Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
eu lucrez la o fabrica de medicamente...am citit prospectul la Vigantol si Vit D...am discutat cu colegii farmacisti...aceeasi branza...dar aceeasi! Pt ca si Vigantol este tot vit D!!!
Cam la fel se intampla cu multe alte medicamente...ex: Magneziu B6...exact acelasi lucru Magne B6...diferenta doar de pret..
Si sa nu credeti ca in fabricile din Ro se folosesc substante active luate de pe te miri unde...ci de acolo de unde iau si mai marii producatori... apropo, lucrez la GSK...achizitii si palnificare..asa ca stiu f bine cum merg lucrurile!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Ramonika, Ruxi e o dulce....ce-mi place veselia ei...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
laurairina13 spune:
Ramonika, imi dau seama ce bucurie si ce emotie pe voi cu rasetul ei cristalin!! pana si eu ma bucuram acu cand ma uitam la ea..cat de scumpi mai sunt asa mici, si ce progrese fac de la o zi la alta!!!
mai si mare noroc, ca uite mi=ai furat vorba din gura cu alaptatu des si noaptea si corelatul cu caldura!!! Prietena mea de la Iasi cu bb de 6 luni a fost cu bebe bolnav de bronsiolita la pediatra si i-a spus aia ca de la aerul uscat din camera noaptea s-a iritat gatul copilului si a facut bronsiolita, si ca sa nu mai puna un vas cu apa pe calorifer ci cat mai aproape de patul copilului!
Sa stii acum ca si eu ma gandeam ca eu ma trezesc noaptea cu gatul uscat si imi vine sa tusesc, ma ustura efectiv in gat si narile, si ma gandesc cum de fiimea nu tuseste, sau nu simte si ea disconfortul asta...Dar ma gandesc acum ca ai spus si tu de faza cu setea, e posibil cumva sa fie de la asta trezirile dese pt papa ale rechinasei????????????
Eu una pun vas cu apa pe calorifer, si un prosop ud fleoasca, dar tot se usuca pana dimineata aerul in dormitor, si efectiv ma sufoc, ma ustura gatulIn mod sigur si fiimea resimte poate disconfortul asta si de asta se frichineste non stop, si e o foiala continua spre dimineata...Voi ce parere aveti??
Stiu ca discutau fetele, Stephy si Many de umidificatoare, dar is scumpe frate, pur si simplu nu ni-l putem cumpara, la cate avem de facut acum cu banii..De fapt ,nu stiu ce ma mai plang, ca doar cred ca toti resimtim din plin criza asta, si lipsa banilor..
Monis, parca si tu erai cu rufe ude puse pe calorifer tot din cauza aerului uscat, nu??resimti si tu tot asa uscaciunea asta?iulianu parca doarme bine totusi...nu ca la noi , treziri dese
Lavi, sa stii ca am vazut mandretea voastra de flacau, si ce felie de pepenas tine el in manutze, da acu nu ma lasa nici pe mine sa dau commenturi, e gri spatiul si nu ma lasa, nici logata nici delogata..De pe celalalt calculator ma lasa sa scriu , nu am avut probleme de astea..
Diana, te insotesc si eu virtual la schi, chit ca eu nu schiez, da tare as lua o gura de aer proaspat si rece de la munteeee
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 da, nenea Vigantolu' e la orice pas in farmacii, 6 lei sticluta. Si eu aveam in cap mitul cu 'nu se mai gaseste' dar mi-a si venit a rade cand l-am gasit in prima farmacie in care am cautat Singurica - ce faci mami, ai terminat de baut ciorba? |
prezent, baut ciorba, dat copil afara la joaca la nisipar (uameniibuni stiu despre ce vorbesc) fost la piata dupe flori cu bebe imbracat asa , ma rog mai avea pe el o jacheta, s-a mirat toata piata de el (si de coada si urechi), zise cioara
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
ramonik- pupam feta care rade minunat
Poze BUBU
asa creste Bubu
krelia spune:
Am fost in parc....fara laptop de data asta ...ca am avut companie placuta ....si tzutzupidu' a fost asa comunicativ..ca niciodata....si am vazut o mogaldetza mica si somnoroasa, care a facut cunostiinta cu noi, ne-a privit putin, si apoi a bagat somnel la greu
raluci, imi pare rau de cutzu ....si noi avem un caucazian de vreo 7 ani la tara....el e cel mai mic copil al nostru..desi, cred ca ae si el vreo 80 de kg .....l-am adus intr-un cosulet si acum, daca se ridica pe labele din spate, e mai inalt decat mine....nu vreau sa ma gandesc ce-o fi dupa ce...desi tata a spus ca va lua unul identic....vom vedea....
cu vigantolul.....de cand cu povestea cu producatorul, am "riscat" si eu, si am decis sa-l folosesc pe tot....ah, si eu il tin la frigider.
Alinus, habar n-am de ce se intampla chestiile astea cu ID-urile....ori sunt clone...ori s-or sterge adresele daca nu le mai folosesti o perioada mai mare de timp.....chiar nu stiu....
stephy, cu mult drag!
Ramonika, super haioasa Ruxi!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
Ramonika spune:
fetelor, multumesc de aprecieri.
laura - s-ar putea sa fie de la sete, zic si eu. daca mie mi se uscase gura, ei de ce nu i s=ar usca?
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
monis5 spune:
Ramonika - cred ca te-ai topit toata la asa o veselie
Raluci - mega tare costumelul
de cand ma tot tin sa zic: Simonette - bine ai trecut pe la noi . te mai asteptam
Lili, Shtephy -
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 mai si mare noroc, ca uite mi=ai furat vorba din gura cu alaptatu des si noaptea si corelatul cu caldura!!! Prietena mea de la Iasi cu bb de 6 luni a fost cu bebe bolnav de bronsiolita la pediatra si i-a spus aia ca de la aerul uscat din camera noaptea s-a iritat gatul copilului si a facut bronsiolita, si ca sa nu mai puna un vas cu apa pe calorifer ci cat mai aproape de patul copilului! Sa stii acum ca si eu ma gandeam ca eu ma trezesc noaptea cu gatul uscat si imi vine sa tusesc, ma ustura efectiv in gat si narile, si ma gandesc cum de fiimea nu tuseste, sau nu simte si ea disconfortul asta...Dar ma gandesc acum ca ai spus si tu de faza cu setea, e posibil cumva sa fie de la asta trezirile dese pt papa ale rechinasei???????????? Eu una pun vas cu apa pe calorifer, si un prosop ud fleoasca, dar tot se usuca pana dimineata aerul in dormitor, si efectiv ma sufoc, ma ustura gatulIn mod sigur si fiimea resimte poate disconfortul asta si de asta se frichineste non stop, si e o foiala continua spre dimineata...Voi ce parere aveti?? Stiu ca discutau fetele, Stephy si Many de umidificatoare, dar is scumpe frate, pur si simplu nu ni-l putem cumpara, la cate avem de facut acum cu banii..De fapt ,nu stiu ce ma mai plang, ca doar cred ca toti resimtim din plin criza asta, si lipsa banilor.. Monis, parca si tu erai cu rufe ude puse pe calorifer tot din cauza aerului uscat, nu??resimti si tu tot asa uscaciunea asta?iulianu parca doarme bine totusi...nu ca la noi , treziri dese |
Laura - lasa umidificatorul, ca poti face si altfel. Uite, eu tin la el in camera max 22 de grade (calorifer cu repartitor) si nu usuc niciodata rufe pe calorifer, ci pe uscatorul de rufe (sarme de alea) pe care il pun in sufragerie. Usile sunt deschise in permanenta in casa... a, si mai iese ceva umezeala din baie, ca nu am geam la ea. Si Iuli intr-adevar nu a avut probleme pana acum... nu ma mai laud cat de bine doarme, sa nu-mi iasa pe nas , dar treziri din 2 in 2 ore noaptea, nu a mai avut de la 4-5 saptamani.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)