LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
As vrea eu... dar a adormit copilu' Toata ziua a stat pe metereze si a papat mai mult decat in visul meu... iar somnul a apucat-o pe la 6... nu stiu cand s-o trezi... si mai ales cand o sa mai adoarma la loc... Multa sanatate Gazulinei! Am urcat si Poze noi Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si purcelul meu a ramas nespalat. N-am apa calda...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mireal spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
|
shasa spune:
JOANNA multumesc pt. comentarii!!!!
Despre strungareata lui Iri......no comment!!!! Fiindca se pare ca nu au mostenit in comun doar gropitele (pe care le au de la tati al lor); au mostenit in comun si strungareata (de la mama mea). Deci am trei cucuieti cu gropite si strungareata
Cat despre varsta mea.....acum pe 14 fac 32 deci sunt ceva mai rasarita de 18 Teesti o scumpa
Ela78 spune:
Pisigri, eu zic sa mai astepti cu intarcatul... pana cand sinteti amandoua pregatite Ianis dupa ce a inceput diversificarea nu prea mai vroia san pe la 4,5 luni, si cum nu eram eu pregatita psihic sa renunt asa devreme, m-am chinuit cu pompa pana la 6 luni si-i dadeam in biberon.
Carmenada, sotul tau nu mai poate suporta un an doi, pana se face Ina mai maricica, fara scuba diving (si eu sint fana) Si numai la Marea Rosie? Nu intelege ca prioritar acum este copilul?
Urzici, eu am o maaare pofta de ciorba de verdeata (salata verde, ceapa verde, leustean, patrunjel, ou), dar nu gasesc leustean verde Ma multumesc deocamdata cu tot felul de salate Eu cica de ieri m-am apucat oficial de slabit si am pregatit peste file prajit + cartofi prajiti + gogosi , dar astazi am combinat pestele cu broccoli
Noi in ultimele 4 zile am iesit zilnic in parc, astazi a fost atat de cald, ca l-am lasat pe Ianis fara geaca. A dat cateva ture de parc (tinut de o manuta deocamdata), s-a jucat in iarba, a rupt frunze verzi de trifoi, si a pupat o fata!
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Kea spune:
salutare fete dragi!
Am vazut si eu adelake cu eticheta si m-a trecut un fior, sa va zic si de ce. Saptamana trecuta l-am vazut pe keutu ca se ridica si ia de pe masa o cutiuta de carton in care fusese ceva tub cu niste bobite pt dintisorii lui. Stiam ca tubul nu e inauntru si mi-am zis ca il pune pe jos, vede ca nu se rostogoleste, il abandoneaza. Si ne vedem de treba, se mai joaca, tot schimba jucariile, tot se duce dupa ele si din cand in cat se intorcea catre mine si scotea un sunet ascutit si scurt. Nu stiam ce inseamna, ultima oara cand facea asa era inainte sa-i dea dintii. In fine, ne-am jucat, a ras la mine cu gura pana la urechi si la un moment dat vad ca a obosit si-l iau in brate si vreau sa-i dau apa. Casca gura si intinde capul spre sticla, dar cand ii intra in gura se tragea inapoi. Incepe sa se arate nemultumit si atunci incerc sa-i dau suzeta. La asta face la fel, mai incerc o data si abia atunci face nu stiu ce miscare cu capul si vad ca are ceva alb pe gingie. Incerc sa bag degetul (ii dadusem ceva paine cu unt mai devreme si m-am gandit ca painea aia i-o fi ramas acolo) si nu ma lasa si ma lupt cu el, el plangea, eu tremuram deja, mai ales cand am vazut ca are si pe cerul gurii. In fine, cu chiu cu vai i-am scos " painea" care s-a dovedit a fi capacul de la cutiuta aia.
Asa ca fetelor, sa aveti grija la cartoane si hartii. Al meu baga in gura cam tot, dar hartiile nu, de asta nu i-am smuls cutia din mana. Sa-mi fie invatatura de minte! Si sa va fie si voua!
Aici sunt pozele cu ce am scos din gura si cu cutia (nu-s clare ca tremuram): http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Kea?locked=true#5444136676127145890
Ela78 spune:
Shasa, ii doresc un calduros LA MULTI ANI! lui Theo
Si eu peste cateva zile implinesc 32, deci sintem de-o seama, dar tu ai deja 3 indieni, si toti 3 superbi (cu gropitele si strungareata lor), eu n-am decat unul... Deci esti mai implinita
Ela78 spune:
Kea, daca ai sti de cate ori a vomitat Ianis ca a inghitit cine stie ce hartie rupta din revista, sau etciheta de la jucarie, sau buton de telefon..
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Am pus filmuletz cu micutzul meu mergand singur la 10 luni. http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96 |
Bravooo !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)