Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 47
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Mai vreau sa licitez o jucarie oferita de kokiy, dar astept sa o puneti in bazar |
gata sunt puse
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Eseea spune:
fetelor, cred ca am mai semnalat o data : D70 si C 31 sunt unul si acelasi produs, lasati-l la 9-12 luni.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
sa fie cu noroc si cu multa sanatate Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
sa fie. multumim frumos.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
arcadia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Pot si nu pot, am vrut si-am uitat sa-ti raspund ca ai un calcul gresit. "15+7+20+4+3 comision=44". Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Pai 4 erau pantofiorii, dar mai bine mai pun o data suma ca sa nu creez neintelegeri
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Dodo-pui spune:
bb_yasmi am scos produsele :A25,A26,A27,B46,B47,B90,C50,C51,C54,C53,C52,C55,C56,C66,D34,D35,E1,F11
daca mai este vreun produs ramas spune-ne
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bb_yasmi spune:
dodo multumesc.
sa nu va suparati pe mine. voi mai cauta haine de dama probabil si voi reveni.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
alexandrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui arcadia
Pai 4 erau pantofiorii, dar mai bine mai pun o data suma ca sa nu creez neintelegeri |
Problema care se ridica e doar de matematica.
15+7+20+4+3=49 (nu 44).
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mihaela77O spune:
licitez si eu jocul oferit de kokyu,pret 20 ron!
http://news.webshots.com/photo/2585327550102564205cTapyM
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
Leditia spune:
Eu vreau sa confirm o plata de 10 ron,insa nu stiu daca pot sa-i scriu numele pe forum.(apare tot numele real pe extras)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general