"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 17
hepilica spune:
piuaaa!!!
ora de masa. revenim dupa papica si desert.
fragutza - mami, sa-mi opresti si mie colica si ceva dulce. vezi ca uka e smechera si ia pt acasa d-astea dulci. ea tot timpul are sacose in maini .
draga natalia a facut azi 6 luni. of, mai mami....cand imi amintesc cum eram la "gravidute"..si uite cum a zburat timpul. maine poimaine mergem la gradi. cresc puii dragi.
uka - papa tu cerealele si lasa-mi mie tortu'. Hai ca cerealele astea sunt naturale, sunt bune pt tine. tortu are e-uri. nu-i bine deloc, ca tu alaptezi. te rog, ai incredere in mine. iti vreau binele.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mary_07 spune:
Sunteti TOTALE!!!
Eu nici sa stau in umbra nu pot,pe motiv de 2 miorlaiti (cred ca le-am pe toate )
Dar,ca rasplata,pt munca si nervii mei intinsi la maxim,ies mai tarziu (dupa ce vine tati acasa si vine randu' lui sa-si manance nervii) la o tura de shopping
Am ramas cand am citit ca la Baia Mare ninge
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
doris_79 spune:
Deci, bai doamnelor sunteti dementiale in frunte
cu UKA,BUNACIUNEA HEPI.
Ce bine ca existati !
Pentru toate mamicile de dovlecime.
SELEN,pupam mica sirena pt.BA-BA.
Multumesc fetelor pt.raspunsurile in legatura cu fe.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica uka - papa tu cerealele si lasa-mi mie tortu'. Hai ca cerealele astea sunt naturale, sunt bune pt tine. tortu are e-uri. nu-i bine deloc, ca tu alaptezi. te rog, ai incredere in mine. iti vreau binele. |
IN YOUR DREAMZ !
Pai tu stii ca eu numai pentru desert traiesc? Mananc mancare putina numai ca sa-mi ramana loc de desert..se stie..
Avea Dragos azi dimineata in geanta lui de laptop o cutie de Merci dinalea yammy cica nu stiu cui s-o dea la nu stiu ce ghiseu..cred ca diseara ma rupe ca i-am subtilizat-o (ca o subtila ce ma stiti)..si acum desfac cu delicatete cate un baton de martipan, unu cu coffee..mai am vreo 20 cred da nu le vad prea bine..
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
doris_79 spune:
UKA, spui si tu ca le-a papat, karina.Doar nu se supara tati pe ea.
Poze Theo
Poze noi
alex25 spune:
Astazi e ziua intrebarilor puse de mine: Daca nu ma mai suportati asta e, tot trebuie ca va mai fac capitol din cand in cand Asdar:
1. Ii faceti baie copilului zilnic sau cum?
2. Daca nu ploua afara sau nu e ceata iesiti afara zilnic...e musai, sau care e regula, daca exista vreuna?
eeeee. acusi astep pareri/.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Va rog sa scuzati analfabestismu cu care scriez, dar asta e varianta asta de pe care intru, ceva mirobolant....intelegeti voi ce zic.
Uka eu zic sa zici ca le-a papat Carina.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Va rog sa scuzati analfabestismu cu care scriez, dar asta e varianta asta de pe care intru, ceva mirobolant....intelegeti voi ce zic. Uka eu zic sa zici ca le-a papat Carina. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Exact!
Mai ales ca ea e facuta jumatate din cioco..la cat am papat io ..
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
doris_79 spune:
ALEX , iubita eu sa stii ca ii fac baie lui theo o zi da, una nu.
Nu stiu daca este o regula dar noi iesim oricum ar fi vreme .daca este prea frig sau ceva stam vreo 15-20 minute.pt. capitole
Poze Theo
Poze noi
selen80 spune:
citat din mesajul lui alex25 Astazi e ziua intrebarilor puse de mine: Daca nu ma mai suportati asta e, tot trebuie ca va mai fac capitol din cand in cand Asdar: 1. Ii faceti baie copilului zilnic sau cum? 2. Daca nu ploua afara sau nu e ceata iesiti afara zilnic...e musai, sau care e regula, daca exista vreuna? eeeee. acusi astep pareri/. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
1. noi facem o data la doua zile
2. nu cred ca e musai, dar e mai bine... noi incercam sa iesim zilnic, macar juma de ora daca nu se poate mai mult...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta