LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 11
Monnvas spune:
La multi ani, ALEXANDRA!!
La multi ani, CRINA!!
La multi ani, CALIN-NICHOLAS!!
Mama, ce de sarbatoriti azi. Cred ca ne vom ingrasa de la atata tort virtual. Dar daca si suncile-s tot virtuale, nu-i bai!
(BTW, Dyana, am iesit din platou!! Alooo, unde esti? Dyana?)
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Pisik, nu te lua dupa cat ma laud, si eu am momente cand imi pierd rabdarea si imi vine sa urlu ca nu mai stiu ce sa fac. De obicei la masa, cand imi face figura sa nu manance daca nu-i dau un capac de biberon sau o lingurita sau un ceva, orice, pe care sa-l arunce pe jos de o suta de ori. Si papa cam o lingurita la 2-3 aruncari, nu prea renteaza, dar nush ce sa fac!! Noroc ca razaciosul asta e asa simpatic si-mi trece repede.
(7.03.2009)
olishka spune:
Buna seara!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRA, CRINA, CALIN NICHOLAS!!!!
Multe, multe floricele pentru mamici
Sa aveti petrecere frumoasa!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
joanna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas La multi ani, ALEXANDRA!! La multi ani, CRINA!! La multi ani, CALIN-NICHOLAS!! Mama, ce de sarbatoriti azi. Cred ca ne vom ingrasa de la atata tort virtual. Dar daca si suncile-s tot virtuale, nu-i bai! (BTW, Dyana, am iesit din platou!! Alooo, unde esti? Dyana?) Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI !!!!
Alexandra zambareata si Novus
olishka spune:
Se vede ca a venit primavara, iesim afara cu bebeii, scriem mai putin...mai putin de recuperat
Gaza imi pare tare rau ca aveti asa necazuri. Si eu stiam ca iti miroase gurita de la paraziti intestinali. Sper sa nu aveti asa ceva, dar ar fi bine de luat in calcul si asta. Desi tu zici ca Gaza mica are pofta de mancare...Sper sa descoperiti unde este "buba" si imi place ca esti puternica
Provista super pozele cu sarbatoritul Este asa de frumos Dragos Si am mai vazut un baiat frumos, umblaretul Ramonei Eu ma emotionez tare cand vad bebei care merg singurei tare dulci sunt!!
Si l-am vazut si pe lunganul Joannei Ce s-a schimbat, dar este si mai frumos!!!
Adelake este si ea o scumpa.
Mireal ai si de la mine 42 de monede Sa ne dai o tura cu masina
Si eu i-am luat lui david sange pt analize, dar a fost destul de cuminte. A plans, dar nu a urlat. Mai tare a urlat la vaccin. Eu i-am luat o data la Euroclinic si o data la Medlife. Cei de la Euroclinic au fost mai profi.
Noi ne tot chinuim cu dintii de sus (3 si cred ca si 4). Am avut o repriza de urlete acum Mi-e tare mila de el.
joanna27 spune:
Bu hu hu
Sasha tu numa a 32 de ani nu arati...si cu 3 copii .Trebuie sa mai faci unu poate iese fata sa iti mosteneasca frumusetea si delicatetea.
Si de cei cu strunga se zicr ca is destepti.
Gaza multa sanatate, sa va dati seama de la ce e si sa va faceti bine.Si noi am tot avut bubite , eu nu am putut sa ii dau seama de la ce.I-am dat cu ADvantan Milk si de atunci nu au ai aparut.
Kea eu nu vad poze...
joanna27 spune:
Am vazut poze cu proaspatul absolvent.Delicios.el nu tortu
Si am vazut si un plimbaret.
Si pe delicata Adelke.
Adee mesri de poza.Cand o sa imi merga si mie calumea netu o sa mai pun si eu poze.
Olga sa va iasa mai repede dintele sa nu va mai chinuie.Si noi ne tot chinuim cu el si inca nimic.Macar bin ca nu a mai facut asa febra.Multumim de aprecieri.
Sinecr fetelor (referitor la pozele berbecului) daca vi nu ati zis niciodata nimic de ele ,m-am gandit ca nu prezinta interes.
joanna27 spune:
Referitor la intarcat , noi am rarit mesele si ne pregatim la un an sa punem titi in cui.Acum sa vadem si daca reusim.
La noi luatul de sange a devenit cev foarte familial din pacate,dar cu toate astea e la fel de horor de fiecare data.
Strig catalogul: AYLA ,DYANA CE FACETI FETELOR?
Ma duc si eu la ca vad ca buhai singura pe aici.
Sa sting becu????
Monnvas spune:
Joanna, las' ca sting eu Ca de obicei, buhuhu, cine umbla p-aci la ore de-astea?
(7.03.2009)
olishka spune:
Joanna
Si sa mai pui neaparat poze cu berbecutu. Auzi la ea, nu prezinta interes Cred ca nu ti-ai luat-o demult
Puteti sa stingeti lumina, ca a descurc si pe intuneric