*LMA*! Puiuti de Randunici (382)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata, cum sa ma supar, ma!?!? Stai linistita! Serios vorbesc. Imi parea rau daca o comandam degeaba, dar asa...

Ralu, serios, vorbim cand le vad eu la mine acasa, atunci o sa stau eu linistita. Si iti dau contul atunci, si tu imi dai adresa de livrare

Mergi la inceput

Luny, check your email, eu asa te-am "bunghit". Nu esti tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, Luny, ai castigat!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce afacere ati facut cu trici...daca stiam... Eu am dat 450 ROn pe ea in Romania acum un an.

Ariel, l-ai probat pe Teo cu gecuta aia? E buna??

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Acum mi-a aparut mesajul de la Olga si m-am linistit, credeam ca te-am suparat.

Luny sa-ti fie de bine schimbarea, o poza, ceva?

Si eu vreau sa ma tund dar nu ma hotarasc daca sa aleg un model ca Valentina, cu breton, sau ca Stelutz drept tot si mai scurt.
Imi place la nebunie bretonul Valentinei si de ea ca e o frumoasa, nimeni nu a crezut ca abia a nascut cand am aratat pozele de la party la munca , dar eu am parul mult mai moale si nu stiu daca s-ar aranja asa frumos.
O idee, ceva? Poate dupa 8 martie cand se mai elibereaza saloanele ma duc si eu la "improspatare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Doamnelor, domnisoarelor, si domnilor,
cum repetitia e mama... dixtractiei la noi pe craca,

Bia de Pucca si Mufarinul meu
au onoarea de a invita toti picii de pe crenguta la aniversarea celor mai frumosi 2 anisori din viata parintilor lor.
Va asteptam cu drag, cu mic, cu mare, duminica, 21 martie, incepand cu ora 11, la aceeasi gradi BAMBI, unde cu siguranta se va lasa cu dezmatul obisnuit!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Numai daca facem si poza de grup !

Venim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Maama, ce de aprecieri la adresa mea!!!
Ma umflu in pene rau de tot..n-o sa mai am loc in casa daca o tineti tot asa...
Intr-adevar, ma simt foarte bine in noua postura si sper sa raman tot asa si de acum incolo...

Azi am fost la control la gineco pt niste chestii minunate: hemoroizi si fire resorbabile care nu se mai resorb . Si am avut un noroc chior, ca a venit la 10 minute dupa ce m-am dus eu.. avusese o nastere...Si pt ca eram ultima , avea femeia un chef de vorba...Am mai stat la palavre cu ea, ca acasa era Alin cu copiii...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

na, ca eu eram castigatorea!! ia uite cum imi iau eu pensula ce mi-o doream ptr veil si pudra

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Acum daca m-ati starnit cu mineralele ia sa va pun la treaba iar. Am rugat-o pe sora-mea sa-mi trimita un fond de ten Clinique si o crema de ochi din State ca sunt mult mai ieftine si odata cu produsele astea mi-au dat cei de acolo si vreo 6 cadouri: un rimel, o lotiune demachianta, un ruj, pensula, oglinda (toate Clinique) si inca 2 chestii cu care nu stiu ce sa fac:
http://www.clinique.com/product/CATEGORY4906/PROD14394/Makeup/Powders/index.tmpl , cand ma dau cu el , inainte sau dupa fondul de ten ??!!
http://www.clinique.com/product/CATEGORY21368/PROD12867/Skin_Care/Uneven_Skin_Tone/index.tmpl si asta???

Mergi la inceput