"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Io nu am fost invitata

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Bine ai revenit, cuscra !
Felicitari pt stat in fundulet! Bravo Carol!
mAa bucur sa aud de optimismul Katerynei, numai bine iti doresc!!
Cine mai e p-aici?
Eu am predat bebelusha lu nenea taxu ca-s asa obosita...

mai cuscra ia zii la fata aicea... Zara Kids din Constanta e altfel decat in Bucuresti? ca am dat o fuga duminica urmandu-ti sfatul. siii.. nu tu body-uri (era UN SINGUR SET cu zilele saptamanii) nu tu bascute... am plecat tare dezumflata. hainutele nu m-au impresionat. am gasit insa la Z niste body-uri foarte foarte dragalase.

in alta ordine de idei am admirat si eu frumusete de Carina o sa planga plaja dupa fata ta, sa stii!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Cuscra, nu esti atenta!
Bodyuri am zis ca-s la Debenhams, alea 3 la 21 de lei ..Iar sepcute, s-au epuizat probabil, imi pare rau ca nu ai gasit ce vroiai.

varsta maica, ce sa-i faci?!?! am uitat... nu-i nimicutza, mergem la debenhams... numa' ziceti-mi si mie este in fiecare mall?? ca sa nu ma duc degeaba nu de alta dar am oroare de pitzi si de pestii lor!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara si de la margine de Bucuresti. Eu am reusit sa ma asez la calculator dupa ce am venit de la cursuri, papat (baietii mai putin dar eu ca nerusinata o gramada ) negociat din greu cu cel mare si culcat amandoi nazdravanii.
Acum trebuie sa ma apuc cu elan de lucru si apoi intru in tura de noapte la alaptat intensiv. In afara de Uka, mai e cineva care pateste asa ca mine sa nu mai vrea bebe lapte ziua decat foaaaarte putin si sa recupereze noaptea? Aveti vreo idee de ce as mai putea face? Cele mai fantastice solutii sunt binevenite.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Ce tare, Aidan se spala pe dintzoci
Am luat si noi dinaia, abia astept sa incepem. La noi inca nimika...mai bine..lasa, spre un an incolo ..
Respect celor cu dintoci, toata stima mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Maria, ma bucur ca ai revenit. Cum e in casuta noua? (Poate ai povestit dar eu nu am recuperat. )

_

Mergi la inceput

Pai mai Ioana, eu nu stiu la voi in buc...stiu ca in mall vitan este sigur, pt restu nu bag mana in fok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna seara si de la margine de Bucuresti. Eu am reusit sa ma asez la calculator dupa ce am venit de la cursuri, papat (baietii mai putin dar eu ca nerusinata o gramada ) negociat din greu cu cel mare si culcat amandoi nazdravanii.
Acum trebuie sa ma apuc cu elan de lucru si apoi intru in tura de noapte la alaptat intensiv. In afara de Uka, mai e cineva care pateste asa ca mine sa nu mai vrea bebe lapte ziua decat foaaaarte putin si sa recupereze noaptea? Aveti vreo idee de ce as mai putea face? Cele mai fantastice solutii sunt binevenite.

_

Nici al meu guguloi nu prea papa laptic ziua,mai mult supica,pireut de legume sau fructe ce orez.Si intradevar recupereaza noaptea.Si mai spunea si Madalina ca al ei fecior nu papa laptic ziua decat foarte putin...Sa zic ca al meu de dimineata la 6-7 papa 180-200 ml,pana seara daca mai papa 100-150 ml,si inca vre-o 300 in 2 reprize noaptea.
noi papam formula de la 3 saptamani...
Cat despe metode de facut sa pape ziua ,nu te pot ajuta,al meu papa altceva.Stiu ca unii nu papa mult si totusi sunt vioi,iau bine in greutate...Daca se incadreaza in grafice dovlecelul lasa-l in ritmul lui,nu il forta,poate e doar o faza.Of uite cat m-am intins si nu am scris nimic
sa fuga piticul care iti da tarcoale...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

noapte buna, multumesc ca mi-ati suportat puseul de vorbire avut astazi

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

noapte buna, multumesc ca mi-ati suportat puseul de vorbire avut astazi

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

noapte buna! ai reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Seara buna dragelor!

tzuc fetele si le rog sa ma ierte ca nu scriu cate un cuvintel fiecareia..nu-i timp, nu-i rabdare..ufff

Bia imi pare rau ca aveti o perioada grea...si mai trebuie si sa fii in forma pentru serviciu
nu am nici o idee, numai te imbratisez tare si sper sa treaca repede;
dar oare de ce papa mai putin in timplu zilei? doarme? sta treaz si are chef de povesti?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput