LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Mama da ce liniste e pe aici. Unde sunt toate fetele? acu cand am si eu timp de stat la povesti a fugit toata lumea. Faceti cumva baita la bebei?

As vrea eu... dar a adormit copilu' Toata ziua a stat pe metereze si a papat mai mult decat in visul meu... iar somnul a apucat-o pe la 6... nu stiu cand s-o trezi... si mai ales cand o sa mai adoarma la loc...

Multa sanatate Gazulinei!

Am urcat si Poze noi

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:

Hellooouuu! ce fac fetele ? eu sunt necajita, iar i-au aparut petele la Gazulina mea, chiar nu stiu de la ce ar putea fi. Azi am mancat doar legume simple. Am iesit un pic afara si au disparut in mare parte. Sper sa-i dam de capat pana la urma. Cel mai rau ma necajeste ca are asa o stare de greata atunci cand mananca, ii vine mereu inapoi, dar ii este foame. Si ii dau cate putin si cu incurajari iar cand vad ca nu mai poate ne oprim dar cu toate astea continua sa roada tot ce prinde de parca iar mai fi foame, nu stiu ce sa fac si mie tare mila de ea. Azi am simtit ca ii si mirosea un pic gurita. Am zis ca trei zile (la recomandarea medicului) o sa stam numai pe legume dar nu cred ca astea ii vor tine de foame. Ce e mai ciudat e ca petele apar numai dupamasa, dimineata nu avea nimic si eram chiar fericita ca a trecut. Si ma mai ingrijoreaza si ca doarme mult, am revenit la trei somnicuri pe zi de cate aprox 3 ore. e maraita mai mereu si ma enerveaza ca nu stiu cum sa o ajut.

Scuze ca va bat la cap cu problemele mele dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva si la mine in familie nu prea am cu cine, ca sotul se sperie din orice nimic (de fata lui tata, lumina ochilor lui) iar mama e tare prapastioasa si numai cand o aud cand ii povestesc ca imi zice "vai mami ce rau imi pare, saracuta" imi vine sa ma urc pe pereti. De felul meu e sunt o fire puternica si nu ma impacientez din orice dar simt asa o stare de frustrare, de revolta cand vad ca mi se chinuie puiul si eu nu stiu ce sa fac.
si va multumesc ca aveti rabdare sa ma ascultati (cititi)

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Analiza la scaun i-ai facut-o ? Sa nu cumva sa aiba paraziti instestinali.gazulitza sa se faca bine.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

11 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Mama da ce liniste e pe aici. Unde sunt toate fetele? acu cand am si eu timp de stat la povesti a fugit toata lumea. Faceti cumva baita la bebei?

As vrea eu... dar a adormit copilu' Toata ziua a stat pe metereze si a papat mai mult decat in visul meu... iar somnul a apucat-o pe la 6... nu stiu cand s-o trezi... si mai ales cand o sa mai adoarma la loc...

Multa sanatate Gazulinei!

Am urcat si Poze noi

Mortala Adelake Vad ca si ea e fan etichete

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

11 LUNI

Mergi la inceput

www.helpioana.com/" target="_blank">Povestea unei manute pierdute

Ioana Maria s-a nascut pe 15 iulie 2008. Bucuria cu care asteptam primul nostru copil s-a transformat in uluire. Ne-am dorit foarte mult un copil.

Fetita noastra s-a nascut fara jumatate din antebratul drept si fara mana dreapta. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, "Agenezia jumatatii distale antebrat si mana dreapta".

Demersul de fata este unul care priveste oamenii de rand, oameni care se confrunta cu probleme la care nu se asteapta. Ba mai mult, cu probleme pe care se straduiesc sa le previna, sa le combata atunci cand acestea ar aparea. Nu vrem sa ne masuram suferinta cu nimeni. Gravitatea acestui fapt credem noi, nu este data atat de aspectul medical propriu zis, cat de modul in care a fost monitorizata sarcina pe intreg parcursul ei, de explicatiile lipsite de temei si profesionalism din partea medicilor, de ceea ce s-ar fi putut face daca problema era descoperita la timp si in ultima instanta de ceea ce se poate face acum intr-un sistem medical corupt, in paragina sau cum le place ministrilor sa afirme - in plin santier.

Sigur ca exista cazuri infinit mai grele din punct de vedere medical. Dupa cum spuneam insa, nu vrem sa ne masuram suferinta cu nimeni. Nu dorim nici macar sa ne spunem povestea. Ce ne obliga insa sa facem acest lucru, este dorinta noastra sincera ca macar un copil sa fie salvat de acum incolo.

Ajungeti sa cititi aceste randuri cu nadejdea in Dumnezeu ca macar un copil si familia lui sa nu treaca prin ce trecem noi acum. Ceea ce dorim, este sa aratam ca gravitatea maxima sta in neglijenta, in nepasare, in autosuficienta si in ultima instanta in lipsa profesionalismului din randurile personalului medical – in cazul de fata, cu referire la Spitalul Clinic de Obstretica-Ginecologie Panait Sarbu -Maternitatea Giulesti - dar nu numai.

Mergi la inceput

Aceasta experienta a unor prieteni este motivul pentru care am tinut sa-mi fac 2 echografii morfofetale, la 2 medici diferiti... ceea ce unora li s-a parut tzacneala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Gaza,imi pare tare rau pt micuta ta. Poate ca ar trebui sa ii faci un examen de scaun. Finutei mele cand i-a mirosit gurita a avut viermisori in scaun si daca nu ma insel, nu stunt fff sigura dau si somnolenta. Multa sanatate!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou fetele !!!

Am revenit de la petrecerea de 8 martie in avans !!
Alexandra s-a distrat de minune cu buni si tati

THEODOR

si multi pt cuscra Shasa

Am admirat absolventul Dragos si imi e cam pofta pe tort

Revin...

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denisa, am citit si eu blogul,
Mama, ce de treaba are Adelake!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

l-am culcat pe pici dupa ce l-am leganat si i-am cantat un cantecelfetelor multumesc pt. monezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
Hellooouuu! ce fac fetele ? eu sunt necajita, iar i-au aparut petele la Gazulina mea, chiar nu stiu de la ce ar putea fi. Azi am mancat doar legume simple. Am iesit un pic afara si au disparut in mare parte. Sper sa-i dam de capat pana la urma. Cel mai rau ma necajeste ca are asa o stare de greata atunci cand mananca, ii vine mereu inapoi, dar ii este foame. Si ii dau cate putin si cu incurajari iar cand vad ca nu mai poate ne oprim dar cu toate astea continua sa roada tot ce prinde de parca iar mai fi foame, nu stiu ce sa fac si mie tare mila de ea. Azi am simtit ca ii si mirosea un pic gurita. Am zis ca trei zile (la recomandarea medicului) o sa stam numai pe legume dar nu cred ca astea ii vor tine de foame. Ce e mai ciudat e ca petele apar numai dupamasa, dimineata nu avea nimic si eram chiar fericita ca a trecut. Si ma mai ingrijoreaza si ca doarme mult, am revenit la trei somnicuri pe zi de cate aprox 3 ore. e maraita mai mereu si ma enerveaza ca nu stiu cum sa o ajut.Scuze ca va bat la cap cu problemele mele dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva si la mine in familie nu prea am cu cine, ca sotul se sperie din orice nimic (de fata lui tata, lumina ochilor lui) iar mama e tare prapastioasa si numai cand o aud cand ii povestesc ca imi zice "vai mami ce rau imi pare, saracuta" imi vine sa ma urc pe pereti. De felul meu e sunt o fire puternica si nu ma impacientez din orice dar simt asa o stare de frustrare, de revolta cand vad ca mi se chinuie puiul si eu nu stiu ce sa fac. si va multumesc ca aveti rabdare sa ma ascultati (cititi)Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
ii mai dai nurofen,poate a facut o alergie la el si theo dupa ce a avut febra 3 zile i-au aparut niste bubite,nu l-a putut vedea doctorul ca nu era, dar mi-a zis sa-l spal cu tarate si a doua zi au trecut, eu am suspectat nurofenul ca a luat multe zile

Mergi la inceput