Bazar (2)

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Eu vreau sa confirm o plata de 10 ron,insa nu stiu daca pot sa-i scriu numele pe forum.(apare tot numele real pe extras)

Incearca sa ghicesti daca e vorba de ellinia. Are singurul produs castigat pentru David care se incadreaza in pretul acesta.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

licitez si eu jocul oferit de kokyu,pret 20 ron!
http://news.webshots.com/photo/2585327550102564205cTapyM

Doar daca supralicitezi. E J54

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alexandrina,nick-urile n-au nici o legatura uneori cu numele real(mai putin la mine,ca n-am fost inspirata in ziua aia:)) )-de aceea nu stiu cine este si mi-e sa nu se supere daca ii scriu numele real pe forum.O sa-i scriu un PM s-o intreb daca ea este si revin.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

Jocul e J53, toba e J54. Cred ca licitase bine 20 lei pt J53

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

Jocul e J53, toba e J54. Cred ca licitase bine 20 lei pt J53

Asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

tocmai voiam sa zic ca am supralicitat...deci este ok,da?

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da, eu sunt cu plata de 10 lei. I-am scris arcadiei care a donat camasa si pe mail am trimis chitanta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Da, eu sunt cu plata de 10 lei. I-am scris arcadiei care a donat camasa si pe mail am trimis chitanta.

De fapt da, daca are doar o plata si tu ai o plata confirmata pentu David, sunt una si aceeasi. Ma gandeam ca poate fi vorba de altcineva, in avans sau orisucm.

Leditia, te rog sa confirmi doar daca iti cere cineva expres acest lucru (poate sa-ti zica initialele si tu faci legatura cu userul), altfel cautam de doua ori.

Tot a fost vorba de suparari, nu-i nicio suparare pentru nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

licitez pentru:
F 38, http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5445503460117663650
E 50 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5439386796604159458
I34 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I716Ani#5445108963887701010

E 13 si E 14 ce lungime au? merg la 15 luni?
as vrea niste boy sa mearga de la 15-24 luni. Cele tex de la carefur 18 luni sunt mici. aveti pe undeva si nu vad eu? multumesc

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna tuturor! Am reusit azi sa achit E 23. Am trimis dovada platii pe mailul bazarului. Dandusa, ai PM:)

Mergi la inceput