*LMA*! Puiuti de Randunici (382)
Raspunsuri - Pagina 12
dudurutza spune:

pt toate doamnele frumoase!
Doarme, in sfarsit si pot respira si eu ![]()
Am citit, o sa mai citesc, sa va ajung ca sunteti foc de harnicute.
Am vazut pozele, toti puiutii
, mamele slabe , frumoase
, ce sa mai, asa e craca noastra mereu![]()
Nu pot deschide pozele de la Olgutzika, nu stiu de ce?
Vad ca luati 'vehicule' celor mici; noi am primit una
asa ca deocamdata o cheltuiala in minus
(un fisher price dragutz foc)
Citesc si mai revin 
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Sovi,Alina,Valen,voi vreti sa credem ca aveti cate 2 pici facuti in 2 ani?! Eu cred ca vi i-a nascut altcineva ![]() ![]() ![]() Ela, sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |
ihi
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Olgutzika spune:
Done, 949.88 lei, deci 4.21 lei= 1 EUR, ca sa va faceti calculele. Sa vedem cand ajung acum ![]()
Raluca, Simo, pe voi o sa va mai coste FanCourier-ul in plus, va spun atunci cand va fi, le platiti direct lor constul transportului, ok?
tonic spune:
Olgu daca ai comandat-o o iau, nici gand sa te incurc, chit ca o ascund apoi, doar nu e vina ta ca nu i se potriveste piciului ce cadou vreau eu!
Noi trici avem tot Kettler, dar grupa mai mare de varsta, mostenire de la nasicul lui, e super rezistenta, si la cat a mers precedentul posesor cu ea nici nu se vede ca e folosita, cred ca veti fi f multumite. Luki o iubeste tare mult, locuieste cu noi in casa
, ca pe gerurile din ianuarie el dimineata la prima ora iesea pe balcon sa se plimbe si ii ingheta fundul pe ea! Va dati seama in doua camere cum e, ca are si masinuta si carucior pt papusi(roz) mare de se poate plimba si el, distractie totala.
Fug sa pap, dar stau cu ochii pe voi.
Vad ca a tacut si bormasina, poate imi revine creierul si fac si eu scrisorica.
numeioana spune:
Ce achizitii faceti!!
Si noi avem Kettler de cand a facut David 1 an, Happy Plus simpla, cea cu sa albastra, de baieti
. Suntem foarte multumiti, caci de cand am luat-o David vrea sa-l plimb intruna cu ea
. Sper sa inceapa sa pedaleze in curand.
Va multumesc ca mi-ati spus ca sunt slaba
, sunt magulita! Desi mai trebuie sa dau ceva burti jos
.
Bubu, am zis, tortul e Opera postat de Miha pe bucataras, e excelent!!
Am vazut absolut toate pozele si mi-au placut foarte mult si puii si mamicile!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
raluca2107 spune:
Olgutza, e super. Multumesc din suflet 

, te-am zapacit azi. Sa-mi dai te rog un PM cu contul sa iti trimit banii, ma simt eu mai bine sa ti-i trimit cat mai curand, iar transportul normal ca il platim noi la FanCourier. Mie imi iese 275lei, e ok asa sau gresesc?
tonic spune:
Raluca am vazut acum link-ul, e bun ala, sa ma consult si cu "antrenorul" si poate le iau acum ca tot are Luki bani ![]()
Mi-am luat mancarea la calculator, sa mai stau putin cu voi.
Stelutz lipit pe perete am avut pana a facut Luki tot posibilul si a ajuns la el, s-a agatat de inel si s-a rupt. Cu atatea agregate prin casa gaseste el pe ce sa se suie. Din cel cu picior am vazut la cineva si nu l-a tentat sa se agate pt ca l-am facut micut si ajungea la el, deci nu a fost nevoie de catarare. Are el ceva cu atinsul, pipaitul lucrurilor, si in parc trage de toate, zici ca e de la verificarea sigurantei produselor si testeaza totul.
olgutz please, please sa nu te superi
ca sunt "client" serios, nu-mi place sa fac incurcaturi altora. 

Olgutzika spune:
Gata si trici galbene
: http://spiele23.de/shop/category_86/Kinderfahrzeuge%2C-Räder.html?shop_param=cid%3D%26
Deci a inceput Radu acum, ca a lu' fii-sa nu are luminite si ale voastre au 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Luny, felicitari pentru premiul de la PureTouch |
?????????ce premiu?..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

sufletelului blond