*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

o poza, singura pe care a reusit Liviul sa i-o faca pe trici, evident ca daca vedea aparatul cobora imediat sa vada pozele.. oricum, prea mult nu sta pe ea, caci la el e clar ca parc=alergat.. mai mult o calareste in casa decat afara, noroc ca e pana la 5 ani, deci are sanse trici in viitor
piciorusul e mai bine azi, o fi arnica si nurofenul, nu stiu..dar e minunat oricum, sper sa fie ca nou in cateva zile!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ramo si cine mai zicea..nu m-am pozat, ca nu am vrut sa ma si coafez,am vrut sa vad cum arata tuns, si uscat, natural, ca dimineata cand plec la munca nu voi tsa prea mult de el.. mare schimbare nu este, doar ca are si parul meu o forma acum, i-am taiat varfurile, si nuanta nu e foarte deschisa, edit: adica nu e blond:)) dupa decapare, eram galbena la radacini, m-am ingrozit!! n-as putea fi blonda:))...acum, chiar nu mai arat de poza, ca mi l-am prins, altfel ma lasa cheala Mufa.. maine in parc si la luminca zilei, o sa fac o poza, na Ramo, stiu eu de ce, ce? ca nu stiu ce zici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
Ramo, stiu eu de ce, ce? ca nu stiu ce zici..

again again party

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ma primiti cu lectiile nefacute?
N-am apucat sa citesc din urma...azi am tot bucatarit si am spalat n'spe randuri de vase

Olgule, ce-mi place cum imi zici Bulina

Simooo, linkul l-ai sters nu v-am vazuuut

Revin, ca mai citesc din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

mda am tot uitat sa va zic...cand am fost cu andru la control acum o saptamana mi-a zis dr ca trebuie sa-i dau vigantol pana la 7 ani doar in lunile cu "r"..voi ce credeti despre asta?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Ramo, nu e mult! adica eu ii dau lui si Vlad si acum si o sa-i mai dau...la amandoi cate o pastiluta de 1000.Ssi pediatra noastra, dar si Stanciu ne-a zis la fel...
Si eu o sa-l intreb de uleiul de peste cand 'om ajunge la el...deocamdata nu avem nevoie!! Doamne Ajuta!

Daca dai ulei de peste, nu mai dai vigantol.

Mergi la inceput

am ajuns la concluzia ca intrerup si eu vigantolul, uitat oricum de vreo 2-3 zile
olgule u ziceai ceva de vaccin la Soph?.. ce a facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_14mara spune:

imi place sa va citesc,va cunoasteti asa de bine,practic v-ati crescut copiii impreuna.
Noi suntem bine,mai avem crize de personalitate mai ales cand nu primeste ce vrea,ma omoara cand mi le face in public,nici nu stiu cum sa reactionez.

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alice_14mara

imi place sa va citesc,va cunoasteti asa de bine,practic v-ati crescut copiii impreuna.
Noi suntem bine,mai avem crize de personalitate mai ales cand nu primeste ce vrea,ma omoara cand mi le face in public,nici nu stiu cum sa reactionez.

7+ si Luca(20.02.2008)

cunosc marfa si eu o mai patesc in public.. il las sa-si faca numarul de obicei, altfel e mai rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, vaccin optional, impotriva hepatitei A.

Alice, oooo, bine ai venit in club . Am mers cu Sophie pana la Interex sa cumpar paine si niscaiva maruntisuri. Si a agatat un cos d-ala mic, de se impinge si care are un bat lung cu stegulet ( ca sa reperezi plodul ), si-a pus in el o punga de pufuleti, a mai agatat si un Mentos si m-a plimbat impreuna cu cosul ala vreo 20 de minute. Dupa ce o conving sa mergem la casa ( aglomeratie acolo ), cand iau pufuletii si Mentosul sa le pun pe banda, jale nene!!!! S-a aruncat pe burta, a inceput sa planga cu lacrimi de sange...casierita s-a dus la ea sa ii dea personal bunurile inapoi , nimic, nu mai reactiona, se jelea in legea ei. I-am explicat ca astept sa se linisteasca, am intrebat-o daca pot sa o ajut sa se ridice, a zis ca da, si-a luat cosuletul si am iesit...pe urma si-a luat pufuletii si Mentosul din cos si s-a dus cuminte spre masina, fara sa ii mai spun eu nimic, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cred ca e o faza, uneori nu am nervi pentru d-astea si imi vine sa o iau pe sus si sa plec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pediatra mi-a spus ieri ca din septembrie incepem cu Vigantolleten 1000. Se potriveste cu ce zice Bulina

Mergi la inceput