Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Unde pot gasi detalii despre cei care au nevoie de ajuor? Adica mai mult decit ce e pe prima pagina?

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Multumesc Seleny Bunny.
Daca E in regula asa, astept sa primesc adresa sa pot expedia pachetul zilele astea. In familia lui Mihai mai sunt si alti copii?

mamica lui Andrei

Da, un baietel de 5 ani, 5 ani si-un pic, dar pentru el mamica nu mi-a cerut niciodata nimic, desi am intrebat. Stiu ca urma sa fie operat de polipi.

ana, repet, daca mai sunt si alti doritori, eu nu ma supar, corect este sa fie ajutata cat mai multa lume.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Selene Bunny, pentru mine nu conteaza persoana care le va primi, caci eu oricum nu le cunosc situatia. Eu trimit cui credeti voi ca-i este de folos. nu prea cunosc regulile de aici, nu stiu cine decide cine va primi pachetul.Important e sa fie primitori care sa le foloseasca.

PS eu mereu te-am urmarit cum cumparai, spalai, calcai si ajutai.Se vede ca si tu ai o inima mare.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, a primit Raluca hainele, sorry daca din mesajul meu s-a inteles altceva. ti-am scris mai multe pe PM. pupice

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Tocmai ce-am vorbit si eu cu Raluca. As fi sunat-o mai devreme, dar n-a mers forumul si nu-mi salvasem nr ei de telefon din pm :(
E o bomboana, ce putin la telefon asa mi s-a parut :)
Am stabilit sa ma vad vineri cu ea dupa scoala.
I-am zis ca vreau un portret dupa o poza de-a evei si a zis ca picteaza orice.
Cand i-am zis ca am si niste lucrusoare pt ea, nu mai stia cum sa dea din colt in colt, saracuta

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Daniela,eu am cateva hainute de la Eva, deci pana intr-un an si tocmai am vb cu o prietena de-a mea al carei baietel are 8 luni.
In we pregatesc pachetul.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare,
Am lipsit putin si imi cer scuze,dar am citit ce ati mai scris,am vazut ca ati demarat o actiune de ajutorare a unor copii din orfelinat,actiune la care as vrea sa particip si eu,as dori sa donez copilasilor de acolo niste biberoane, cred ca sunt in jur de 5-6,ma uit sa vad ce altceva mai pot trimite,va rog sa imi spuneti si mie cum procedez sa le trimit,cui le trimit si eventual sa-mi dati adresa unde le expediez. Multumesc mult,noapte buna!

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Selene Bunny, pentru mine nu conteaza persoana care le va primi, caci eu oricum nu le cunosc situatia. Eu trimit cui credeti voi ca-i este de folos. nu prea cunosc regulile de aici, nu stiu cine decide cine va primi pachetul.Important e sa fie primitori care sa le foloseasca.

PS eu mereu te-am urmarit cum cumparai, spalai, calcai si ajutai.Se vede ca si tu ai o inima mare.

mamica lui Andrei

Ma emotionezi... Si tocmai mi-am adus aminte ca mai am ceva de spalat...

Mai, eu sensibila la copii si animale oricum eram de dinainte de sarcina, insa, de cand cu Daria, sunt si mai si...

Mama mea a donat si ea f. multe, o gramada de plase si sacose, am trimis si de la ea o gramada...

Lumea ma mai intreaba de ce ma implic, ca n-am nicio garantie ca destinatarul le va folosi, ca nu-si va bate joc de ele, si eu asa ma enervez, imi urca tensiunea la cap instantaneu si-mi vine sa le zic ceva de dulce...

A fost o perioada, imediat dupa nastere, cand am ramas complet fara bani, mi-a fost tare greu, si am primit si eu, atunci, ajutor de la niste fete, inca mai am lucrusoare de la ele...

Daca pot aduce o bucurie, de ce sa nu o fac?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Selene , am trimis adresa si Danielei.Sigur va ajunge la tine ! Scuze inca o data pentru neatentia mea!

irina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaelena

Selene , am trimis adresa si Danielei.Sigur va ajunge la tine ! Scuze inca o data pentru neatentia mea!

irina constantin

Irina,i-am dat eu adresa ta,completa!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput