"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Luto felicitari pentru dintisor! Sa iasa toti mama fara durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:

Mai Luto, vad ca nimeni de aici nu-ti zice si tie o felicitara pentru un dintuc de bebe..io iti zic, sa stii, nu ca uamenii astia de fete care nu-ti zice una...tztztz.. ce uameni ..
Felicitari David !! La mai mare!! un

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

care uameni, duamna?! duamna, vedeti ca nu sunteti pe faza..tz, tz, tzzz

fie, hai ca te iert..pupam sirenele de la malul marii

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/38426629@N04Noi[/url]

Nu te supara, ziceam generic asa..uameni
Si ce sirene sa pupi mami, un stabilopod poate...si fica-mea...mai gingasa asa, dar tot categorie grea !
Oricum, pupam inapoi fetele frumoase!!

glumeam, mami..sper ca stii..adevarul este ca m-a mirat putin postul tau si dupa ce am trimis mesajul m-am gandit "sa vezi ca m-a facut Uka"..dar lasa ca ma iau de manuta cu Selen (cred ca Edi este incantat)

ee...cu sirenele...atitudinea conteaza!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

Si vroiam s-o intreb pe prietena mea ce a avut ieri Maia ? Ca ziceai ca ati avut o dupa-amiaza agitata? Sau au fost cocosii? Nu ne mai lasa in ceata asa, spune clar, unde e buba, ca m-am prepelit toata nuaptea !

mai uka, nu am lasat-o sa bea toata sticla de cola si a fost o maraiala toata seara. nu-i convenea nici in leagan, nici in brate, nici pe covor, nici plimbata, nici cantata, nici la calculator ...nu-i intra nimeni in voie. plangea, tipa... nu stiu ce a avut, se oprea, iar o lua de la capat... si tot asa. nu a mai facut d-astea pana acum...ca de obicei nu aveam nimic impotriva sa bea 1 l de cola, da' acum vroia sticla d-aia mare de 2,5 l si la un moment dat m-a intrebat daca nu-i putem aduce direct o canistra. i-am zis ca ne mutam cu purcel si catel in curte la astia de la coca cola...ca e aproape fabrica.
a venit sot de la serviciu si a preluat-o el ca s-o fi saturat micuta numai de mecla mea. a fost fericita pentru putin timp si iar a inceput. s-a linistit cand am pus-o pe covor si am deschis televizoru'. nu stiu de ce, dar cand il vede/aude pe geoana se linisteste . cel mai mult ii place faza aia cu "mihaela, dragostea mea..." .

cred totusi ca a suparat-o burtica. se tot incordea si incerca niste partzuletze. m-am uitat la gingii, da' nu pare sa fie vreun dintisor la orizont. chiar si dupa baita, cand de obicei era un big smile, a tras o chiraiala. acum pare totul ok. e fericita.

imi pare rau ca te-ai perpelit noaptea trecuta cu gandul la noi. carina ce face? ce a papat ieri?

deci cu stabilopodu' m-ai sarit. bineeee....

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Aide ma..ca face oameniinebuni atac cerebral!!
Poate vroia fata pecsi nah!
Io ieri am fost un porc de mama si am sarit peste masa de legume, pe motiv ca am dormit impreuna cu mumoasa mea, apoi am iesit toti 3 la una-alta de cumparat...asa ca raspunsul este : Carina a mancat ieri lapte. Iti zic doar tie, sper sa nu ma judeci, ca suntem prietene, ce dracu'!
Cu stabilopodu, io zic sa te uiti din cand in cand in zare, poate apare cand te astepti mai putin. Da'..la ce-ti trebe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uka esti dementiala!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:

Citat:

esti, esti, Uka! baga si tu un sau un , ceva, sa ne dam si noi seama de subtilitati
dar ma bucur ca n-am fost singura care n-am sesizat ironia

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Sau as putea incepe cu "acesta este un pamflet", sau..."urmeaza o gluma, rugam ridicati colturile buzelor"

Felicitari pentru "ba-ba"!!
Daca ar fi sa glumesc iar as zice ca poate se adreseaza cuiva mai in varsta din familia voastra..da' nu mai zic nimic ..

da da, "acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. personajele sunt fictive si nu sunt inspirate din realitate" eu zic sa-ti pui asta la semnatura..

pai sa nu zici! ca nu mi-s baba, n-ai auzit ca am saispe ani??! iar pe altcineva nu prea vede saraca toata ziua....

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Da' nu tu iubita...fro vecina mai ofilita nah..
Tu esti kindergarden si de-aia ma enervezi si nici nu vorbesc cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

Si vroiam s-o intreb pe prietena mea ce a avut ieri Maia ? Ca ziceai ca ati avut o dupa-amiaza agitata? Sau au fost cocosii? Nu ne mai lasa in ceata asa, spune clar, unde e buba, ca m-am prepelit toata nuaptea !

mai uka, nu am lasat-o sa bea toata sticla de cola si a fost o maraiala toata seara. nu-i convenea nici in leagan, nici in brate, nici pe covor, nici plimbata, nici cantata, nici la calculator ...nu-i intra nimeni in voie. plangea, tipa... nu stiu ce a avut, se oprea, iar o lua de la capat... si tot asa. nu a mai facut d-astea pana acum...ca de obicei nu aveam nimic impotriva sa bea 1 l de cola, da' acum vroia sticla d-aia mare de 2,5 l si la un moment dat m-a intrebat daca nu-i putem aduce direct o canistra. i-am zis ca ne mutam cu purcel si catel in curte la astia de la coca cola...ca e aproape fabrica.
a venit sot de la serviciu si a preluat-o el ca s-o fi saturat micuta numai de mecla mea. a fost fericita pentru putin timp si iar a inceput. s-a linistit cand am pus-o pe covor si am deschis televizoru'. nu stiu de ce, dar cand il vede/aude pe geoana se linisteste . cel mai mult ii place faza aia cu "mihaela, dragostea mea..." .

cred totusi ca a suparat-o burtica. se tot incordea si incerca niste partzuletze. m-am uitat la gingii, da' nu pare sa fie vreun dintisor la orizont. chiar si dupa baita, cand de obicei era un big smile, a tras o chiraiala. acum pare totul ok. e fericita.

imi pare rau ca te-ai perpelit noaptea trecuta cu gandul la noi. carina ce face? ce a papat ieri?

deci cu stabilopodu' m-ai sarit. bineeee....

h.

Multumesc lui DD.

Io ieri am fost un porc de mama si am sarit peste masa de legume, pe motiv ca am dormit impreuna cu mumoasa mea, apoi am iesit toti 3 la una-alta de cumparat...asa ca raspunsul este : Carina a mancat ieri lapte. Iti zic doar tie, sper sa nu ma judeci, ca suntem prietene, ce dracu'!
Cu stabilopodu, io zic sa te uiti din cand in cand in zare, poate apare cand te astepti mai putin. Da'..la ce-ti trebe??

hai ca incep..

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

este, Dana, ieri a zis o data cand nu era el atent, si i-am zis eu dar nu m-a crezut...si a mai zis o data cand era la el in brate si s-a blocat, se uita la mine de parca nu-i venea sa creada

Uka asta-i bine cu laptele, ca e tot timpul pregatit pt situatii din astea somnoroase

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:

este, Dana, ieri a zis o data cand nu era el atent, si i-am zis eu dar nu m-a crezut...si a mai zis o data cand era la el in brate si s-a blocat, se uita la mine de parca nu-i venea sa creada

Uka asta-i bine cu laptele, ca e tot timpul pregatit pt situatii din astea somnoroase

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Ce tare! E super emotionant momentul ma gandesc...
Carinoasa zice "mama" doar cand plange de foame si noi am decis ca in traducere libera inseamna "fa-te-ncoace cu tztzi aia odata"
Asa ca pana nu pune in propozitie de la mine n-o sa auziti de-astea ! Iar daca zice "tata" prima oara, o ignor si poate tace.. e un principiu asta in educatia copilului..Doar sa nu fie ta-su prin preajma da-i zic ca i s-a parut!!

Am editat sa pun dintosii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

[/quote]

....da, uite la pecsi nu m-am gandit. las' ca incerc azi. si ii dau si un mentos .

ma, cu stabilopodu' vroiam asaaaa... de bibelou . da' ce poti sa-mi trimiti de-a devaratelea de acolo de pe faleza?

cum sa te judec, prietena mea buna? laptele e cel mai bun pt bebei. esti o mami minunata si o prietena adevarata. cel mai mult dintre toata lumea imi place de tine .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Da la cate motostivuitoare si camioane recuperate de la leasing avem in parcul auto...Te rezolv si cu 3 nu doar 1..
Da te rog io nu mai restrictiona cupilu de la cola...io stiu cum este... ca din 2008 n-am mai pus gura..decat asa sa-mi sara acidu in nas de pofta... imi dau lacrimile de pofta, sa incheiem aici subiectul ca am in frigider 2 cutii si mi-e ca le inghit nedeschise..

Mergi la inceput