"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

noi suntem si mai jegosi: baie o data la 3 zile in chiuveta. dar mentionez ca doctorita ne-a laudat ca avem o piele perfcta. in rest daca sunt plini de mancare folosim prosopel ud.

iar cu scos afara...nu iesim in fiecare zi...iesim cand puem indiferent de vreme. bine...daca e cu ploi nu iesim.

elle...dar cat de mare e hemangiomul puiului? ca si noi avem si ne-am interesat de el si doctorita noastra a zis ca numai in romania se poarta operatul asa devreme...ca are o pacienta din franta care are 2 anisori, care are un hemangiom cat pumnul de mare si medicii de acolo din franta nici nu se gandesc sa opereze fata pentru atata....am mers si noi la un moment dat la un doctor care ne-a zis ca sa operam urgent puiul....dar am mers pe mana pediatrei si nu il operam...
bafta!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

LALI, cand va citesc pe voi imi dispar toti piticii.multumesc.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta..dar sa stii ca si eu am auzit ca se lasa hemangioamele in pace la varsta asa mica....dar tu stii mai bine cata incredere sa ai in dr vostru

Uka spor la cumparaturi! multa sanatate bunicii..

si eu am zis ca nu ma bucur de cuvinte spuse inconstient asa, dar nu m-am putut abtine stiu ca ea nu realizeaza inca ce spune, ca azi a tot zis si baba si dadada si nghegheghe, deci e doar o etapa...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ma scuzati ca am postat de doua ori...scarbul de net e de vina...

am uitat sa va zic: si fi-miu stefan a zis azi primul cuvant: "aoleo", jur ca asa a zis...o fi vreun semn???

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Elle - , itit doresc putere multa sa treceti cu bine peste aceasta incercare
In timpul sarcinii si mie mi s-a dezvoltat un hemagiom pe piept, inainte sa nasc se facuse cat unghia mica de la mana ziceai sa acusi plezneste, imediat dupa nastere s-a calmat a inceput sa dea inapoi, acum mai este doar putin sper sa se duca de tot

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimineata si la multe lunite sarbatoritilor de azi.

Ralu, ca intrebai de iaurt, eu i-am dat Mariei de la zuzu si ii place foarte tare. Cred ca e una din putinele mancaruri care ii plac. Azi i-am dat si eu si a papat 45g ceea ce e foarte ok pt ea.

Luci, felicitari pentru dintoc.!!!!!!!!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Fetele, si eu i-am dat ieri theodorei putin iaurt.i-am facut piure de cartofi si i-am pus cateva linguritze. i-a placut mult de tot.am intrebat-o pe dr. si mi-a zis sa ii dau tnuva sa zuzu.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

UFF, nu se mai trezeste ,scartaita'(asa ii spune andrei)sa iesim si noi afara.este un soareeeeeeeee!

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Imi spuneti si mie cine are program de 4 mese pe zi care sunt orele la care papa bebe si ce anume? Sar'na!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex - Maia are 4 mese pe zi...ca asa vrea ea.

Papa astfel:

8-9 = lapte cu cereale din bibe = 130-180 ml
13-14 = legume 150-220 g + completare laptic. uneori vrea, alteori nu. cand vrea, ia cam 50-100 completare (ieri a luat 180 g + 50 lapte)
17-18 = fructe cu cereale 130-200 g + completare laptic..idem (ieri a luat 200 g si nu a mai vrut laptic)
22 = lapte 150-200 ml

Noaptea nu se trezeste sa mai pape.

In mod normal fructele se dau la a doua masa, dar doc a zis ca masa maiei de la 13-14 sa ramana masa de baza din zi, tinand cont ca nu ia decat 4 mese. pana acum ii ramanea in alimentatie si cantitatea de lapte 400-500 ml/zi. acum de cand papa mai multe legume /fructe nu mai ia atat de bine lapte....

Ref. Topfer...eu n-am mai auzit pana acum varianta asta (e recomandat "copiilor slabanogi"). In fine, "slabanoaga" mea papa tare bine Topfer.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Alex al meu papa asa:

10.00 fructe
14.00 legume
18.00 am inceput iaurt + completare 150 laptic
20.30-21 lapte cu cereale 180 ml.

La ore avrm un plus minus 30 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Dragele mele,

Va multumim din inima pentru urarile trimise catre cea mai scumpica fetita de 6 lunite de pe mapamond (parerea mea bineinteles ) si din viata mea...cu siguranta.
Este o dulce si o buna chiar daca probabil ca nu a luat prea mult in greutate, am cantarit-o si mie mi-au iesit doar vreo 200 gr. La dr mereu iese si mai putin de atat :-) asta, e nu ma panichez, e veela, frumoasa, mananca bine de tot, vorbeste pe limba ei o gramada, doarme bine si a spart si al doilea dintisor. Si E tare haioasa si cumintica si vorbeste de cateva zile de m-a zapacit de cap. Si noaptea o apuca pe la 4 sa faca aoooo, oaaaa, iii-eeeee, si asa gutural de zici ca e un om mare cateodata e tare haioasa. Si am scapat si de haraiala, ca ne-a tinut vreo 2 luni din care vreo 2 saptamani cu mucisori aposi s iin rest numai secretii si harait. Gata, am scapat de tot si luni mergem si la vaccin.

Elle, draga mea, nu am uitat de ce m-ai intrebat, la Alexandra beach (intre timp ne-am inmultit, ne facem o gascuta si mergem cu totii ) platim 84,5 E pe noapte pe camera cu demipensiune. Adica noi platim pt 8 zile, 7 nopti - 676 Euro. Daca ai vrea pt 7 nopti, ar fi 592 Euro. IN rest, cu masina, feribotul e ieftin si din ora in ora, il poti lua din 2 locuri. Cam asta.

Si acum si mai important, tot pentru Elle: cat de mare e hemangiomul puiului? Alessia, (cea mare) are unul pe spate, era cam cat unghia mare sa zic, plat. Spre 2 anisori s-a estompat, s-a rozit, au aparut pete albe prin el si am inteles ca se va retrage.

Isa are unul dupa ureche, mare, rotund, cam ca o guma de la creion, stiti voi, inafara si perfect rotund. Pe mine el m-a speriat si mai tare, si de aceea am fost la dermato. Mi s-a spus ca este un model bun, si anume ca daca ar fi movuliu ar i mai adanc, dar asa fiind rosu si la suprafata, inseamna ca este tot afara si nu are ramificatii adanci. In fine, idea este ca nu deranjeaza cu nimic, asa mi-au spus medicii de la CMU (diferiti de fiecare data, si pediatrii si dermatologi), ca nu ar trebui operat ci urmarit sa nu creasca enorm, ca daca e copilul ok inseamna ca nu are corespondent in interior (ca am auzit si varianta asta, dar cica ar trebui ca copilul sa nu fie ok, sa aiba convulsii, etc, deci nu este cazul) si ca daca le va mai deranja IN ADOLESCENTA se poate opera oricand cu laser.
De ce graba asta? Eu m-am minunat cum au ambele fetele mele, insa asta este, se pare ca nu este prea rar.
Acum, poate la tine este altceva, scuze, si te pup mult, eu am povestit situatia noastra.

Noi am fost cam ocupate zilele astea, am avut musafiri care au dormit la noi, nu am mai apucat nici sa citesc nici sa scriu dar mai pe diagonala am citit, ah, si sa va spun, incredibil cat de frumoasa este RALUKa, am vazut poze cu ea, e frumoasa rau!!!

Cristinica, de cand cu 1 mai al tau la VIla BRan, cred ca ne adunam si mergem sigur. Noi 4 mergem sigur sigur, s-ar putea sa fim mai multi, abia astept, si preturile sunt ok. :-)

Ukuta, multa sanatate bunicii, dragii de ei, stii cat de rau imi pare ca nu am facut aia si aia, ca nu am spus una alta, ca nu am fost mult mai alaturi de bunici...am pierdut toti bunicii la varsta adulta, 2 si 2, si acum ca sunt si mai mare si a trecut totul...ce curaj as mai avea sa le spun...

Va pupam mult

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput