*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ce dulce e Sam!!! Doamne, si are si cravata. Si asa arata el a baietel mare cu cravata e si mai si . Si noi suntem mari fani ai lui Winnie. Uite si aici hainute super cu personaje:
http://www.hainuteminunate.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Ce dulce e Sam!!! Doamne, si are si cravata. Si asa arata el a baietel mare cu cravata e si mai si . Si noi suntem mari fani ai lui Winnie. Uite si aici hainute super cu personaje:
http://www.hainuteminunate.ro

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Raluca,ce-mi facusi???Tocmai am comandat hainute cu Winnie

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cami-
Micu anul asta nu a fost activ la ziua fratelui mijlociu.La anul sigur va dansa

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
Simo, l-am vazut si eu pe Sam...ce scump este...intr-o poza pe motocilceta are asa o fatzuca care seamana perfect cu tine, bineinteles ca l-am vazut si pe Dav si pe Micu..scumpul de el

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela sa inteleg ca nu aduci Tea?ca am vazut asta d-aia zic normal ca repetir, la cine vrea, noi raspundem cu drag la orice invitatie
ce Sam serios, de 2 anisori ce motor smecher are!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

stela sa inteleg ca nu aduci Tea?ca am vazut asta d-aia zic normal ca repetir, la cine vrea, noi raspundem cu drag la orice invitatie
ce Sam serios, de 2 anisori ce motor smecher are!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Nu am zis asta,Doamne fere,doar ca am ramas surprinsa placut,nu ma asteptam asa curand...

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgu,Cuscra,m-am lamurit si cu trici,faceti voi calculele si ziceti.
Cuscra,ce baiat maare am vazut..e asa dragut si cumintel..si ce motoeta are el...si imi pare ca-ti seamana mult la zambet...si ce tort yummy..
Am vazut si raiul din casa Ursulikai...Doamne ce copilasi draguti...si muulti...iar mami Alina e asa dulcee..
Olga,ce facushi mami,ai pus pe net pozele cu meu pozat?exact ce vorbiram....nu-i nik,am ras putin.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

raluca multumesc mult si eu!
Si noua ne place winny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

noi am fost in Afi Palace..ce mistoooo eeee..andru a fost in delir cand a vazut fantana arteziana de la intrare...am stat aproape 3 ore ...la locul de joaca de la noriel,a stat calare pe masina nino-nino...am vazut dinozaurul (cizau) mae...cate reducerisupeerr...e misto rauuuu afi asta..cand am auzit de el am zis ,ei na fite dar echiar misto...a mers numai si numai pe jos,ma usturau talpile de cat am alergat dupa el..parca tot magazinul era a lui asa s-a comportat,a zambit si ras cu toata lumea..s-a dus la deutsh-grill(nu stiu daca am scris bine)sa-i arate sora'mi "ata muuu" a mangaiat vaca si a tras-o de coada... toata terasa se uita la noi cand a strigat-o pe sor'mea"beiii ata muuu"

mstela da stiam si eu de lunile cu r dar pana la 7 ani nu stiam petru raspuns..m-as duce la zoo dar e cam departe de noi...andru nu prea e obisnuit cu troleibuzul ,e agitat cand vede atata lume ..cateva statii merge sa ne plimbam dar nu ma bag mai mult..el e innebunit dupa animale deci sigur i-ar placea dar o lasam pe alta data...

catalina da mai suntem..mi=a zsis sora mea de antipa,sper sa ajung ..ea maine lucreaza toata ziua si toata noaptea..asa ca maine am sa ma plimb pe langa bloc

nicol antonia si eu as merge totusi cu ea la un medic...asa cred ca e cel mai bine....

luny am citit despre acel ulei si am vazut ca nu are contraindicatii dar ma gandeam daca merge impreuna cu vigantol..a raspuns mstela..acum astept sa vad ce-ti zice si tie dr si vreau poze asa cogniatatastii tu de ce

simo f frumoase pozele,frumos tortuletul

edit:ieri si azi am fost si l-am luat pe alex de la gradi,andru a fost incantat,a vb cu d-na educatoare,i-a zambit..vineri merge la serbarea pt 8 martie

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu, party again, superrr, venim !

Mergi la inceput