*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, dar nu m-am atacat, am explicat doar. Eu nu visez asa departe, le iau pe rand si vom vedea. Insa calatoria asta va fi de placere :).

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si chiar daca ai fi zis ca suntem emigranti, nu mi se pare nimic in neregula cu emigrantii. Doar ca nu este cazul nostru.

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nico,nici eu nu am nik cu emigrantii..tot respectul pt ei..am avut impresia ca ai tu ceva cu ideea de emigrant..dar daca am lamurit-o,e ok.
Olga,cum e,mai sunt 3 cu saua neagra?Ca eu ma tot uit dar nu ma prind unde scrie cate mai sunt...
Eu, am zis,vreau cu saua neagra,ca albastrul de la sa chiar imi suna a "baiat".

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Neata pe la pranz si de la mine!

Multumim inca o data pentru urari si va pupam pe toti fara exceptie.

Am ramas restanta cu impresiile pe larg de la petrecere si cu pozele, dar acum am o mare durere de cap peste care vecinii asorteaza si o bormasina care baraie de mai mult de doua ore continuu , asa ca inspiratie ioc.

Am vazut insa ca e rost de cumparaturi si la spart bani nu se poate sa lipsesc
Olgutza daca ii comanzi lui Simo masuta cu Winnie, vreau si eu pt Luki, te rog, mi se pare buna pt pictat, desenat etc.
Multumesc mult. DAr merge pt ei, ca eu nu am nici o idee ce scriu aia acolo, doar imi place cum arata?
Sper sa-mi revina inspiratia mai tarziu, pana atunci va pe toate fara exceptie cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Fetelor va multumesc pentru raspunsuri

I-am luat Sinupret si nu vrea sa-l inghita sub nici o forma. I-am facut putin ceai de fructe si i l-am diluat intr-o seringa de nurofen ..l-a scuipat cat ai zice peste..ma dispera ca tocmai ce a mancat putina ciorba (calda) si nici nu se ridicase de la masa ca a varsat-o cu totul..intr-o mare adunatura de secretii..e nemancata de ieri de la pranz, nimic nu-i sta in stomacel

Stela cred ca are si ceva in gat ca o simt eu asa cand inghite si de azi dimineata cam si tuseste..deci cred ca ar merge Sinupret,numai ca nu stiu cum s-o conving..
..soacramea deja a intrat in panica, cica s-o duc sa-i fac spalaturi gastrice ..dupa ce ca sunt eu suparata ma mai enerveaza si ea cu prostiile ei....
..mai devreme vad ca a facut si un kk mai moale(ce nu e cazul ei , in general),insa nu as asocia neaparat cu secretiile, mai degraba as pune-o pe seama maselelor care o cam chinuie de vreo cateva zile, sta cu pumnii in gura la greu si geme noaptea, semn ca e ceva cu dintii...

...offf...

In rest, am vazut toate pozicile postate de celelalte mamici care au fost la patrecere..super!, am vazut Ursuletii scumpi, am vazut-o pe Andra dansand si la Muzeul copiilor [oalala]..

alte cuvinte nu mai am la mine, sunt intr-o stare proasta, mai ales cand o vad pe coaba de soacramea cat de grava e...

Eu nu sunt panicoasa de fel si nici acum nu fac un capat de tara din asta, ma bucur ca nu se deshidrateaza pitica, o vad ca vrea sa manance, semn ca nu-i e rau din alte cauza, dar soacramea ma dispera cu fata ei...a venit potopul si i s-au inecat toate corabiile, cu arca cu tot...

Va pup

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

vedeti ca masutele alea sunt grele, au 14 kg una, in conditiile in care o trici are 7. Asa ca treceti in a doua categorie de transport, nu mai impartiti 15 euro la trei, impartiti 24...ma rog, va fac eu calculelele , cat revine fiecareia in functie de greutate. Dar ma simt obligata sa va spun .

Radu are treaba, nu poate comanda in momentul asta...mai astept, ca al lui e contul de PayPal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,sa imi calculezi cat platesc transportul-ca nu mi se pare normal sa plateasca si fetele in plus pt masuta mea!
Tonic,eu zic ca e tocmai buna pt baietii nostrii
Nicol,sanatate.Nu o baga in seama pe Socrela,e clar ca asa sunt bunicile,mai panicoase.Si mama se agita cand sunt bolnavi copii!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nicol,sanatate multa micutei..ofof...mai bine ai vb cu dr...

Steful sora-mii s-a trezit sambata cu o enterocolita urata,a inceput sa verse,sa faca febra,sa faca kk moale...a sunat pediatra disperata,a fugit cu copilul la babes si i-a pus diagnosticul de enterocolita nush de care..si i-a dat tratament plus antibiotic...ieri cand am vb cu sormea,bb inca facea febra,dar nu mai voma si ii cam trecuse diareea.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Au Olgu asa grea e? Mai bine i-o las pe aia de plastic pt ca el are tendinta de a se sui pe orice si daca se rastoarna masa si-l prinde sub ea e jale! Eu oscilez intre o masa pt activitati si un cosh pt baschet din acela cu picior, nu care se lipeste, ca tare ii place. Si as impusca doi iepuri, ca si Antuca e pasionata
Mai bine nu va incurc pt ca daca e grea si pateste ceva Luki imi dau pumni, El acasa nu e asa cuminte ca in deplasare, ca e in elementul lui si se desfasoara in voie. Ieri s-a suit pe tevile de calorifer pana mai sus de jumatate, ca ma pazea pe mine la baie, cand am iesit si l-am vazut mi-a sarit inima.
DAr daca mai scotocesti pe net si vezi cosh, da-mi si mie de veste, please
si scuze pt razgandeala.

Mergi la inceput

Simo acum am vazut ce-ai scris tu. Dar cred ca Sam e mai cumintel, nu e asa catarator, sau mi se pare mie. Ca zambetul ala de ingerash te face sa crezi ca e cel mai cuminte copil posibil, pe el de frumos.

Ramo mai sunteti in Bucuresti? Ma gandeam la tine ca mai iese soarele si poti sa te plimbi. Daca poti, du-l pe Andru la Antipa, la Muzeul Satului, cred ca i-ar placea. Mai sunt si targuri de tot felul pe acolo si-ti mai clatesti si tu ochii

Mergi la inceput