*LMA*! Puiuti de Randunici (382)
Raspunsuri - Pagina 11
raluca2107 spune:
Catalina, uite aici, doar ca mi se pare cam scump:
http://www.intrasavezi.ro/cos_baschet_reglabil/657.htm
Olgutzika spune:
La limita, Tonic! Daca va e mila de banii mei, va rog sa nu va razganditi...Cu tricicletele nu e bai, ca le vand pe okazii, dar cu masuta...Simo, esti sigura ca o vrei, da?
Din momentul in care am dat comanda, si sunt la trei clickuri distanta, va rog frumos sa nu va razganditi, ca am facut pro-bono totul.
tonic spune:
Nicol imi pare tare rau de Antonica mica
, asa facea si a mea. Noi tot cu ceai de cimbrisor salbatic, suc de ridiche si sirop de muguri de brad. Iar cu mancatul nu ai ce face, isi va reveni. DAr dr ce a zis, cum e gatul? Niste aerosoli ceva?
Cu soacra nu te stresa, la mine si mama daca aude si de o zgaiba mica se vaita de parca ar fi cine stie ce!
trei fete frumoase!
Simo27 spune:
Olga,sigur vreau masuta!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Olgutzika spune:
, Raluca, esti mortala! Gata, ma duc peste Radul sa il pun la plata
. Cand primesc SMS-ul de la Paypal, va spun cat a fost in lei, in euro e 225.51.
luny spune:
am venit,m-am decapat si vopsit mai deschis, si mai spre cognac asa![]()
ramo uleiul ala nu are contraindicatii, nu am intrebat pediatra, si ii mai dau vigantoletten inca, dar zilele astea mergem la dr si vedem daca il oprim..
vad ca faceti ceva comanda p-aici, nu stiu ce ca n-am apucat sa aprofundez, sper ca doar trici
si sper sa nu ma oftic ca as fi vrut si eu ceva![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Cata,sormea le-a luat la pici cos baschet de perete..si are si melodii pe acolo...si nu l-a luat de pe net,si nici nu a dat 170 lei,nush de unde l-a luat,cred ca din carrefour..dar e minunat..o intreb.
Ramo,chiar asa,duceti-va pe la grad zoo ca tot e vreme frumoasa...noi am fost acum 2 sambete cand era soare,frumos si i-a placut Teei.
Olga
Luny,sa iti fie de bine vopseaua.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.