"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 7
happy_uka spune:
Iar www.youtube.com/watch?v=bnnU0oP1LK8" target="_blank">asta face parte din trecutul meu..cate amintiri, ce mica eram....dormeam pe plaja la costinesti,pandeam rasaritul..
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
eeee... asta cere lumanari, sampanie etc etc Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
A, nu, ca pe anu' asta am curatat baia..
happy_uka spune:
Ma retrag, va pup pe toate, noapte usoara sa aveti!!
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 I'm back Uff,nu stiu ce sa fac...acum ca a zis Bia ca Topfer sunt pt "ingrasat" parca nu i-as da,ca Razvi nu are nevoie.Pe de alta parte,ma gandesc ca sunt mai sanatoase decat Nestle.... E cam pustiu pe aici,v-ati apucat toate sa "curatati baia" ? Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Doamna doctor zicea de formula. Nu stiu de cereale.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
bia ce urat. si nici nu ai ce le face. macar aici, ii reclami pana la urma la politie sau faci ceva....dar in Romania cui ii pasa? pe fiecare scara trebuie sa existe macar unul plecat de acasa. la noi e vorba de o casa cu 6 apartamente. holul e destul de spatios si ar fi logic sa pot sa-mi las carutul la parter. eu stau la 1 si sunt ceva scari de buricat 10 kile plus copil. dar nu...ca deranjeaza pe mosulica. si vecinele ne-au spus ca e un ciudat. cand ne-am mutat ii spunea lui Sergiu in continuu ca lor aici le place linistea. se comporta cu proprietarul intregii case, desi el si el un chirias ca noi ceilalti.
cu mancatul noaptea, Aidan a avut asa o noaptea ieri...s-a trezit de vreo 405 ori, scancea, se intoarcea de pe o parte pe alta...ii dadeam sa manance, 2 secunde tragea si adormea si-si muta capul. si uite asa toata noaptea. ma culc la 11 si ceva si ma trezesc la 7 chiauna. iar el vesel si cu chef de vorba.
dar adoarme mai bine seara. adik nu se mai trezeste de 3 ori de la i8 jumate la 11. se trezeste dupa 2-3 ore si mananca si apoi dupa inca 3 si tot asa.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Nu, nu! Eu sunt!si am facut baie! Nu am curatat-o..Så o mai curete si pisi ca ea o folosete mai des( ma rog, cutia ei din baie)
Brucu a adormit ceva mai greu.Are gingia tare inflamatå.Termina cu febra , incep dintii.Uite asa stau lucurile la noi.Si banuiesc cå asta e doar inceputul.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
A, nu, ca pe anu' asta am curatat baia.. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
raluk16 spune:
Sa nu treaca ziua sa nu urez si eu lui
Loris, Victor, Nicholas, Iulian la multe lunite si la multi ani!
Nu stiu ce am avut, am stat ca tuta pe facebook pana am simtit ca mor de somn si acum sunt in urma rauuuu, dar citesc maine.
Va pup cu drag
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
MangaGirl spune:
ioanna felicitari pentru statul in fundulet. si succes la cumparaturi data viitoare. stiu ca o sa fii mai atenta la ce-ti zice cuscra.
iuliko ai fost belea cu pisi.