Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

A_driana, soacra mea locuieste pe str. Crinului, se termina in Parcul 23 August (sau fost, ca nu stiu cum se numeste acum). Daca mergem de Pasti, ca o sapt. zic da, una zic nu si nu stiu in ce sapt. pica Pastele, de da sau nu cu mare placere ma intalnesc cu voi. Tinem legatura
Raluci imi pare rau de cutul tau.Stiu cum este, dar nu avem ce face.
Diana asa ma gandeam si eu sa iau un blender mic, cateva boluri dar si ceva hrana la borcan. Noi mergem in Side(30 km. de Antalya)ultra all, sper sa fie ok. Multumesc de sfaturi
Ramonika super imagini, pupam Ruxi mica.
Monis, Shtephy, Lili multumim pupam si noi.
Noi azi am plecat la dr. boi si ne-am intors o turma de vaci. La receptie ne-au comunicat ca le-a picat reteaua si ca nu s-a pastrat nici o programare, au incercat variante, ca daca nu vrem asa, ca daca nu vrem invers, eu nu am mai vrut nimic, am luat copchilul si sotul de toarta si am plecat in mall (clinica este vis-a-vis de mall) am mancat, am cumparat cate ceva la Vlad apoi acasica. Asa mi-am stricat toata ziua, maine l-am programat in alt parte.
Referitor la vigantol, mie din maternitate si dr. pediatra ne-au recomandat sa-l folosim 30 zile de la desigilare si asa am facut. Nu apuc nici macar jumatate sa-l consum si trebuie sa arunc sticluta, dar..... Va ca voi ziceti de 20 zile, altele ca le consumati pana la capat. Nu stiu cum este bine , dar merg in continuare pe 30 zile. Cat despre lipsa din farmacie, noi nu am avut probleme, am gasit in prima farmacie in care am intrat.
Ma duc sa ma ocup de copil care este abandonat in pat.
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, asa deci...pai si noi tineam la inceput usa de la dormitor deschisa, dar de cand mi-am luat lampa de veghe si o tin in camera, nu am mai tinut usa deschisa sa imi vina lumina din hol in camera...Uite ca nu mi-a dat prin cap, sa mai las totusi deschisa..
Cat priveste caldura, la noi avem mereu 25-27 grade, dar nu avem repartitoare, ca nu au fost de acord toti locatarii din bloc..si avem caldura asta non stop de la centrala dintre blocuriPe timp de zi aerisesc mereu camerele pe rand, dar noaptea????
Tin la noapte usa deschisa, va spun eu maine daca s-a mai frichinit rechinasa mea ...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Frate, nu mai dati cu pietre in mine, la noi la Reghin nu a fost vigantol in farmacii de cand am nascut eu! Mie mi-a trimis mama de la Bicaz mereu!

Laurairina, nu e nimik...te pup!

Alinush, modific imediat!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Alinus25 , daca ajung cu mare placere

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Mamici in actiune

Laurairina (1.60 m) 61 kg--- 59.2 kg ........... 51 kg
LumiRichard (1.57 m) 53.9kg--- 53.0 kg ..........48 kg
RamonaCopot (1.64 m) 85.4 kg--- 85.2 kg ...........70 kg
Ali762000 (1.68 m) 61 kg--- 58 kg .......53 kg
DianaR (1.67 m) 70.2 kg--- 68.6 kg ......54 kg
Smaranditza (1.60 m) 71.4 kg--- 68.1 kg ..... 55 kg
Romanitza30 (1.76 m) 79 kg---...... 62 kg
Simina_kin (1.75 m) 65.8 kg--- 64.4 kg ...... 60 kg
Laviniablaga (1.54 m) 55 kg--- 50,0 kg .... 50 kg
Gabitza35 (1.68 m) 62 kg--- 61.6 kg ....... 53 kg
Lili_a (1.60m ) 56.2 kg--- 54.7 kg ...... 50 kg
Cristina_boc (1.58 m) 74 kg---...... 60 kg
Coquelicot (1.76 m) 79.9 kg--- 78.0 kg ......67 kg
Alinus25 (1.62 m) 66 kg--- 66.5 kg ..... 58 kg
Betty78 (1.60 m) 52.2 kg---....... 45 kg
Rgagapie (1.60 m) 80 kg---....... 61 kg
Simonette (... m) 85 kg---79 kg ....... 65 kg
Doris 71[/b][/i] (... m) 82 kg---....... 65 kg

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Gata, listuta e modificata! Imi cer scuze dar nu am fost atenta!(Lavinia)

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Krelia,da dezvaluie bre identitatea companiei frumoase care ati avut-o azi...ca am ramas ca stii tu cum
Ma bagasem repede cu ochiu la albumele cu Raresu, da ioca dovada..Ca sa nu mai spun inca o data ce mumos si bulanos si scump tare e tuptupidu tau, si daca punem cred bebeii nostri unu langa altu zici ca is frati, pe bune

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Monis, asa deci...pai si noi tineam la inceput usa de la dormitor deschisa, dar de cand mi-am luat lampa de veghe si o tin in camera, nu am mai tinut usa deschisa sa imi vina lumina din hol in camera...Uite ca nu mi-a dat prin cap, sa mai las totusi deschisa..
Cat priveste caldura, la noi avem mereu 25-27 grade, dar nu avem repartitoare, ca nu au fost de acord toti locatarii din bloc..si avem caldura asta non stop de la centrala dintre blocuriPe timp de zi aerisesc mereu camerele pe rand, dar noaptea????
Tin la noapte usa deschisa, va spun eu maine daca s-a mai frichinit rechinasa mea ...

rechinas in pozici

27???? moama, daca sunt 27 de grade si mai si doarme cu tine (care dai si tu caldura...) pai clar e o buba acolo si normal ca e extrem de posibil sa-i fie fetii super sete noaptea. eu am observat ca la pranz doarme super daca e camera f bine aerisita si mai racoroasa, 20 de grade asa....
... nu ai cum sa mai scazi temp? sa mai deschizi o baie, o camara... zic si eu...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

e multe grade acolo, muult prea multe, la noi ziua cand e soare se fac 24 si se frichineste de numa si-l las cu geamul deschis, noaptea mai mult de 23 ever, si fara caciula, aia o punem doar afara ca si noi de altfel

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

27???? moama, daca sunt 27 de grade si mai si doarme cu tine (care dai si tu caldura...) pai clar e o buba acolo si normal ca e extrem de posibil sa-i fie fetii super sete noaptea. eu am observat ca la pranz doarme super daca e camera f bine aerisita si mai racoroasa, 20 de grade asa....
... nu ai cum sa mai scazi temp? sa mai deschizi o baie, o camara... zic si eu...

ntz ntz..nu mai doarme rechinila cu mine in pat de la 2 luni jumatee, dormim in aceeasi camera doar...Eu si ea, ca sotu a dezertat, nu se poate odihni deloc de frichineala lu fiisa daca doarme cu noi in dormitor si la munca e zombi ziua, daca sta o noapte cu noi

rechinas in pozici

Mergi la inceput