"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

'Seara!!

Maria, super cu noua casutza! Bravo voua! Sa traiti cele mai frumoase momente acolo alaturi de pui!

Uka, ascult melodia ta. Chiar ca imi aminteste de demult, asa...desi n-o stiam.

Noi, ca sa vedeti, n-am mai ajuns la doc dentist. Pt ca m-au luat pe mine fricile-nu de dentist, ci ca mi s-ar putea face rau, asa fara motiv. Yo am ramas cu o teama de care nu mai scap de atunci, dupa nastere. Si am impresia ca am si o mica perioada depresiva. Nu prea mi s-a mai intamplat. Nu ma recunosc. Yo, cea mai sanatoasa, curajoasa, etc...E nasol.

Va las si eu o melodie frumoasa: http://www.youtube.com/watch?v=CqnO4wNJAo8&feature=PlayList&p=14C3D1D46B29E406&index=0&playnext=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Sa nu treaca ziua sa nu urez si eu lui

Loris, Victor, Nicholas, Iulian la multe lunite si la multi ani!

Nu stiu ce am avut, am stat ca tuta pe facebook pana am simtit ca mor de somn si acum sunt in urma rauuuu, dar citesc maine.

Va pup cu drag

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

am vazut

Noapte buna, fetele care merg la nani!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Ioanna påi Carol e baiat mare!Felicitari!Brucu inca nu sta in fundic decat sprijinit.daca il las asa liber se duce fix in bot..dar lui ii place ,rade mereu cand se duce in parti sau in bot

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

am venit...am avut musafiri...

dar am becurile aprinse pe casa...ce credeti??? ca nu ma tin de cuvant?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

am venit...am avut musafiri...

dar am becurile aprinse pe casa...ce credeti??? ca nu ma tin de cuvant?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

SArbatorim,sarbatorim:

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402455126/" target="_blank">delicata ca o floare
La multi ani Elisa Andreea!!! de claucia

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4401690783/in/photostream/" target="_blank">voinic cu ochi albastri
La multi ani Nicholas Tom!!!de diana_n

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402455974/in/photostream/" target="_blank"> paunita
La multi ani Natalia!!! de fraguta

La multi ani Erica!!! de ralu80

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402456640/in/photostream/" target="_blank">frumoasa cu cercei
La multi ani Doris Maria!!!
de alinus_25

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402457176/in/photostream/" target="_blank">gemeni minunati
La multi ani Alex si Razvan!!!de kiki_cri

Sa cresteti mari si frumosi,sa fiti sanatosi si voiosi.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Sabina imi vine mereu så te pup si så te strang in brate..Cum te trezesti tu dimineata si faci surprizele astea..esti atat de dragutå!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ce fain , Maria, ca aveti mult spatiu...
Noi in astia 60 mp simt cateodata ca o iau razna..am renuntat si la balcon, am largit sufrageria, si acum parca regret..Casa tot nu gasim nimic frumos..
Si eu am niste vecini, colectie de egoisti si nesimtiti.. Mergeam cu burta cat casa la ei, in august anul trecut, ii rugam sa nu mai foloseasca robinetii la bucatarie ca ma inunda si ei, nimic..Mi-e greu sa inteleg atata rautate..Treceau pe hol, ma vedeau ca scot apa cu galeata din bucatarie, insarcinata, vai mama mea, plansa si speriata..Ee, nu mai conteaza, noi sa fim sanatosi.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Vai Uka ,dar oare in fiecare scara de bloc este cate cineva tampit? Eu sunt ,ai bogata,am 3...O baba scrantita exact deasupra mea : bocaneste in cev in fiecare dimineata de ne trezste pe toti,arunca resturile de la masa pe geamul de la balcon,exact pe rufele noastre scoase la uscat,nr 2 un vecin de la et 1 care i-a spus cumnatului meu intr-un conflict ca "ii bea sangele" si mai am unul pe care l-am potolit doar cu politia...asta cand eram eu in luna a 7-a imi punea muzica la ora 2-3-4 dimineata,numai in timpul saptamanii,la maxim...numai Ion Dolanescu si Maria Ciobanu....L-am rugat intr-o noapte sa de-a muzica mai incet si el a spus ca il doare in c.r...atunci m-a durut si pe mine la 5 m in spate ca ma cert cu el si am chemat politia...Am mai si iesit pe scara "la aer ( la ora 2.30 noaptea0,sa vb cu politistul ,sa vada ca este nesi vecinul si deranjeaza o biata gravi-hipo

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

SArbatorim,sarbatorim:

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402455126/" target="_blank">delicata ca o floare
La multi ani Elisa Andreea!!! de claucia

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4401690783/in/photostream/" target="_blank">voinic cu ochi albastri
La multi ani Nicholas Tom!!!de diana_n

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402455974/in/photostream/" target="_blank"> paunita
La multi ani Natalia!!! de fraguta

La multi ani Erica!!! de ralu80

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402456640/in/photostream/" target="_blank">frumoasa cu cercei
La multi ani Doris Maria!!!
de alinus_25

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4402457176/in/photostream/" target="_blank">gemeni minunati
La multi ani Alex si Razvan!!!de kiki_cri

Sa cresteti mari si frumosi,sa fiti sanatosi si voiosi.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Da eu ce am de nu poot sa le vaaad
La multe lunite si din parte noastra sarbatoritilor..
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Sabina, multumesc mult!

Noapte buna, dragelor!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput