Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19
Raspunsuri - Pagina 17
giuliaelena spune:
Buna dimineata, acum plec la posta cu pachetele pentru Ducky si Cosmin Mihai.Cred ca vor ajunge cel mai sigur luni.Scuze ca nu le-am pus mai repede dar mu prea ma pot deplasa cu piticii astia ai mei"supercuminti"
irina constantin
ducky spune:
Eu am pregatit pachetul pentru Arwen cu tot cu tampoanele pentru sani.
Acum fac pachet pentru Valentina care va naste in iulie si pentru fata de 17 ani. Stiu ca suna ciudat, dar pot sa-i trimit in pachet si niste cosmetice???
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ancadragoman spune:
Eu zic ca poti .
O sa vreau si eu un tablou
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
danielac spune:
Fetelor va multumesc inca odata de suport!
Selene, ma bucur ca ai tinut o lista cu ce ai trimis, noi din pacate nu am facut asta, cel putin eu nu...
Alex andra, scriu imediat ce am aflat despre copiii din orfelinat!
Giuliaelena, te rog sa ne trimiti pe PM si mie si Laurei adresa si datele voastre pentru a te trece pe lista celor care au nevoie!
Laura am si eu gata pregatit pachetul pentru Arwen...sper sa ii placa sunt hainute superbe si 40 buc de pampers, o jucarioara... a ajuns acasa? putem sa ii trimitem?
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Eu am pregatit pachetul pentru Arwen cu tot cu tampoanele pentru sani. Acum fac pachet pentru Valentina care va naste in iulie si pentru fata de 17 ani. Stiu ca suna ciudat, dar pot sa-i trimit in pachet si niste cosmetice??? Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Eu i-am pus si niste cosmetice si 2 gentute. Cred ca orice este binevenit.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui giuliaelena Buna dimineata, acum plec la posta cu pachetele pentru Ducky si Cosmin Mihai.Cred ca vor ajunge cel mai sigur luni.Scuze ca nu le-am pus mai repede dar mu prea ma pot deplasa cu piticii astia ai mei"supercuminti" irina constantin |
Bai, am inteles ca lipsea numele din adresa trimisa LaureiNicole, asa ca nu mi-a putut-o trimite, numele e cel care apare la semnatura?
Ca ti-am pregatit pachetelul, pe vineri sper sa ajung la Posta, si n-am adresa...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Selene_Bunny spune:
Si eu am pregatit pachetul pentru arwen. Contine multe hainute, niste jucarii zornaitoare (Laura, spune-i, te rog, sa le mai spele o data, jucariile, adica, eu le-am spalat, dar mai demult, si ajutorul meu pretios, Daria, le-a mai scos din dulap cand pregateam pachete), o salteluta de infasat si doua prosoape de bebe.
danielac, Laura, dati-mi un PM, va rog, cu adresa Antoniei_05, asa cum ati primit-o de la mine. Fata asta nu a primit nici acum pachetul de la andreea.2009 si cel de la nushulica, acum am intrat la banuieli, daca am scris eu adresa gresit???
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
danielac spune:
Sa va scriu ce am aflat de copiii de la orfelinat.
Deci, copiii care nu sunt dati in plasament la asistenti maternali traiesc in garsoniere aflate in doua scari de bloc, unde exista personal angajat, sunt in general copii cu probleme (de sanatate).
Numarul lor este 30, dupa cum ne-a informat chiar doctorita pediatra care se ocupa de sanatate lor si merge mereu la aceste locatii.
Sunt 11 fetite si 19 baieti astfel:
fete: 7 luni, 9 luni, 3 ani, 6 ani, 9 ani (3 fete), 10 ani, 13 ani, 14 ani si 17 ani
baieti: 5 luni, 8 luni, 9 lni, 4 ani, 5 ani (5 baieti), 6 ani, 7 ani (3 baieti), 8 ani, 9 ani (2 baieti), 12 ani, 13 ani (2 baieti).
Cumnata mea zice ca oricum ei nu arata de varstele pe care le au, ca par mult mai mici!
Sa stiti ca toate le voi duce personal acolo, inainte de Paste, cand oricum voi merge la Alexandria (daca va aduceti aminte e orasul meu natal si unde am locuit pana acum 2 ani si jumatate)!
Bineinteles ca va mere si doctorita pediatra cu mine si va promit ca voi face poze (sper sa am voie!)
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Si eu am pregatit pachetul pentru arwen. Contine multe hainute, niste jucarii zornaitoare (Laura, spune-i, te rog, sa le mai spele o data, jucariile, adica, eu le-am spalat, dar mai demult, si ajutorul meu pretios, Daria, le-a mai scos din dulap cand pregateam pachete), o salteluta de infasat si doua prosoape de bebe. danielac, Laura, dati-mi un PM, va rog, cu adresa Antoniei_05, asa cum ati primit-o de la mine. Fata asta nu a primit nici acum pachetul de la andreea.2009 si cel de la nushulica, acum am intrat la banuieli, daca am scris eu adresa gresit??? Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit Particip la bazaruri |
nu am aucat sa mai scriu dar am sunat de luni la posta si au zis ca de la ele a plecat...acuma eu stau stresata ca sotul meu sa nu fi gresit ceva prin adresa. Eu scrisesem pe pachet adresa dar eu stiu ce a scris el in aviz?
si este destul de maricel cel pentru antonia (era trecut de 7 kg).
eu inca sper sa ajunga.
cred ca trebuie sa ajunga si cele trimise la raluca si la mamica de iulie. mama ei de posta.!!
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related
giuliaelena spune:
Selene,scuze daca am omis ceva din mesajul catre Laura ! Numele meu este Irina Constantin
Au plecat pachetele pentru ducky(diana)si spre cosmin mihai ,la posta m-au asigurat ca cel tarziu luni ajung la destinatie.Pachetul pentru ducky contine hainute fetita iar cel pentru cosmin pe langa hainute mai are o pereche de pantofiori si cateva jucarele
irina constantin