Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19
Raspunsuri - Pagina 18
danielac spune:
Selene, ti-am trimis...cum e?
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Sa va scriu ce am aflat de copiii de la orfelinat. Deci, copiii care nu sunt dati in plasament la asistenti maternali traiesc in garsoniere aflate in doua scari de bloc, unde exista personal angajat, sunt in general copii cu probleme (de sanatate). Numarul lor este 30, dupa cum ne-a informat chiar doctorita pediatra care se ocupa de sanatate lor si merge mereu la aceste locatii. Sunt 11 fetite si 19 baieti astfel: fete: 7 luni, 9 luni, 3 ani, 6 ani, 9 ani (3 fete), 10 ani, 13 ani, 14 ani si 17 ani baieti: 5 luni, 8 luni, 9 lni, 4 ani, 5 ani (5 baieti), 6 ani, 7 ani (3 baieti), 8 ani, 9 ani (2 baieti), 12 ani, 13 ani (2 baieti). Cumnata mea zice ca oricum ei nu arata de varstele pe care le au, ca par mult mai mici! Sa stiti ca toate le voi duce personal acolo, inainte de Paste, cand oricum voi merge la Alexandria (daca va aduceti aminte e orasul meu natal si unde am locuit pana acum 2 ani si jumatate)! Bineinteles ca va mere si doctorita pediatra cu mine si va promit ca voi face poze (sper sa am voie!) ALEX, operatie pe cord! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5 3000 euro, 31 ianuarie! |
pai daniela , cred ca ar merge si lucrurile de la mine ( sunt hainute purtate, mai ales pt purtat prin casa ar fi, sunt sub 1 an deocamdata).
EDIT : m-am uitat acum in sacosa, cateva dintre ele cred ca sunt sub 5 luni ( varsta cea mai mica din lista) dar din moment ce copiii par mai mici cred ca ar merge, sau poate chiar vor avea si copii mai mici ( din pacate :( ) in viitor. Daniela, toate hainele sunt spalate dar unele au ceva pete ( de la mancarea copiiilor desigur), ai mei le-au purtat si asa prin casa ca altfel nu as mai fi avut nici o haina buna - sa le pun si pe acestea un pic patate sau nu?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ancadragoman spune:
Dana fac o tura la saci si vad ce gasesc
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
luminita2008 spune:
ziua buna,
am pus aseara colet catre cele 2 gemene din jud Buzau si catre Raluca, mama lui Patrick. Anca, pls, sa-mi spui tu cand ajung, ok?
Pentru gemene am pus 2 paturici si hainute, 2 pantalonasi si vreo 8 bluzite/tricouri.
Pentru Raluca am pus 6 bluze de adult si 2 perechi de papuci nr 37, sper din suflet sa-i vina + 10 pampersi 4+ pentru Patrick.
datele astea-s pentru Anca, sa stie si ea ce-am trimis, pentru lista trimit PM danielei si laurei, sper azi sa definitivez fisierul. eu m-am alaturat voua pe la jumatatea lui februarie, asa ca e destul de usor de centralizat ce-am trimis.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
ancadragoman spune:
Luminita mersi mult ,anunt cum ajung
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
luminita2008 spune:
azi se va intalni sotul cu Raluca, pictoritza :). L-am rugat sa-i dea bani de panza pentru tablou, sper sa nu se supere Raluca. va anunt de feedback diseara, abia astept sa vina sotul acasa!
ma bucur ca va surade ideea de a o ruga pe Raluca sa va picteze tablouri.
eu incerc intre timp sa-mi intind antenele, poate reusesc sa-i vand cateva, si pe la cunoscuti. sper sa-mi iasa, nu promit nimic.
laura
daniela, iti trimit pe dupa-amiza modificarile la lista de pe prima pagina, au mai ramas doar 2 perechi de incaltari de dama, adult, si cateva bluze. in plus, mai am ceva de adaugat, dar am un copil pe picioare acum si nu pot centraliza datele.
revin.
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
daniela, cei mici de la orfelinat ar avea nevoie si de biberoane? am cateva pe care tocmai vroiam sa te rog sa le pui pe lista, pe prima pag, dar daca crezi ca le trebuie, fac colet direct catre tine. ce zici?
si dau iama cand se trezesc hunii prin dulapioarele lor, poate mai gasesc ceva.
Selene_Bunny spune:
Eu uitasem sa spun ca hainutele de la mine sunt spalate toate. Doar sa le calc nu am cum, nu-mi permite timpul si starea fizica, in sensul ca vesnic sunt obosita, nu este zi sa nu ma culc in jur de 1 noaptea.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea.2009
nu am aucat sa mai scriu dar am sunat de luni la posta si au zis ca de la ele a plecat...acuma eu stau stresata ca sotul meu sa nu fi gresit ceva prin adresa. Eu scrisesem pe pachet adresa dar eu stiu ce a scris el in aviz? si este destul de maricel cel pentru antonia (era trecut de 7 kg). eu inca sper sa ajunga. cred ca trebuie sa ajunga si cele trimise la raluca si la mamica de iulie. mama ei de posta.!! Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
Daca mai ai chitanta, baga pe PM numele expeditorului, data trimiterii pachetului si numarul de prezentare (cel din patru cifre, undeva in stanga). C-apoi verific eu, manca-i-ar... binele...
Adresa este corecta, multumesc, danielac!
giuliaelena, trimite-i adresa si danieleic, dupa care le rog pe fete sa mi-o trimita si mie, completa, sa pot pune punga in cutie!
Dani, uite cu ce am ramas eu:
- hainute fetita 0-3 luni, NU de vara, o plasa mare
- hainute baietel 80-86 cm, primavara-toamna, o plasa mare
- pantalonasi dublati (3 perechi, din care 2 salopete) + 2 bluze baietel 68 cm, toamna-iarna
- hainute fetita 0-6 luni, vara, o plasuta
- cateva tricouri baietel, 80-86 cm
- cizmulitele albastre
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
luminita2008 spune:
daniela, laura, aveti PM cu ceea ce am trimis eu pana acum + destinatarii.