*LMA*! Puiuti de Randunici (382)
Raspunsuri - Pagina 9
Olgutzika spune:
Oki!
Simo si randunica pitita? Mai e una singura galbena cu scaunelul negru. Si mai este asta: http://spiele23.de/shop/article_50079-8847-000/Kettler-8847-000---Dreirad-Happy-Plus.html?shop_param=cid%3D449%26aid%3D50079-8847-000%26 , habar nu am daca e vreo diferenta...Cu cat mai misc mai repede, cu atat mai bine!
Stela, banii mi-i dati cand vi le trimit. La Raluca si la Simo le trimit prin FanCourier, la tine, ori ajung eu in Bucuresti, ori lui Geo, ori prin vreun coleg de-al meu, ok?
mstela spune:
Olga,DAAA.cum ia si ralu...cu sezut negru..:Kettler 8847-700-Dreirad Happy plus baustelle
Si e ok daca faci tu...super

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Stela, am scris de muuulte ori: noi nu suntem aici ca emigram. Iar plecarea de acum este pentru 10 zile, sa ne vedem parintii de Pasti. Pe 5 aprilie facem drumul inapoi, alta dixtractie! Noi stim acum ca pana in septembrie stam aici. Sa vedem ce-om mai afla azi-maine, azi-maine...
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
mstela spune:
Dar nu e nicio diferenta,in afara de culoare, intre astea si cea verde,nu??
![]()
Deci cea cu sa neagra.

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Nico,nu da...eu nu am zis ca ati fi emigranti...dar intelesesm ca ati plecat din cauza job-ului randunoiului...si ma gandeam ca veti merge asa in continuare,iti vei gasi si tu de lucru acolo si cu timpul va veti stabili acolo..si ar fi minunat...ce-am zis de rau???
Sa fie o reintalnire cu familia minunata.
mami de TEA (1.04.08)
Simo27 spune:
Si eu vreau de-aia neagra cu galben
,exact ca fetele!Si mai vreau si masa cu Winnie
http://spiele23.de/shop/article_50083-5083000/Zapf---5083000---Disney%60s-My-Friends-Tigger-und-Pooh-Holz-Schulbank.html?shop_param=cid%3D596%26aid%3D50083-5083000%26
se poate,Olga ???
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"