Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 46
alex_andra spune:
Subscriu si eu la ce a zis Selene_Bunny.
Vreau sa scot si eu de la bazar urmatoarele: B74,B84,C61,C62,C63,D71,D72,D73,E69,F12,F13,K35.
Sa nu va suparati pe mine
Sunt tot pt copilasi nevoiasi.
O sa revin insa cu produse noi azi sau maine
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Dodo-pui spune:
Am scos produsele
Selene_Bunny
L76:,I28:, H25: ,F35: ,E85:,E87:
alex_andra
B74,B84,C61,C62,C63,D71,D72,D73,E69,F12,F13,K35.
Actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bb_yasmi spune:
imi cer mii de scuze dar trebuie sa scot de la bazar produsele mele....azi am aflat ca voi avea un nepotel/nepotica !
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
alexandrina spune:
In ritmul asta pe maine inchidem.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina In ritmul asta pe maine inchidem. Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Alexandrina , mai sunt o multime de produse, noi sa fim sanatosi
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 9+ si mami de Ema
ancadragoman spune:
Nu inchidem mama ca mai gasim noi ceva de pus acolo
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui alexandrina In ritmul asta pe maine inchidem. Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Nu inchidem
Eu am zis ca scot niste produse dar si ca adaug altele.
olishka spune:
kokiy gata, mi-am adus aminte
Astazi ajung la posta sa pun pachetul pt arcadia si trec si pe la banca sa fac platile.
Mai vreau sa licitez o jucarie oferita de kokiy, dar astept sa o puneti in bazar
Olga, mamica lui David iepurasul
alex_andra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi imi cer mii de scuze dar trebuie sa scot de la bazar produsele mele....azi am aflat ca voi avea un nepotel/nepotica ! happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
sa fie cu noroc si cu multa sanatate