*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pe cea galben cu negru, Ralu, da?

Mergi la inceput

Stela, aia galbena cu sezut negru, linkul dat de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

DA!

Mergi la inceput

Oki!

Simo si randunica pitita? Mai e una singura galbena cu scaunelul negru. Si mai este asta: http://spiele23.de/shop/article_50079-8847-000/Kettler-8847-000---Dreirad-Happy-Plus.html?shop_param=cid%3D449%26aid%3D50079-8847-000%26 , habar nu am daca e vreo diferenta...Cu cat mai misc mai repede, cu atat mai bine!

Stela, banii mi-i dati cand vi le trimit. La Raluca si la Simo le trimit prin FanCourier, la tine, ori ajung eu in Bucuresti, ori lui Geo, ori prin vreun coleg de-al meu, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olga,DAAA.cum ia si ralu...cu sezut negru..:Kettler 8847-700-Dreirad Happy plus baustelle
Si e ok daca faci tu...super

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, am scris de muuulte ori: noi nu suntem aici ca emigram. Iar plecarea de acum este pentru 10 zile, sa ne vedem parintii de Pasti. Pe 5 aprilie facem drumul inapoi, alta dixtractie! Noi stim acum ca pana in septembrie stam aici. Sa vedem ce-om mai afla azi-maine, azi-maine...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Dar nu e nicio diferenta,in afara de culoare, intre astea si cea verde,nu??

Deci cea cu sa neagra.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Stela, NU STIU! Raluca a cercetat!

Mergi la inceput

Nico,nu da...eu nu am zis ca ati fi emigranti...dar intelesesm ca ati plecat din cauza job-ului randunoiului...si ma gandeam ca veti merge asa in continuare,iti vei gasi si tu de lucru acolo si cu timpul va veti stabili acolo..si ar fi minunat...ce-am zis de rau???Sa fie o reintalnire cu familia minunata.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si eu vreau de-aia neagra cu galben,exact ca fetele!Si mai vreau si masa cu Winniehttp://spiele23.de/shop/article_50083-5083000/Zapf---5083000---Disney%60s-My-Friends-Tigger-und-Pooh-Holz-Schulbank.html?shop_param=cid%3D596%26aid%3D50083-5083000%26
se poate,Olga ???

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput