LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Mona, eu mancam petale de trandafiri, cu hartiile n-am experienta, nici nu m-am gandit ca si ziarul e gustos. Da, avea in gura tot capacul de la cutie, plus o aripioara din aia, de pe laterala, nu stiu cum sa-i zic.
Culmea e ca eu nu ma prindeam ce poate fi, ca nu faceam legatura, i-am zis sotului si i-am spus ca atata de cunoscuta mi se pare bucatica aia, dar nu stiu de unde e. M-a luminat el.

Ha ha al meu a adormit odata cu o bucata de-asta in gura si se enerva ca nu mai sta suzi ca lumea

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Curea ai dreptate al meu zilnic colectioneaza cate un rahat de caine. Dar asta avem, cu asta defilam...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Hellooouuu! ce fac fetele ? eu sunt necajita, iar i-au aparut petele la Gazulina mea, chiar nu stiu de la ce ar putea fi. Azi am mancat doar legume simple. Am iesit un pic afara si au disparut in mare parte. Sper sa-i dam de capat pana la urma. Cel mai rau ma necajeste ca are asa o stare de greata atunci cand mananca, ii vine mereu inapoi, dar ii este foame. Si ii dau cate putin si cu incurajari iar cand vad ca nu mai poate ne oprim dar cu toate astea continua sa roada tot ce prinde de parca iar mai fi foame, nu stiu ce sa fac si mie tare mila de ea. Azi am simtit ca ii si mirosea un pic gurita. Am zis ca trei zile (la recomandarea medicului) o sa stam numai pe legume dar nu cred ca astea ii vor tine de foame. Ce e mai ciudat e ca petele apar numai dupamasa, dimineata nu avea nimic si eram chiar fericita ca a trecut. Si ma mai ingrijoreaza si ca doarme mult, am revenit la trei somnicuri pe zi de cate aprox 3 ore. e maraita mai mereu si ma enerveaza ca nu stiu cum sa o ajut.

Scuze ca va bat la cap cu problemele mele dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva si la mine in familie nu prea am cu cine, ca sotul se sperie din orice nimic (de fata lui tata, lumina ochilor lui) iar mama e tare prapastioasa si numai cand o aud cand ii povestesc ca imi zice "vai mami ce rau imi pare, saracuta" imi vine sa ma urc pe pereti. De felul meu e sunt o fire puternica si nu ma impacientez din orice dar simt asa o stare de frustrare, de revolta cand vad ca mi se chinuie puiul si eu nu stiu ce sa fac.
si va multumesc ca aveti rabdare sa ma ascultati (cititi)

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Daca ai revenit la peritol somnoraoasa ar putea sa fie de la el. Cat despre pete....gandeste-te poate ai schimbat detergentul sau daca folosesti balsam de rufe scoate-l ca-i puternic alergen. Cat despre legume, ca sa fie mai satioase fierbe niste orez cu ele, cu asta sigur se saturaMulta sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Shasa, ii doresc un calduros LA MULTI ANI! lui Theo

Si eu peste cateva zile implinesc 32, deci sintem de-o seama, dar tu ai deja 3 indieni, si toti 3 superbi (cu gropitele si strungareata lor), eu n-am decat unul... Deci esti mai implinita

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Aha deci si tu esti pestisor, de ziua femeii. Am intrat repede sa verific

Mergi la inceput

Cuscra NOVUS
MIREAL
BIANCA
GIANINA
Multumesc pt. urari!

Mergi la inceput

Si fiindca ma pregatesc sa ma retrag vreau sa fiu prima care ii ureaza norei mele frumoase LA MULTI ANI!!! fetita frumoasa cu ochii de peruzea. Sa ai o viata frumoasa si sa aduci parintilor tai numai bucurii in suflet. Iar pt. cuscra mea draga un buchet de flori si multi pupici

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Felicitari bebeilor mergareti. Am vazut-o si pe Adelake in costum de baie, se ia la intrecere cu Alexandra. Numai Ana va fi la nudu'gol?. Deocamdata nu am achizitionat costum si nici nu stiu daca o vom face.

GAZA, sanatate multa lui Gazii si un pupic mare mare. Eu zic sa mai barai doctorul, ca nu e ok sa nu ai cauza bubelor astora.

PROVISTA, super dulce "absolventul". Imi place ce figura de barbatel are el in camasuta cu bretele

MONNVAS, am citit si eu blogul tau si iarasi m-am simtit o mama denaturata cand am citit postul cu rabdarea. Eu am momente cand mi-o pierd. Tot mai dese Un mare sa ai parte macar un strop de atentia si mangaierea de care avem atata nevoie fiecare din noi.

Eu tocmai am primit astazi o "dovada" de dragoste si atentie. Pt ca a simtit ca am nevoie de asta (ma rog, nu a simtit el asa, au fost niste semne destul de evidente din partea mea), a renuntat sa se duca la sportul pe care il practica de 2 ori pe saptamana si ne-a dus la Ikea, ca stia ca imi doresc demult sa merg, ca pofteam la chiftelute suedeze si vroiam sa ma uit si la raionul de copii. Am luat o cutie de jucarii pe rotite si jucaria aia cu sarme si bile de lemn, care s-a dovedit a fi prima jucarie cu care fi-mea a stiut ce sa faca dupa ce i s-a aratat o singura data. Nu sunt complet convinsa ca si acasa cu a ei (aia era cea din magazin) va mai fi la fel de interesata, dar exista o pseranta. Cred ca motivul pt care chiar a rotit si miscat bilele alea pe sarme este ca nu se pot scoate, ca altfel aveau destinatia gurita, nimic nu e mai interesant ca asta. Mi-a facut bine iesirea. A, si aseara am fost la Avatar, deci dezmat in toata regula

Si ca tot veni vorba de rabdare, eu am ajuns la concluzia ca mare parte a starii mele, pe alocuri depresiva, se datoreaza lipsei de activitate profesionala. Imi lipseste f mult, iar incertitudinea si framantarile in care ma zbat cu privire la subiect nu ma ajuta deloc. Daca m-as lua dupa ce simt, m-as intoarce si maine, pt ca ma simt exact cum povestea MONIQUE, frustrata, obosita, saturata de rutina, salbaticita, lipsita de rabdare si irascibila peste masura. Pe de alta parte, nu imi vine sa o las pe Ana cu o bona sau sa o dau la cresa la o varsta asa mica. Ma gandeam ca daca mai stau pana in sept. pot sa dau skip variantei bona si sa o dau direct la o cresa, particulara in prima faza, cred. Mai e si problema financiara, pt ca la serviciu as lua exact aceeasi bani cati iau acum, ba as mai da minim 10-12 mil si pe bona/cresa, cand si asa ne desurcam tot mai greut cu banii. deci ar fi exclus. In august terminam cu rata la masina si am putea sa o inlocuim cu pretul bonei/cresei. Apoi e vorba si de piata, care e la pamant si de schimbarile care au avut loc la noi. E mult de analizat, dar cu cat analizez mai mult, cu atat simt ca nu ajung la nicio concluzie. Cand sunt linistita ma gandesc sa mai astept pana in toamna si sa accept asta, dar nu e mereu asa usor. Eu prin natura jobului interactionam cu f multi oameni, aveam o munca dinamica, usor "glammy" si, desi in ultima vreme mi se schimbasera prioritatile si se schimbase mult si mediul de lucru, inca imi placea ceea ce faceam. Doare ca e f posibil ca atunci cand ma intorc sa nu mai fac nimic din vechile lucruri. Si iarasi semn de intrebare...in fine, hai ca nu e momentul pt dezbateri.

SHASA, Petru nu merge la 11 luni de 1 mana, dar Ana ca nu merge la 1 an si aproape 2 saptamani? Cum incerci sa lasi o mana, cum cracaneaza picioarele si scanceste sau se aseaza pe jos di plange de-a dreptul. Mai nou nici de ambele maini nu prea mai vrea, doar de-a busilea.

Aaaa, uitam sa va dau vestea: AVEM O MASELUTA!!!!! Pe stanga jos. Cu chiu cu vai am descoperit-o, ca nu ma lasa sa bag mana neam, cred ca a iesit de cateva zile, dar inca o chinuie, ca scanceste in somn si e agitata si iarasi avem circ cu somnul ziua, azi a avut 2 reprize f scurte, de max 40 minute fiecare.

Hai ca m-am intins nepermis, dar nu stiu cand mai prind un moment, asa ca mai bine o data si bine, nu?

Noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am uitat sa ii urez LA MULTI ANI intarziat indianului TEO, sa fie sanatos si cat mai fericit alaturi de familia lui minunata

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am intrat special sa le urez

ghioceilor Alexandra si Calin Nicholas
LA MULTI ANI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Urez si eu la multi ani Alexandrei, Crinei si lui Calin!

Mergi la inceput