*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cataslava Domnului,sapt asta,cu o singura maraiala intr-o noapte a dormit bine Tea...fatza de sapt trecuta cand a inceput vorbaraia la 4 dimineata de m-a terminat...
...dar mi s-a acumulat o oboseala de ceva timp,de vai..
Luny,tin pumnii azi!

Sormea s-a internat aseara la babes cu Steful mic, fiindca de 5 zile e sub febra,antibioticul il vomita si nu a baut decat lapte in ultimele zile...ofof,maimai..macar sa se faca bine repede puiul,sub perfuzii..

Cica de maine ninge pana duminik..

Si,noi,ovcors spunem prezent la party.Abia astept.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Stela multa sanatate nepotelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Buna dimineata si de la noi! Multumim Catalinelor si lui Stela pt cafea. Am niste nopti ca atunci cand alaptam, cu treziri, dese, dese.
Asta ca sa nu cumva sa uit cine-i seful
O zi frumoasa va dorim, desi la noi e urat si rece.
Ma duc sa mai fac o
Pupam

Mergi la inceput

Nicoleta a fost bun soare ala, nu-l mai ai?
E frig afara si eu am imbracat fata cu geaca subtire si bereta, cred ca o sa-i fie un frig!
Sa aveti o zi cat mai buna!

eu am terminat actualizarea pt azi si astept sa se elibereze colegul de la IT sa-mi schimbe unele-altele pe aici.
Va pup pe toate fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, sanatate nepotelului tau!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Dudurutza eu alaptez si acum, dar culmea e ca de cand merg la munca Luki doarme mult mai bine, suge de doua ori pe noapte si dimineata la sapte, ne odhnim ok amandoi, ma si mir, dar sper sa-l tina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Ce liniste!! Azi nu mai comandam nimic ?

Luny, bafta la analize, sa nu sufere Muffy.

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbiti de crize de personalitate; avem si noi; dar eu o las sa-si faca numarul ca dureaza mult mai putin, decat daca-i acord atentie Se enerveaza ca nu o bag in seama si-i trece
O sa treaca si astea
Am vazut Sam frumos cu cravata si motorizat, si Micul care se odihnea, fratiorul mare grijuliu, si vesel; Simo trebuie sa te simti tare fericita cu asa comori
Doamne ajuta lui Muf sa scape cu bine de analizeFrumos pe tricicleta!
Referitor la Vigantol si mi-a spus o tanti dr. ca se da pana la 7 ani, la nevoie se poate prelungi.
Ce frumos de voi ca va intalniti la petreceri, asa simt si eu o usoara invidie
Ramo bucuresteanca
Naty, Iulia e bine acum, nu?

Mergi la inceput

Comanda? Ce comanda? Unde, cum? Imi trebuie un emoticon care iese ca iepurele din palarie!

Olgutz nu-ti spun ca eu caut deja cadourile pt Paste? Ca tb sa le iau la salariul asta, ca apoi se duc banii si avem cateva "obligatii". Si dupa Paste e ziua Antoniei, cu o zi inainte e nasica ei, am ce cauta.

Noroc ca e liniste azi la munca. O astept pe Anca poate reusesc sa-i dau pozele si mai arunc ochii pe cartile de franceza ca am cam uitat

Mergi la inceput

Tonic, ma bucur ca dormiti bine; daria nu a dormit o noapte intreaga niciodata; ea se trezeste de cateva ori pe noapte pt lapte; dar m-am obisnuit. Acuma ii tot spun ca mami va pleca la servici si nu o sa stea toata ziua cu mine, dar vin la ea si apoi ne jucam mult si ceva intelege, draga de ea

Mergi la inceput