Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 49
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l E 13 si E 14 ce lungime au? merg la 15 luni? as vrea niste boy sa mearga de la 15-24 luni. Cele tex de la carefur 18 luni sunt mici. aveti pe undeva si nu vad eu? multumesc |
ana bine ai venit si aici! Mai sunt body-uri pe la E90 si mai incolo dar trebuie sa le intrebi direct pe cele care le-au donat.
irlandeza ea intreaba de body-uri oferite de tine:
acestea si acestea
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
crissandrada spune:
Am trimis mail la bazar.
Am pus o pereche de pantofi vara Timberland, noi marimea 25 pentru baieti.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui alexandrina In ritmul asta pe maine inchidem. Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Ba nu, ca eu i-am spus mamei sa-mi trimita lucruri de pus la Bazar... Nu neaparat imbracaminte...
Si eu mai am lucrusoare, dar sunt la spalat. Le fotografiez pe urma.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
denisamada spune:
Crissandrada, au sosit hainutzele. Foarte frumoase! Multumesc.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Crisandrada, unde sunt pantofii? Ca okiul meu nu ii vede... |
Pai a zis, in contul de mail al albumului.
Trebuie rabdare pana vreun responsabil (azi a fost pe faza Dodo) binevoieste sa vi-i arate.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Ba nu, ca eu i-am spus mamei sa-mi trimita lucruri de pus la Bazar... Nu neaparat imbracaminte... Si eu mai am lucrusoare, dar sunt la spalat. Le fotografiez pe urma. |
Inca mai sper ca s-a inteles ca am glumit.
crissandrada spune:
citat din mesajul lui denisamada Crissandrada, au sosit hainutzele. Foarte frumoase! Multumesc. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Sa le poarte sanatoasa
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
arcadia spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexandrina
Problema care se ridica e doar de matematica. 15+7+20+4+3=49 (nu 44). Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Oooops, mii de scuze, neuronul meu se pare ca se resimte dupa sarcina completez imediat diferenta
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
arcadia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Incearca sa ghicesti daca e vorba de ellinia. Are singurul produs castigat pentru David care se incadreaza in pretul acesta. Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Ellinia este, mi-a trimis pm cu adresa
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Flowers spune:
Arcadia, am primit salopeta.Superba.Multumesc mult!
Am achitat H22 ,am trimis dovada pe mail.
Mami de Brianna si Julia