Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Cit poarta Patrik la pampers si ce lapte bea?
Noroc ca nu am ajuns azi la posta ca sunt copiii raciti si fata are rubeola, asa ca am timp inainte de a lipi pacheul sa vad daca pot pune niste pampersi si lapte. va anunt.

Daniela, Laura, daca fiecare mamica care trimite pachet va scrie si lista detaliat cu ce a trimis, nu puteti apoi sa o transferati intr-un fisier?

mamica lui Andrei

Eu tre' sa actualizez lista mea, ca, de cand am trimis-o Laurei, a crescut numarul de pachete... :D

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ana, eu nu stiu daca trebuie neaparat tinuta evidenta pe colete detaliate, macar sa stim cine si cui a trimis colet si tot e bine!

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

anca, te rog mult incearca sa afli ce nr ii trebuie lui Patrick la pampers. azi o sa pun coletul pentru Raluca, mama lui, si mai am 10 buc de pampers 4+, astia merg pana la 14kg, parca... oricum, cred ca ii pun si pe astia, chiar daca acum ii sunt mari, ii poate folosi mai tarziu. din pacate, asta mai am, am trecut de curand la nr 5 si noi.

despre lista, si eu zic ca mai bine le trimitem noi fetelor, cui am dat si cand, pe scurt: ex. haine 1 an, trimis lui Patrick, in 12.03.10. nu ne intereseaza daca a primit bluze sau pantaloni de ex,. ci cat de des, sa stim daca are suficient, daca mai are nevoie, daca ne putem orienta catre altcineva, daca are haine, dar nu are incaltari, pampersi, lapte etc...

daniela, laura, sa ne spuneti cum vreti, ca sa incepem sa va trimitem datele, e mai usor asa si pentru voi, aveti destule de facut oricum! si sa ne spuneti de la ce data incepem lista.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

in alta ordine de idei, am vorbit acum cu Raluca (tanara de 17 ani despre care ne-a spus Laura, cea care picteaza....). mai, am ramas profund impresionata. e tare nedrept ce i se intampla, si ea, modest si timid, nu stia cum sa-mi spuna ca nu trebuie sa fac asta, s-o ajut....

oare chiar nu putem s-o ajutam cumva, si financiar? caci de asta are nevoie tare, sa se poata intretina... eu am intrebat-o daca-mi poate face un tablou, pe care sa i-l cumpar. a fost de acord, doar ca-i trebuie panza, i-o cumpar si gata.
poate mai e cineva interesat, s-o rugam sa ne picteze ceva, orice, ca s-o putem ajuta si altfel. ce ziceti?

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

anca, te rog mult incearca sa afli ce nr ii trebuie lui Patrick la pampers. azi o sa pun coletul pentru Raluca, mama lui, si mai am 10 buc de pampers 4+, astia merg pana la 14kg, parca... oricum, cred ca ii pun si pe astia, chiar daca acum ii sunt mari, ii poate folosi mai tarziu. din pacate, asta mai am, am trecut de curand la nr 5 si noi.

despre lista, si eu zic ca mai bine le trimitem noi fetelor, cui am dat si cand, pe scurt: ex. haine 1 an, trimis lui Patrick, in 12.03.10. nu ne intereseaza daca a primit bluze sau pantaloni de ex,. ci cat de des, sa stim daca are suficient, daca mai are nevoie, daca ne putem orienta catre altcineva, daca are haine, dar nu are incaltari, pampersi, lapte etc...

daniela, laura, sa ne spuneti cum vreti, ca sa incepem sa va trimitem datele, e mai usor asa si pentru voi, aveti destule de facut oricum! si sa ne spuneti de la ce data incepem lista.

E buna ideea ta! pai zic sa incepem macar de la 1 martie anul acesta, sau daca e posibil si de la 1 februarie.
cel mai bine ar fi sa ne trimiteti PM, asa cum ai zis si tu, cand trimiteti si sa fie la destinatar Laura si Daniela, sa le avem amandoua!

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:

in alta ordine de idei, am vorbit acum cu Raluca (tanara de 17 ani despre care ne-a spus Laura, cea care picteaza....). mai, am ramas profund impresionata. e tare nedrept ce i se intampla, si ea, modest si timid, nu stia cum sa-mi spuna ca nu trebuie sa fac asta, s-o ajut....

oare chiar nu putem s-o ajutam cumva, si financiar? caci de asta are nevoie tare, sa se poata intretina... eu am intrebat-o daca-mi poate face un tablou, pe care sa i-l cumpar. a fost de acord, doar ca-i trebuie panza, i-o cumpar si gata.
poate mai e cineva interesat, s-o rugam sa ne picteze ceva, orice, ca s-o putem ajuta si altfel. ce ziceti?

Multumesc mult de tot,Luminita!Ca sa vezi de cine isi bat joc cei care ar fi trebuit sa fie parinti!E un copil superb!

Buna idee cu listutele cui s-a trimis si de la cine ca mi-ar fi mie mai usor !Multumesc si-mi cer iertare,sunt tare prinsa lunile astea!Am sa va spun eu mai detaliat cand voi reusi!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:

E buna ideea ta! pai zic sa incepem macar de la 1 martie anul acesta, sau daca e posibil si de la 1 februarie.
cel mai bine ar fi sa ne trimiteti PM, asa cum ai zis si tu, cand trimiteti si sa fie la destinatar Laura si Daniela, sa le avem amandoua!

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

dani, eu am facut o lista, o pot eventual face sub forma de tabel, cu destinatar, data (in masura posibilitatilor, ca habar n-am cand am trimis, exact, de anul trecut si pana acum) si un continut sumar al pachetelor.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:

E foarte buna ideea cu tabloul. Eu i-am pregatit cateva lucruri, le-am bagat la spalat in seara asta si maine o sun sa stabilesc o zi sa ma intalnesc cu ea. O s-o rog sa-mi faca si mie un tablou.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Daniela, sa ne zici cand sa-ti trimitem hainutele pentru copii de la orfelinat.
Lista aceea cu pachetele trimise v-o trimitem pe PM?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc mult de tot fetelor.
Patriik are la pampers 4+ si 5 ca este dolofan si bea de obicei nan 2 sau 3 nu mai stiu exact dar eu i-am trimis si alte tipuri de lapte pe care i le-a dat ca nu are ce sa faca.
Hainute nu prea mai are nevoie ,am vb cu Raluca ieri si mi-a zis ca momentan are pentru toti si sa vada acum cand vine caldura ce le mai trebuie.
Eu zic ca in afara de cele pe care le trimite Luminita momentan sa oprim hainutele spre ei ca au si anunt eu cand o sa fie nevoie.
Mersi mult de tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput