si hap-hap-hap... sfarsesc invariabil batandu-se pe punga de unde provin cerculetele...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
neaaaatza! toata lumea doarme?!?! eu vad ca sunt de serviciu cu lumina, stinge-o, aprinde-o....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
neata! Ada buna cafea mai faci, multu. Moah ce as dormi si eu, da' nu ma inteleg cu Cipri matinalu' 
AlexaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexa si mami
si ce zodie o sa fie? |
Scorpion. Pe 30 Oct est enascut sotul meu. este cel mai bland si mai putin egoist om pe care il cunosc...poate are legatura cu zodia...

M-am bagat si eu in seama...nu va suparati!
Abe...felicitari!!! Sarcina usoara si multa fericire!!!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
luminita2008 spune:
buna dimineata!
noapte lina, cu 2 treziri scurte, cate una pentru fiecare hun, deja incep sa ma rasfat!
laura

claudinna, Razvan e un scump cu freza lui cea noua!
nocom, sanatate multa Dariei! tin pumnii sa nu fie totusi nimic la inimioara!
cat despre somn, exact asa am patit eu cu hunii, dormeau 2 partide de somn/zi, insumat 4ore. de cand au trecut la un singur somn pe zi, dorm fix o ora jumate, de la 12.00 la 13.30. rar dorm 2.5h sau 3h, ff rar, cam de doua ori pe luna. si se culca abia la 10 seara. la 07.00 sunt in picioare mai nou, de vreo saptamana, au trecut la programul de vara.
alessia
, aniversare frumoasa si 'La multi ani!' sotului!
paula
, re-acomodare usoara!
ada, muuh
feli, hehe, in mintea mea
asa o sa fie si cu hunii si Piticul Duni, daca-l gasesc pana la urma pe undeva. desi o sa se cam auda stereo, in contra timp din doua locuri, dar ma rog...
te pup cu drag!
niko, 30oct era DPN-ul meu cu hunii. am nascut mai devreme cu 5 saptamani, eu avand contractii din luna a7-a. eu sper sa nasti la termen si lasa zodia, nu pe asta se cladeste relatia dintre parinte-copil. sunt ferm convinsa de asta.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
lidia, exact la Titan IV ii dau pe huni. eu stiu f bine parerea ta si despre cresa si despre momentul ales, o stiu, o respect, si-ti multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta. motivele au fost multe si diverse, mi-am mai varsat eu of-ul pe forum despre asta, nu mai vreau sa ma plang acum. si Ada si Muuh au sintetizat f bine, mai bine decat as putea s-o fac eu acum.
oricum as da-o, momentul ales este unul bun, de asta nu ma indoiesc o clipa, desi nu ma intorc la munca acum. nu stiu de cresa, tu n-ai o parere buna, pe de alta parte, altii au o parere buna... deci e cu dus si intors si pana la urma ce conteaza este doar cum si daca se vor acomoda hunii acolo. daca nu, schimbam. am timp pana in septembrie, nu? crede-ma, am studiat problema pe toate partile, din doua rele, il aleg pe cel mai mic. si poate n-o fi d.racul chiar asa negru...![]()
stiu si parerea ta despre cresele/gradinitele particulare, si cu asta sunt de acord 100%, insa nu mi-as permite nici daca m-as reintoarce la job, asa ca... merci de griji inca o data, nu iau nimic in nume de rau, mai ales venit de la tine, stiu ca esti f bine intentionata. te pup.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Xor spune:
Mark are aprox o luna de cand are un singur somn pe zi de aprox 2 h....eu zic ca e ok...ne va fi mai usor cand vom incepe gradi...chiar daca acum nu mai prea am timp sa fac nimic prin casa....
Eu am ales sa-l duc pe Mark la gradi cu f putin timp inainte de a incepe eu serv pt simplul motiv ca e greu cu banii...
revin, merg sa-l ridic de pe oala![]()
Nocom spune:
Neata,
E urat afara asa ca am o stare ce kko..... Daria s-a trezit la 7 fix
, deci Lumi, o luam pe urma voastra....
Despre malformatia lui Matei nu-s multe de zis, are o valva care nus e inchide bine, Dr a sperat ac se va inchide pana la 5 ani dar se pare ca nu..... Se poate trai f bine cu ea asa, numai ca nu va putea face un sport de performanta sau orice efort sustinut....cand era mic nu aveam voie sa-l las sa planga mult... cand o fi mare poate va vrea el sa se opereze, eu una nu vreau s-o fac. Sper din suflet ca la Daria sa nu fie acelasi lucru, desi, care sunt sansele... 
In alta ordine de idei, aseara la gradi incercam din raspteri sa ma abtin sa plang caci educatoarea era disperata de Matei cand au inceut repetiile pentru serbare ca plangea de fiecare data cand repetau cantecelele cu mama.... Si vroiam sa nu-l fac iar s aplanga, caci abia in ultima saptamana de repetitii se obisnuise si el.... dar nu mi-a iesit....
sa va arat doua dintre melodi??
http://www.youtube.com/watch?v=pqgYRf_OJRg&feature=related
si
http://www.youtube.com/watch?v=-B29ycywa6c