"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Astazi e ziua intrebarilor puse de mine: Daca nu ma mai suportati asta e, tot trebuie ca va mai fac capitol din cand in cand Asdar:

1. Ii faceti baie copilului zilnic sau cum?

2. Daca nu ploua afara sau nu e ceata iesiti afara zilnic...e musai, sau care e regula, daca exista vreuna?

eeeee. acusi astep pareri/.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

1. Mie mi-a zis pediatra mea ca nu tree sa-i fac zilnic, mai ales ca avea zone cu piela uscata ( care, by the way, cica e tot DA, sustine o pretena de-a mea atotstiutoare ), e adevarat ca de cand ii fac una da una ba, i-au disparut..Spalam doar fundiku, gatutu si manutele si gurita.. Atat!

2. Cand e ceata si ploo nu e ok sa iesi ca umezeala lor nu le face deloc bine ..Mi-a zis clar, daca e vreme nasola, e suficient doar aerisita camera sau tinuta la geamul deshkish ..

Ne place de tine la varsta intrebarilor
Si io am o gramada da ajung aici si le uit..sau cateodata imi zice o voce ca as fi de-a dreptul stupida daca as intreba..de exemplu, cu ce fel de forfecuta taiati voi unghiutele, ca pe noi ne dispera laea de bebe si am trecut la trusa profi a lu' mami

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

UKA, la noi tati se ocupa de manichiureala si pedichiurealasi tot
cu trusa lui de profesionist.si tare ii mai plce theodorei.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Astazi e ziua intrebarilor puse de mine: Daca nu ma mai suportati asta e, tot trebuie ca va mai fac capitol din cand in cand Asdar:

1. Ii faceti baie copilului zilnic sau cum?

2. Daca nu ploua afara sau nu e ceata iesiti afara zilnic...e musai, sau care e regula, daca exista vreuna?

eeeee. acusi astep pareri/.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

1.Eu ii fac baita la 3 zile..acum cu febra i-am facut baita scurta in chiuvetå. .dar in seara asta bagam din nou la piscinå

2.daca nu e frig (-8 sau mai frig), daca nu e ceata .så nu bata vantul tare..azi nu a mai avut febra asa ca de maine reluam plimbarile noastre desi iarasi sunt -6, -7 grade afarå.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

UKA, la noi tati se ocupa de manichiureala si pedichiurealasi tot
cu trusa lui de profesionist.si tare ii mai plce theodorei.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

tocmai am venit cu anna de la chirurg .. trebuie s-o operez la hemangiomul ala de pe spate. cel de pe burta se poate trata cu injectii cu bleomicina insa cel de pe spate nu. asta implica anestezie generala si tot tacamul .. operatia o vom face imedat dupa paste. mi-e groaza sa ma gandesc ca trebuie s-o tin cateva ore nemancata cateava ore inainte de operatie .. totodata, asta inseamna ca aman diversificarea pentru 6 luni jumate .. cel mai probabil vom face operatia la budimex, cu dr trancioveanu. mi-e groaza sa ma gandesc ca trebuie sa stam 3-4 zile internate (1 - analize, 2 - interventie, 3 - monitorizare etc). au niste rezerve cmu acolo dar costa in jur de 100 euro/noapte .. nu stiu daca vom avea de unde sa-i scoatem ..

am deja inima cat un purice ..

nu am citit din urma. trebuie sa bag zuzele la

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Noi ne pregatim iar de plecare, am de facut piata..am o lista luuunga ca de niciunele nu mai avem in casa asta..
Am primit un tel ca bunica-mea nu se simte bine.. trec si pe la ea..Ma doare sufletul, e atat de batrana, e inca in putere (pe cat se poate al 89 de ani)..e o scumpa, m-a crescut cu multa dragoste..
Si mor cand o aud ca nu mai poate trai asa, ca o dor toate, are diabet..e asa de trist
Ai ca trec din una in alta, dar m-am scurs pe jos cand am auzit-o..
Va pup, vb pe seara

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

noi suntem si mai jegosi: baie o data la 3 zile in chiuveta. dar mentionez ca doctorita ne-a laudat ca avem o piele perfcta. in rest daca sunt plini de mancare folosim prosopel ud.

iar cu scos afara...nu iesim in fiecare zi...iesim cand puem indiferent de vreme. bine...daca e cu ploi nu iesim.

elle...dar cat de mare e hemangiomul puiului? ca si noi avem si ne-am interesat de el si doctorita noastra a zis ca numai in romania se poarta operatul asa devreme...ca are o pacienta din franta care are 2 anisori, care are un hemangiom cat pumnul de mare si medicii de acolo din franta nici nu se gandesc sa opereze fata pentru atata....am mers si noi la un moment dat la un doctor care ne-a zis ca sa operam urgent puiul....dar am mers pe mana pediatrei si nu il operam...
bafta!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Luto Felicitari pentru dintzoc, baietelul dulce.
Doris vino-ti in fire,bea o colica de la Fragutza,ia o prajiturica si alunga piticii cu un bat mai strasnic...nu are nimic fetita,mai au si lunite in care stagneaza sau iau foarte putin...eu o am pe soramea care sta si alunga piticii.Cat despre fier dr noastra a spus ca vrea sa ii dam dupa 6 luni,dar eu nu vreau fara analize.O sun zilele astea sa vedem cand il "analizam".
Selen felicitari pentru primul cuvintel...Eei,stie ea in ce familie e nascuta
Special pentru Hepilica www.e-felicitari.net/watermark.php?src=../store/membri_poze/normal/14ad07836194df1b150fa22a2755e32d.jpg" target="_blank">stavilopozi de la malul marii...
Uka si nu imparti si cu noi buni-buni ce papi tu acolo?
Alex baitza aproape in fiecare seara,daca mai sarim cate una,nu-i bai.Mie mi se pare ca doarme mai bine dupa baitza.Iesim afara zilnic,in caz de vreme rea ajustam timpul...Ieri cine crezi ca era cu copchilu' atarnat de gat sub umbrela,prin ploaie ? Io,lumea ma intreba pe strada : da nu-i e frig?
Acum ne pregatim sa iesim,ca nu am iesit la timp din motiv de soacra venita neanuntat in vizita(si ce era in casaaa)

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

ELLE,Off imi pare rau.In astfel de situatii cuvintele sunt parca de prisos.
UKA,te inteleg , si bunica me aeste la fel.acum are grija de ea mama mea.ea are ciocuri la coloana(sper ca am scris bn, nu stiu termenii medicali) si numai poate merge de durere.saraca de easanatate bunicii tale.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Elle imi imaginez ce e in sufletul tau..Daca medicul a decis ca e cel mai bine så faca operatia atunci nu ai ce så faci..Da, eu te inteleg ca va fi foarte greu 4 zile in spital..off si eu urasc spitalele..numai cand am mers så nasc am mers asa vioaie, dar in rest urasc.Så dea domnul så treaca repede!Doamne ajutå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput