Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Multumesc mult de tot fetelor.
Patriik are la pampers 4+ si 5 ca este dolofan si bea de obicei nan 2 sau 3 nu mai stiu exact dar eu i-am trimis si alte tipuri de lapte pe care i le-a dat ca nu are ce sa faca.
Hainute nu prea mai are nevoie ,am vb cu Raluca ieri si mi-a zis ca momentan are pentru toti si sa vada acum cand vine caldura ce le mai trebuie.
Eu zic ca in afara de cele pe care le trimite Luminita momentan sa oprim hainutele spre ei ca au si anunt eu cand o sa fie nevoie.
Mersi mult de tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Daniela, Laura, eu am pachetul pregatit cu niste hainute pentru Patrik. Am citit dimineata ca nu mai e nevoie de ele si apoi a ficat forumul. Ce sa fac cu ele, cui sa le trimit? Sunt niste salopete de exterior si citeva hainute de interior. Merg cam pe la 10-13 luni . Mai e cineva pe lista, sau pot merge la copiii de la orfelinat?

Si mai am o geaca de blugi de iarna , merge pt o persoana de 60 kg, o pusesem initial in pachetul catre mama lui patric. E nevoie sa o trimit acolo sau o putem redirectionam ?

Ma uit mereu la voi si vad cit de inimoase sunteti si vreau si eu sa ma alatur voua. Trageti-ma si pe mine de mineca, va rog frumos.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am primit , Luminita (ador numele tau ca e numele matusii mele favorite care e cu 4 ani mai tanara decat mama dar zici ca-s gemene ).

Blonda mamii blonda,mama lui bb de iulie,Valentina din Hunedoara,a primit pachet ieri din Bucuresti si a uitat de la cine asa ca-l asteapta pe Ioan sa vina de pe la munci sa-i spuna daca mai stie !Mai tine minte doar ca e un nume compus din 3 .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Multumesc mult de tot fetelor.
Patriik are la pampers 4+ si 5 ca este dolofan si bea de obicei nan 2 sau 3 nu mai stiu exact dar eu i-am trimis si alte tipuri de lapte pe care i le-a dat ca nu are ce sa faca.
Hainute nu prea mai are nevoie ,am vb cu Raluca ieri si mi-a zis ca momentan are pentru toti si sa vada acum cand vine caldura ce le mai trebuie.
Eu zic ca in afara de cele pe care le trimite Luminita momentan sa oprim hainutele spre ei ca au si anunt eu cand o sa fie nevoie.
Mersi mult de tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Daniela, Laura, eu am pachetul pregatit cu niste hainute pentru Patrik. Am citit dimineata ca nu mai e nevoie de ele si apoi a ficat forumul. Ce sa fac cu ele, cui sa le trimit? Sunt niste salopete de exterior si citeva hainute de interior. Merg cam pe la 10-13 luni . Mai e cineva pe lista, sau pot merge la copiii de la orfelinat?

Si mai am o geaca de blugi de iarna , merge pt o persoana de 60 kg, o pusesem initial in pachetul catre mama lui patric. E nevoie sa o trimit acolo sau o putem redirectionam ?

Ma uit mereu la voi si vad cit de inimoase sunteti si vreau si eu sa ma alatur voua. Trageti-ma si pe mine de mineca, va rog frumos.

mamica lui Andrei

Ana,stai sa ma uit pe lista si-ti zice mama imidat (asa zicea Sandruta mea ) !

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Daniela,Ancuta/Arwen a ajuns marti acasa dar azi nu mi-a mers forumul ca sa scriu .Sunt bine amandoi .Ea e inca indragostita de bb,hihihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura
s-a intalnit sotu' cu Raluca! zice ca e o bomboana... si ca i-a fost rusine fetei sa primeasca hainele. am simtit eu asta de la telefon. of.
cica se-ntalnesc si vineri sa mearga sa cumpere panza pentru tablou!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

laura
s-a intalnit sotu' cu Raluca! zice ca e o bomboana... si ca i-a fost rusine fetei sa primeasca hainele. am simtit eu asta de la telefon. of.
cica se-ntalnesc si vineri sa mearga sa cumpere panza pentru tablou!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Multumesc mult,Luminita !Si a luat hainutele pana la urma?Poti sa-mi zici mai multe pe PM,te rog?Pup si eu!

Ana,am gasit 3 copii care s-ar incadra la varste :
Cosmin Mihai pe lista lui Selene,nascut pe 1-04-2009
Rares e nascut in februarie 2009
Sonia -Antonia05,nascuta pe 30-06-2009

Mai trebuie sa trimit ceva cuiva?

Mergi la inceput

Laura, care dintre cei trei nu a mai primit hainute in ultimul timp? Da-mi adresa cui crezi tu ca are nevoie mai mare de ele.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Laura, care dintre cei trei nu a mai primit hainute in ultimul timp? Da-mi adresa cui crezi tu ca are nevoie mai mare de ele.

mamica lui Andrei

Ana,nu stiu de Sonia a Antoniei ca trebuia sa primeasca doua pachete in ultimul timp si nu le-a primit iar de Rares stiu ca n-a primit din decembrie(daca ma insel,fetelor,trageti-ma de maneca) .iar de Mihai o intreb pe Selene acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

mamica lui Andrei

Mihai a primit de la mine o plasuta cu niste hainute, niste pantalonasi si niste bluzite, mama lui e si sfioasa, nu cere ea expres, stiu ca se bucura cand primeste. Mie mi-a zis ca se descurca, momentan, i-a trimis si giuliaelena un costumas de iarna, asa ca, daca sunt si alti doritori, eu nu ma supar, numai daca ramane ceva, trimite-i lui.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Multumesc Seleny Bunny.
Daca E in regula asa, astept sa primesc adresa sa pot expedia pachetul zilele astea. In familia lui Mihai mai sunt si alti copii?

mamica lui Andrei

Mergi la inceput