"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 17

hepilica spune:
piuaaa!!!
ora de masa. revenim dupa papica si desert.
fragutza - mami, sa-mi opresti si mie colica si ceva dulce. vezi ca uka e smechera si ia pt acasa d-astea dulci. ea tot timpul are sacose in maini .
draga natalia a facut azi 6 luni. of, mai mami....cand imi amintesc cum eram la "gravidute"..si uite cum a zburat timpul. maine poimaine mergem la gradi. cresc puii dragi.
uka - papa tu cerealele si lasa-mi mie tortu'. Hai ca cerealele astea sunt naturale, sunt bune pt tine. tortu are e-uri. nu-i bine deloc, ca tu alaptezi. te rog, ai incredere in mine. iti vreau binele.
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

mary_07 spune:
Sunteti TOTALE!!!
Eu nici sa stau in umbra nu pot,pe motiv de 2 miorlaiti (cred ca le-am pe toate
)
Dar,ca rasplata,pt munca si nervii mei intinsi la maxim,ies mai tarziu (dupa ce vine tati acasa si vine randu' lui sa-si manance nervii) la o tura de shopping
Am ramas cand am citit ca la Baia Mare ninge
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

doris_79 spune:
Deci, bai doamnelor sunteti dementiale in frunte
cu UKA,BUNACIUNEA HEPI.
Ce bine ca existati !Pentru toate mamicile de dovlecime.
SELEN,pupam mica sirena pt.BA-BA.
Multumesc fetelor pt.raspunsurile in legatura cu fe.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica uka - papa tu cerealele si lasa-mi mie tortu'. Hai ca cerealele astea sunt naturale, sunt bune pt tine. tortu are e-uri. nu-i bine deloc, ca tu alaptezi. te rog, ai incredere in mine. iti vreau binele. |
IN YOUR DREAMZ !

Pai tu stii ca eu numai pentru desert traiesc? Mananc mancare putina numai ca sa-mi ramana loc de desert..se stie..

Avea Dragos azi dimineata in geanta lui de laptop o cutie de Merci dinalea yammy

doris_79 spune:
UKA, spui si tu ca le-a papat, karina.Doar nu se supara tati pe ea.
Poze Theo
Poze noi

alex25 spune:
Astazi e ziua intrebarilor puse de mine: Daca nu ma mai suportati asta e, tot trebuie ca va mai fac capitol din cand in cand
Asdar:
1. Ii faceti baie copilului zilnic sau cum?
2. Daca nu ploua afara sau nu e ceata iesiti afara zilnic...e musai, sau care e regula, daca exista vreuna?
eeeee. acusi astep pareri/.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

alex25 spune:
Va rog sa scuzati analfabestismu cu care scriez, dar asta e varianta asta de pe care intru, ceva mirobolant....intelegeti voi ce zic.
Uka eu zic sa zici ca le-a papat Carina.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Va rog sa scuzati analfabestismu cu care scriez, dar asta e varianta asta de pe care intru, ceva mirobolant....intelegeti voi ce zic. ![]() Uka eu zic sa zici ca le-a papat Carina. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra ![]() ![]() ![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |

Exact!
Mai ales ca ea e facuta jumatate din cioco..la cat am papat io ..

doris_79 spune:
ALEX , iubita eu sa stii ca ii fac baie lui theo o zi da, una nu.
Nu stiu daca este o regula dar noi iesim oricum ar fi vreme .daca este prea frig sau ceva stam vreo 15-20 minute.pt. capitole
Poze Theo
Poze noi

selen80 spune:
citat din mesajul lui alex25 Astazi e ziua intrebarilor puse de mine: ![]() ![]() 1. Ii faceti baie copilului zilnic sau cum ![]() 2. Daca nu ploua afara sau nu e ceata iesiti afara zilnic...e musai, sau care e regula, daca exista vreuna? ![]() eeeee. acusi astep pareri/. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra ![]() ![]() ![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
1. noi facem o data la doua zile
2. nu cred ca e musai, dar e mai bine... noi incercam sa iesim zilnic, macar juma de ora daca nu se poate mai mult...

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta