LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am urcat si Poze noi

Vad ca probati deja garderoba pt vacanta !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

sper sa va placa poze 1 an +mot

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Vai de mine ce frumos este Dragos! Costumasul m-a dat gata!!!!! Iar tortul pare sa fi fost un deliciu. Foarte frumos!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Aceasta experienta a unor prieteni este motivul pentru care am tinut sa-mi fac 2 echografii morfofetale, la 2 medici diferiti... ceea ce unora li s-a parut tzacneala...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Cutremurator de dureros si de real din pacate !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Kea, io nu pot sa vad pozele acum, e o bucata de carton? Ca si al meu molfaie tacticos orice fel de hartie. Io ma gandeam ca nu-i asa bai, e celuloza, fibra, ajuta la digestie, nu? Bineinteles ca tat-sau turbeaza si ii ia toate hartiile. Dar io-l las sa le guste, imi aduc aminte ca si mie imi placea f mult. Mai ales aia de ziar

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Gaza peritol se da ca antialergic. Eu le-am dat copiilor acum 1 luna cate 5 ml pe zi(2,5 ml dimineata, 2,5 ml seara).Ca efect advers..ce am observat..e un pic agitant..dar nu la toti copiii(la ai mei a fost doar la 1 din 3)

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Eu lui Iri i-am dat peritol cand era mai micut (un an si ceva) dar la noi a avut ca efect o stare de somnolenta de parca era drogat!!!

Mergi la inceput

Gazo, imi pare rau pt Gazii mica, sa depistati de la ce va apar bubitele si sa va faceti bine !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
[am fost eu azi cu Luca la recoltare de sange . S-a procedat asa: eu il tineam nemiscat, iar asistenta a infipt acul in manuta si a inceput sa cotrobaie cu el pe sub piele... si tot umplea la fiole, iar cand nu mai curgea cu jet, mai misca stanga-dreapta de ac...a fost HOROR!!! Plangea Luca, plangeam si eu... pt niste amarate de analize, ca i s-a parut pediatrei cam incercanat cand el avusese febra toata noaptea anterioara + voma(cand cu indigestia). Bine, trebuia sa le facem, macar acum la 1 an sa vedem cum stam, dar...mi-e o ciuda!!!! Nici nu vreau sa ma gandesc ca mai trebuie intepat si la vaccin...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Of imi amintesc cand i-au luat lui Iri sange pt. analize, avea cam 1 an jumate. Tot asa eu il tineam in brate, el se foia si cand am vazut cum "scobea" cu acul m-am infuriat si le-am spus sa scoata acul si am dat sa ies cu copilul din cabinet. Imi venea sa le dau pe asistente cu capul de toti peretii Mi-au mai si spus ca nu au mai vazut nici un copil sa se zbata asa la recoltare. Imi venea sa le zic: Hai sa mori tu!!!!!!!!!!(si eu nu am obiceiul sa injur) Si ce fac alti copii se uita cum sunt intepati si zambesc!!!!!!Intr-un final au ramas cu stropul de sange din care mari analize ce sa faci????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Vai, Ela, ca mie si asa mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut ca are tot cerul gurii alb si ca nu ma lasa sa-i scot, da sa imi mai si vomita!!! Nu te-ai speriat?

Mona, eu mancam petale de trandafiri, cu hartiile n-am experienta, nici nu m-am gandit ca si ziarul e gustos. Da, avea in gura tot capacul de la cutie, plus o aripioara din aia, de pe laterala, nu stiu cum sa-i zic.
Culmea e ca eu nu ma prindeam ce poate fi, ca nu faceam legatura, i-am zis sotului si i-am spus ca atata de cunoscuta mi se pare bucatica aia, dar nu stiu de unde e. M-a luminat el.

Chato, m-as duce si eu la cules dar nu stiu unde. Si cand ma gandesc ca in copilarie la bunici, tot in urzici nimeream cu picioarele!

Am uitat sa zic ca si eu am gasit 44 de monede pt mireal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

salutare mamicilor,
gaza ma gandesc si eu poate o fi de la detergentul de vase, sau apa cu care speli vasele sau ustensilele cu care prepari masa . zic si eu imi dau cu parerea, incearca si altceva, mamicile mai experimentate poate stiu ele ce stiu de au zis ca sunt viermisori... sanatate multa.
eu am o teama f mare azi am iesit afara si curand am constata poate chiar acum ca va trebui sa las opilul la nisip, leagane si alte mijloace de agrement, mie pur si simplu imi este teama, atatia copii stau acolo, atatia caini dorm penisipul acelaa...sunt paranoia caci ma gandesc ca in acestmod copilul meu ar putea lua nu stiu cine stice ce boala.... Am grija sa il spal si sa il dezinfectez pe manute dar o clipa de neatentie si gata baga mana in gura...mi-e groaza de ce conditii avem sa le oferim copiilor nostri in parcuri...

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Am pus filmuletz cu micutzul meu mergand singur la 10 luni.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Felicitari! Ce baiat mare!
Petroiu nici de o manuta nu merge inca si mai avem putin si facem 11 luni. Dar nici nu ma grabesc ca are cine sa imi stea in picioara

Mergi la inceput