*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata-tonic, nu rad, ca nu-s departe Nu atat pentru Sof, cat pentru restul ( ziua lu' Omi, samd )

Ce am avut eu in cap toata noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Olgutz si Antonia voastra e tot acum nascuta? Si de ce ii spuneti Omi? Eu o mai alint pe Antuca 'omidutza' ca e f paroasa, seamana cu mine , voi de unde i-ati dat micutei nick-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam de urari..Doamne ajuta puiului mic sa fuga repede carcaiasul de la el.

Si din ce se mai aude prin vecini:Imi spune acum o auditoare ca a facut febra nepotzik ei de 2,2an...si ca pediatra i-a dat fuga biseptol...aceeasi pediatra care mai demult,va spuneam,i-a dat copilului un antibiotic pe care l-a schimbat dupa o sapt pe motiv ca nu si-a facut efectul,gatul copilului agravandu-se.

Si discutam si-i spuneam ca eu stiu ca daca face copilul febra i se dau antitermice,supoz,impachetari,dus caldut,si se sare cu antibiotic in urma unei hemograme,daca dr considera ca e cazul si poate fi ceva infectios...dar de regula e ceva viral,si oricum nu se da antibiotic din prima zi de febra...AM ZIS CORECT? desi ne intelegem bine si discutam adesea de pici si ma apreciaza ca-mi dau interesul si culeg informatii,cred ca nu i-a picat bine sa-i spun...si nu o inghite pe nora-sa ca nu se preocupa DELOC de chestiunile astea,desi e femeie inteligenta si are net in fatza....dar,pe bune acum,CE PARERE AVETI de asta?

Eu nu mai inteleg dr astia....de ce atatea variante de tratament...de ce nu se ajunge o data la un consens in care tot omul sa stie ca nu e musai sa arunci biseptol fiindca a facut copilul febra.....nu mai inteleg nik..

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ii spunem Omi de la Omida Pentru ca are ochii foarte mari, cand era bebe, ea nu statea cu ochii inchisi, sau semiinchisi, cum stau ei, era mereu cu ditamai ochii pe peretii. Si cand s-a ridicat pentru prima oara caputul, clar era Omida!!! Avea ochii si mai holbati!!! Si asa a ramas, Omi, numai la gradi raspunde la Antonia.

Nu mai zic de aia mare, la care ne educam si acum, toti, sa nu ii mai spune Gaza, ci Alexandra . Tot de la sor'mea e porecla. Iar Sophie tot de sor'mea e "scoasa", cand toti eram hotarati sa ii spunem Ioana

Stela, sanatate multa multa Stefului mic. Si putere surorii tale. Cu pitica cine sta acum?

Duduruta, promitem sa facem iar multe poze si filmulete, sa participi si tu indirect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgu,Dumnezeu cu mila...a fost nevoit taicasu sa stea cu Antonia azi,adik sa nu se duca la munca,in conditiile in care job-ul e subred si sefu de neclintit.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou - 383 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tonic, nu mai am soare nici pentru mine, nici de-o ciorba! Azi l-am imbracat mai gros pe Stefan, ca ieri era si el fliu-fliu. Am tras cu ochiul la prognoza si zicea ca se raceste.

Ieri am mers si am hranit ratele, gastele si lebedele de pe Alte Donau, ce frumos a fost! Matei a mers de 2 ori, Stefan doar o data. Asa s-au distrat! AM si poze, dar cand vine A, sa le descarc la el, apoi cu stick-ul la mine...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput