"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Fetelor,voi de unde luati Topfer? Am cautat in 4 farmacii (astea mai cu nume rasunator..si degeaba).Ma gandeam sa comand de pe net...

Vik,uite aici un site cu retete printre care si multe aperitive din astea usoare,pt petreceri
http://edithfrincu.blogspot.com/

Ma bag la o smotruiala cap-coada in bucatarie (e ca la nebuni la mine in casa de cateva zile)
Revin,printre picaturi

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Am culcat dovlecica si ma indrept si eu spre patut ca doar doar oi adormi. Desi cu insomniile mele ni stiu.

Va pup si noapte buna.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Fetelor,voi de unde luati Topfer? Am cautat in 4 farmacii (astea mai cu nume rasunator..si degeaba).Ma gandeam sa comand de pe net...

cauta in farmaciile dona. sunt farmaciile importatorului de topfer.
cred ca mai gasesti si la sensi blu.

noapte buna dragelor. am avut o dupa-amiaza taare agitata.
ma duc la culcare.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Noapte buna fetelor.Cred ca ma bag si eu langa Paul,el doarme de o ora deja...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

cauta in farmaciile dona. sunt farmaciile importatorului de topfer.
cred ca mai gasesti si la sensi blu.

noapte buna dragelor. am avut o dupa-amiaza taare agitata.
ma duc la culcare.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Chiar la astea 2 am incercat si inca 2 ,da' nu mai stiu denumirea.
La Dona,am intrebat,au zis ca nu au si am plecat.La Sensiu blu in schimb,se uitau alea la mine ca la felu' 5,de parca intrebam de cine stie ce "trufandale".Noapte buna

Am la bucatarie

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Seara buna dragelor!

tzuc fetele si le rog sa ma ierte ca nu scriu cate un cuvintel fiecareia..nu-i timp, nu-i rabdare..ufff

Bia imi pare rau ca aveti o perioada grea...si mai trebuie si sa fii in forma pentru serviciu
nu am nici o idee, numai te imbratisez tare si sper sa treaca repede;
dar oare de ce papa mai putin in timplu zilei? doarme? sta treaz si are chef de povesti?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

In timpul zilei papa de doua ori cate cateva lingurite de suculet de mar si morcov si in rest, cand il pun la san papa putin si dupa aia isi intoarce ostentativ capul in partea opusa. Il chem inapoi, se intoarce si ia sanul in gura, trage o data si apoi iar intoarce paul in partea opusa. Si uite asa de vreo cateva ori pana cand se enerveaza si incepe sa planga. Si atunci nu-l mai chinui. Il las in pace. Azi am incercat sa-i dau fix la trei ore si tot asa a facut.
In rest e relativ vesel.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Ce liniste e in seara asta pe forum. Tocmai cand ma aciuasem si eu iarasi pe canapeaua virtuala.

_

Mergi la inceput

Dana, tu intrebai de produse cosmetice Topfer? Neuronul meu obosit nu mai functioneaza aproape deloc.
Am descoperit ca am acasa un ulei de bebelusi de la firma asta. Nu stiam ca l-am primit si nu fusesem atenta ce firma e. E destul de fainut. Are tot felul de ingrediente naturale si miroase farte ... natural. Mie imi place. Eu nu prea folosesc multe produse cosmetice asa ca nu am experienta in domeniu. Poate ne mai lamuresc fetele mai experimentate.

Daca tot veni vorba de firma asta, am auzit-o pe doamna doctor la care merg baietii ca recomanda Topfer la slabanogii pe care trebuie sa-i ingrase; . (POate foloseste informatie vreunei mamici care se chinuie sa ajute bebelusul sa creasca in greutate mai mult.)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna seara dovlecime, am intrat sa va pup scurt pe fiecare si sa iti spun, Iulika draga ca si eu ma gandesc foarte des la tine, la Brucu ma uit tot timpul, la sora ta (cum mai e?), ma gandesc la multe fete din odiseea asta. Stai linistita ca nu ai ce sfat sa-mi dai, nici noi nu mai stim ce sa facem cu ea, dam vina pe acomodarea grea. Ca bolnava nu pare ... doar urla de suntem capiati cu totii. stam si ne invartim ca tantalaii in jurul ei si habar n-avem cu ce sa-i mai distragem atentia, de mult ori simt ca lesin (dar voi deja stiti asta), trebuie sa ma apuc de lucru ... si cu toate astea, nu am vocabular destul de bogat, nu cunosc destule limbi sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o dupa atata asteptare si rugaciuni. Apropos de asta, poate stiu fetele care nu alapteaza, in inteligenta mea atat de obosita m-am gandit asa: lp-ul cumparat din Germania pare mai gras, cel din Italia se dizolva in secunde si face kk ca lumea, oare are ceva daca la o masa ii dau un lp, la cealalta alt lp (fiind exact aceeasi marca, aceeasi firma, etc)? Logica mea spune ca nu ii pot face rau asa. Voi ce ziceti? Pupam de noapte buna Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

E bine de stiut asta Bia, multumim. In cazul asta ma bucur ca nu-i place Carinei, ca noi chiar nu avem nevoie de grame in plus..
Eu ma chinui sa o invat si cu lapticul praf, macar o masa seara, ca sa doarma un pic mai bine noaptea..dar degeaba, papa 20-30 ml cu lingurita, biberonul nu-l suporta deloc..
Ea si ziua mananca la fel de des si la fel de consistent ca pana acum , plus piure de mere si supica de legume. Noaptea ..nu stiu care-i faza cu ea, cateodata vrea doar plimbata in brate, altadata papa..dar m-a extenuat, din ora in ora... la 1 si 5, la 2 si 5, la 3 si 5, la 4 si 5...
Asta e cu micuta mea..in rest, toate bune, e cuminte si dragalasa, rade toata ziua, de uit de toata oboseala..e adorabila ca toti bebelusii nostri de aici.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput