*LMA*! Puiuti de Randunici (382)
Raspunsuri - Pagina 17
alice_14mara spune:
mai al meu se lasa in genunchi si trebuie sa il trag efectiv dupa mine ca nu se mai ridica...e capos,ca tac'su![]()
7+ si Luca(20.02.2008)
ramo_cata spune:
si andru are crize de personalitate..cand suntem la plimbare si nu mai vrea sa mearga pe jos,eu evit sa-l iau in brate ,se pune in jos,se lasa pe spate
eu evit sa se tavaleasca si prefer sa-l iau in brate desi nu e bine ce fac pt ca mi-a prins slabiciunea si face ce vrea cu mine
dar decat sa planga si sa se tavaleasca pe jos mai bine prefer sa-l iau in brate atunci cand imi cere
oana mersi pt raspuns
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
SImo super Sam de 2 ani si motorizat!

bravo de achizitii! si vad ca iar o sa va petreceti!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
cami33 spune:
E super Mufy pe trici 

Abia astept sa ajunga si a noastra![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
luny spune:
maine dimi mergem cu Muf la analize, am vorbit cu pediatra la tel si ne-a spus ca ar fi indicat mai ales dupa pneumonia aia.. pe nemancate,nespalat pe dinti, sa-i ia si exudat..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
Nicol sanatate piticei!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
alice_14mara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny maine dimi mergem cu Muf la analize, am vorbit cu pediatra la tel si ne-a spus ca ar fi indicat mai ales dupa pneumonia aia.. pe nemancate,nespalat pe dinti, sa-i ia si exudat.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
multa sanatate!
deci sa inteleg ca nu e ok sa il iau in brate cand face asa??? pai si ce sa fac sa il las acolo tavalindu-se???
7+ si Luca(20.02.2008)
luny spune:
cami
alice nu cred ca se pune problema ca e bine sau nu, se adapteaza treaba in functie de copil, de cum 'il simti' in momentul respectiv, noi asa facem cu Muf..crizele nu sunt mereu la fel, dar de multe ori, e imposibil de luat in barte, ca se arcuieste si se smuceste, si deja eu una risc sa-l scap, si decat sa se intample Domne feri ce, mai bine-l las locului sa-si faca numarul cateva minute, il ignor(dar trag cu ochiul la el sa nu se loveasca etc) si-i trece.. pe mine a ajuns sa ma doara-n spate de lumea care se uita, ca oricum nu stie despre ce e vorba in momentul ala.. asa ca dau ignor. E tare simplu sa fii sfatos, sa te strambi, si sa comentezi cand e vorba de copilul altuia..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Si eu zic la fel ca Luny. Eu una deja nu ma mai pot lupta cu Iulia daca se zbate, se smuceste si se arcuieste, efectiv e prea puternica pt mine, ar insemna sa ajung sa o brutalizez. Asa ca, la fel, o las sa-si faca numarul sau in orice caz ma straduiesc sa-i indrept atentia la altceva interesant (uneori, nu des, merge si asa). Si la fel, incerc sa ignor lumea; ultima data mi s-a intamplat in Parcul Carol sa se apuce o mamica si o bunica sa ma comenteze si pana azi regret ca nu le-am taiat-o scurt sa nu se mai bage in trebile altora...
Succes Luny maine, la analize!
Noi cand terminam Vigantoletten trecem pe uleiul de peste Lysi cu care am de gand sa merg si peste vara-dintr-un rezumat pe care l-am facut din parerile diferite ale mai multor pediatri, eu am de gand sa-i dau vitamina D sub o forma sau alta continuu pana la 3 ani (pt ca, am mai zis, sa fim seriosi, vara chiar si scosi afara ii acoperim sau ii dam cu creme protectoare, mare chestie nu are cum sa se sintetizeze din ultraviolete, ca tocmai de ele ii ferim!
). Si dupa 3 ani, in lunile cu "r" cat de mult va considera pediatrul (nepotului meu, cu semne de rahitism din copilarie si fracturi multiple la pubertate, pediatrul ii da si acum la 16 ani)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
alice_14mara spune:
haha...si pe mine ma doarme tare de ce zice lumea...si mai ales cei care se opresc si se uita de parca nu au mai vazut copil in viata lor.
el stie c anu ii merge acasa si de aia o face in societate,sincer cred ca il influenteaza si fata prietenei mele care nu asculta nimic,tipa si arunca tot,ca sa nu zic ca il musca pe L de numa'.
cred ca am sa raresc intalnirile
7+ si Luca(20.02.2008)