"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 6
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Ce tare, Aidan se spala pe dintzoci Am luat si noi dinaia, abia astept sa incepem. La noi inca nimika...mai bine..lasa, spre un an incolo .. Respect celor cu dintoci, toata stima mai Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
la mine numai se pregateste. inca nu e umflat...dar are momente peste zi cand ar roade si mobila din casa. si a stat la masat ca porcu' la scarpinat.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
biaz29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka E bine de stiut asta Bia, multumim. In cazul asta ma bucur ca nu-i place Carinei, ca noi chiar nu avem nevoie de grame in plus.. Eu ma chinui sa o invat si cu lapticul praf, macar o masa seara, ca sa doarma un pic mai bine noaptea..dar degeaba, papa 20-30 ml cu lingurita, biberonul nu-l suporta deloc.. Ea si ziua mananca la fel de des si la fel de consistent ca pana acum , plus piure de mere si supica de legume. Noaptea ..nu stiu care-i faza cu ea, cateodata vrea doar plimbata in brate, altadata papa..dar m-a extenuat, din ora in ora... la 1 si 5, la 2 si 5, la 3 si 5, la 4 si 5... Asta e cu micuta mea..in rest, toate bune, e cuminte si dragalasa, rade toata ziua, de uit de toata oboseala..e adorabila ca toti bebelusii nostri de aici. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Si noi am trecut printr-o faza in care manca ziua foarte bine si noaptea des de tot dar dupa aia vreo doua saptamani si-a revenit si acum a inceput din nou cu trezitul noaptea si cu mancatul putin ziua. De formula nici nu vrea sa auda (am trei cutii in camara ca am vrut si eu sa incerc sa vad daca nu ii pot da putin seara ca sa doarma mai bine.) Biberonul este dusmanul lui numarul unu. Acum nu ma mai streseaza atat faptul ca se trezeste ata de des noaptea cat faptul ca si-a inversat programul si mananca mai putin ziua si mai mult noaptea. Ca sa nu mai spun ca eu trebuie sa fiu fresh la serviciu.
Iar de stors lapte, n-am putut niciodata mai mult de 40 de ml si asta la inceput. Acum se produce doar cand suge el.
Iar Carina ta e intr-adevar o ducica. Am admirat fotografiile cu palarii si cele alaturi de mamica frumoasa.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui biaz29 Maria, ma bucur ca ai revenit. Cum e in casuta noua? (Poate ai povestit dar eu nu am recuperat. ) _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
hello back. in casa e bine, muult spatiu, multe debarale. e muuult mai bine. of course, avem un mos nebun pe scara. intr-una dintre seri am lasat scheletul la carut in fata usii la noi pe palier. dimineata intra Sergiu in camera acuzator, ca ne-a disparut masina lui Aidan si e numai vina mea. vecinele ne-au soptit ca trebuie sa fie la mos, la etajul 2 si acolo era. ca cica deranjeaza vecinii. de fapt il deranjeaza pe el. ni l-a luat de la usa fara sa sune, cica, sa nu deranjeze. acum doua zile m-a vazut ca ma bagat carutul pe holul casei si cica sa-l strang ca uda rotile covorul de pe holul comun. imi venea sa-l bat. e destul de greu carutul. dar, all in all, e bine. o sa pun poze cand e ordine si fericire ca inca mai adun si le mai ascund prin debarale.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
www.youtube.com/watch?v=r-QpaFBD6nE" target="_blank">Pentru voi, la miez de noapte..
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui happy_uka www.youtube.com/watch?v=r-QpaFBD6nE" target="_blank">Pentru voi, la miez de noapte.. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
eeee... asta cere lumanari, sampanie etc etc
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Fragutza spune:
Bia, fata mea mereu a avut treziri noaptea, cate 2-3 cel putin. Eeee, saptamana trecuta insa s-a intrecut pe ea, efectiv la fiecare ora se trezea, plangea si manca un pic. Acum inteleg de ce, era de la dintisor. De 2 nopti a revenit la trezirile ei normale.
Asa, si ziua tot cam la 2,5-3 ore mananca.
Poate asa e si la voi si vad ca si la Uka e aceeasi poveste.
Jucaria de care vorbiti e Cura baby? Natalie parca parca da semne ca-i place, cel putin n-a aruncat-o imediat
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
biaz29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka www.youtube.com/watch?v=r-QpaFBD6nE" target="_blank">Pentru voi, la miez de noapte.. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Frumos. Am avut si eu o "epoca franceza" cand eram prin liceu si l-am ascultat pe Joe Dassin cu mare drag. Multumim pentru dedicatie.
_
happy_uka spune:
Ce fain , Maria, ca aveti mult spatiu...
Noi in astia 60 mp simt cateodata ca o iau razna..am renuntat si la balcon, am largit sufrageria, si acum parca regret..Casa tot nu gasim nimic frumos..
Si eu am niste vecini, colectie de egoisti si nesimtiti.. Mergeam cu burta cat casa la ei, in august anul trecut, ii rugam sa nu mai foloseasca robinetii la bucatarie ca ma inunda si ei, nimic..Mi-e greu sa inteleg atata rautate..Treceau pe hol, ma vedeau ca scot apa cu galeata din bucatarie, insarcinata, vai mama mea, plansa si speriata..Ee, nu mai conteaza, noi sa fim sanatosi.
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
mary_07 spune:
I'm back
Uff,nu stiu ce sa fac...acum ca a zis Bia ca Topfer sunt pt "ingrasat" parca nu i-as da,ca Razvi nu are nevoie.Pe de alta parte,ma gandesc ca sunt mai sanatoase decat Nestle....
E cam pustiu pe aici,v-ati apucat toate sa "curatati baia" ?
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
biaz29 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl hello back. in casa e bine, muult spatiu, multe debarale. e muuult mai bine. of course, avem un mos nebun pe scara. intr-una dintre seri am lasat scheletul la carut in fata usii la noi pe palier. dimineata intra Sergiu in camera acuzator, ca ne-a disparut masina lui Aidan si e numai vina mea. vecinele ne-au soptit ca trebuie sa fie la mos, la etajul 2 si acolo era. ca cica deranjeaza vecinii. de fapt il deranjeaza pe el. ni l-a luat de la usa fara sa sune, cica, sa nu deranjeze. acum doua zile m-a vazut ca ma bagat carutul pe holul casei si cica sa-l strang ca uda rotile covorul de pe holul comun. imi venea sa-l bat. e destul de greu carutul. dar, all in all, e bine. o sa pun poze cand e ordine si fericire ca inca mai adun si le mai ascund prin debarale. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Ma bucur ca iti e bine la noua casuta. Asteptam poze! Sa admiram decorul din spatele frumuselului.
_